Saltar al contenido

Bosch Wau28t70nl

Bosch Wau28t70nl

Beste lezers, welkom terug op mijn blog over de beste wasmachines op de markt. In dit artikel ga ik het hebben over de Bosch Wau28t70nl wasmachine. Deze wasmachine staat bekend om zijn geweldige technische specificaties en voordelen. Lees snel verder voor mijn uitgebreide review.

Ontdek de beste Bosch wasmachines!

Bosch Wau28t70nl Review

De Bosch Wau28t70nl is een wasmachine van topkwaliteit die elke huishouden zou moeten hebben. Deze wasmachine heeft een capaciteit van 9 kg en is daarom perfect voor grote gezinnen. Een van de grootste voordelen van deze wasmachine is de VarioPerfect-functie, waarmee u de wastijd met 65% kunt verkorten. Dit is vooral handig als u snel schone kleding nodig heeft. Deze wasmachine heeft ook een stil geluidsniveau van 49 dB, wat betekent dat u uw was kunt doen zonder anderen te storen.

Een andere geweldige functie van de Bosch Wau28t70nl is de EcoSilence Drive-motor. Deze motor zorgt voor een stille en efficiënte werking van de wasmachine, waardoor u geld kunt besparen op uw energierekening. Daarnaast heeft de wasmachine ook een AntiVibration-design, waardoor deze stabiel en stil blijft tijdens het wassen.


Bosch Wau28t70nl

✅ De Bosch Wau28t70nl is de perfecte wasmachine voor jouw drukke huishouden. Met een ruime trommel van 9 kilogram, efficiënte energieklasse A+++ en een stille motor, is dit de ideale keuze voor een schone was zonder gedoe. Bovendien zorgt de automatische dosering van wasmiddel en de AquaStop-functie ervoor dat je kleding en de machine zelf altijd beschermd blijven. Bestel de Bosch Wau28t70nl vandaag nog en geniet van een gemakkelijke en zorgeloze waservaring!
BEKIJK PRODUCT

Technische kenmerken

De Bosch Wau28t70nl is een van de meest indrukwekkende wasmachines op de markt vanwege de verschillende technische kenmerken. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste specificaties van deze wasmachine:

 • Capaciteit: 9 kg
 • Centrifugesnelheid: 1400 toeren per minuut
 • VarioPerfect-functie
 • EcoSilence Drive-motor
 • Geluidsniveau bij centrifugeren: 72 dB
 • Aquastop: Ja

Voordelen van de Bosch Wau28t70nl

Naast de technische kenmerken zijn er nog andere voordelen aan de Bosch Wau28t70nl die het een uitstekende keuze maken voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe wasmachine. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste voordelen van deze wasmachine:

 • Stil: Dankzij de EcoSilence Drive en het geluidsniveau van slechts 48 dB bij wassen, is deze wasmachine een van de stilste op de markt.
 • Energiezuinig: Met een energie-efficiëntieklasse van A+++ kunt u er zeker van zijn dat u geld bespaart op uw energierekening.
 • Grote trommel: Met een capaciteit van 9 kg is deze wasmachine perfect voor grote gezinnen of mensen die vaak veel wasgoed hebben.
 • Automatische dosering van wasmiddel: Dit bespaart niet alleen geld, maar ook tijd en moeite bij het doseren van het wasmiddel.

Tips voordat u de Bosch Wau28t70nl kopen

Als u overweegt om de Bosch Wau28t70nl te kopen, zijn hier enkele tips die u moet overwegen voordat u de aankoop doet:

 • Controleer of de afmetingen van de wasmachine passen in de ruimte waar u hem wilt plaatsen.
 • Geluidsniveau: De Bosch Wau28t70nl heeft een laag geluidsniveau van 71 decibel tijdens het centrifugeren, wat betekent dat het apparaat niet veel lawaai zal maken tijdens het gebruik.
 • Programma’s: De Bosch Wau28t70nl heeft verschillende programma’s, waaronder programma’s voor katoen, synthetisch, fijne was en wol. Controleer of deze programma’s aan uw behoeften voldoen voordat u de machine koopt.

FAQ

Wat is de prijs van de Bosch Wau28t70nl wasmachine?

De prijs van de Bosch Wau28t70nl kan variëren afhankelijk van de winkel waar je hem koopt en of er aanbiedingen zijn. Over het algemeen kost deze wasmachine tussen de € 700 en € 800.

Hoeveel kg wasgoed kan er in de Bosch Wau28t70nl wasmachine?

De Bosch Wau28t70nl heeft een grote trommel met een capaciteit van 9 kg wasgoed. Dit betekent dat je zelfs grote hoeveelheden was in één keer kunt wassen, waardoor je tijd en energie bespaart.

Verbruikt de Bosch Wau28t70nl veel stroom?

Nee, integendeel. De Bosch Wau28t70nl heeft een energie-efficiëntieklasse van A+++. Dit betekent dat hij energiezuinig is en je op de lange termijn geld kunt besparen op je energierekening. Bovendien heeft deze wasmachine een automatische dosering van wasmiddel, wat helpt om het verbruik van energie en water te verminderen.

Evaluatie door onze lezers van deze productcatalogus: 4,8 of 5