Saltar al contenido

AEG L7FENS96 ProSteam Wasmachine

AEG L7FENS96 ProSteam

Wij blijven de beste wasmachines op de markt analyseren. Bij deze gelegenheid presenteren we een van de best verkochte AEG modellen op het internet: AEG L7FENS96 ProSteam.

Sinds de lancering 3 jaar geleden is het een van de best verkopende wasmachines met de beste beoordelingen. En dat begrijpen we! Een echt wonder.

AEG L7FENS96 Review

De AEG L7FENS96 ProSteam wasmachine is een vrijstaande voorlader met een vulgewicht van 9 kg. Deze wasmachine is door zijn grote trommel geschikt voor een gezin vanaf vijf personen. Het is ook goed voor het wassen van veel handdoeken of beddengoed. Deze wasmachine draait tot 1600 toeren per minuut, waardoor het wasgoed droger wordt en niet hoeft te worden gedroogd of aan de lucht gedroogd.


AEG L9FENS96

✅ Interesse in het kopen van de AEG L7FENS96 ProSteam? Je zult er geen spijt van krijgen! Voor velen is het de meest duurzame wasmachine op de markt. Een garantie voor succes voor elk huishouden. Lees onze review en vergelijk de verschillende prijzen die wij aanbieden met onze partners:
BEKIJK PRODUCT

Kenmerken en functies van AEG L7FENS96 ProSteam

Wasmachinefabrikanten proberen voortdurend energiebesparende en milieuvriendelijke machines te maken. In vergelijking met de AEG L7FENS96 presteert de oude AEG in dit opzicht duidelijk beter. Hij verbruikt namelijk 152 kWh per jaar en verbruikt 54 liter water per wasbeurt. Bovendien maakt de AEG L7FENS96 gebruik van ProSense-technologie. Deze technologie past de wastijd, het energieverbruik en het waterverbruik aan de grootte van de lading aan. Kleine wasjes verbruiken niet onnodig veel energie. Het geluidsniveau van deze wasmachine is lager: slechts 51 dB bij het wassen en 77 dB bij het centrifugeren. U kunt hem ook ‘s nachts of tijdens daluren laten werken dankzij de uitgestelde startfunctie, waardoor u veel gemakkelijker geld kunt besparen.

Voordelen en Nadelen

Voordeel
  • Heeft een zeer goede filterreiniger
  • Uitstekend 1600 rpm centrifugeren
  • Wasmachinedeur is 34 cm groot
  • Stoomfunctie
Nadelen
  • Geen automatische dosering (weinig wasmachines hebben dit)

Wat biedt de ProSense-technologie?

Een van de belangrijkste kenmerken van de AEG L7FENS96 wasmachine is de ProSense technologie. Een technologisch systeem waarmee u de lading in de wasmachine kunt wegen. Het duurt maar 30 seconden om het te berekenen. Zodra het gewicht is berekend, wordt de duur van het wasprogramma aangepast aan wat de was werkelijk nodig heeft. Niet meer en niet minder. Zo bespaart u op elektriciteit en wasmiddel.

Als er te veel wasgoed is, zal de ProSense-technologie u waarschuwen dat de was minder effectief zal zijn, en u kunt dan een deel van het wasgoed verwijderen om een efficiënte wasbeurt te bevorderen. Heel gemakkelijk en praktisch!

Conclusie: Moet ik de AEG L7FENS96 kopen?

Deze AEG komt met vlag en wimpel uit onze tests. De machine is eenvoudig te bedienen (er is geen handleiding) en doet waarvoor je hem koopt: schoonmaken. Bij andere apparaten, ook bij deze, neemt het wasprogramma veel tijd in beslag, maar u kunt voor bijna alle programma’s de «tijdspaarfunctie» gebruiken om de programmatijd aanzienlijk te verkorten. Dit probleem is opgelost. Wanneer u een grote hoeveelheid wasgoed te wassen hebt, moet u een kwaliteitsmachine kopen die niet teleurstelt. De AEG L7FENS96 wordt door mij ten zeerste aanbevolen.

Evaluatie door onze lezers van deze productcatalogus: 4,8 of 5