Saltar al contenido

Grote Wasmachine

Grote wasmachine kopen

Wanneer u in de markt op zoek bent naar een nieuwe wasmachine, kunt u kiezen voor een min of meer identieke vervanging voor uw huidige model. «Als hij niet kapot is» en dat alles (maar als u een vervanger koopt, is hij misschien wel kapot…).

Of, met een beetje extra onderzoek, zou u een machine kunnen vinden die nog beter geschikt is voor de unieke wasbehoeften van uw specifieke huishouden.

Met dit in gedachten is de vraag van vandaag – als het gaat om wasmachines, doet de grootte er dan toe?

Beste Grote Wasmachines

Hier brengen wij u de allerbeste grote wasmachines op de markt. Geniet van deze selectie en profiteer van de beste prijzen via de volgende links!

Wasmachines Met 9 kg Lading

Hier is een lijst van de beste 9 kg wasmachines op de markt, volgens de uitgebreide analyse van onze experts.

AEG L7FENQ96 ProSteam AutoDose

✅ De AEG L7FENQ96 ProSteam AutoDose zorgt ervoor dat u altijd precies genoeg wasmiddel en wasverzachter gebruikt. Deze wordt automatisch gedoseerd door de wasmachine, waardoor uw kleding langer mooi blijft. U kunt uw eigen wasmiddel en wasverzachter gebruiken voor het gemak. Naast de automatische dosering is het ook mogelijk om handmatig te doseren. Gebruik gewoon de AEG Care app om een wasadvies te krijgen op basis van wat u wilt wassen. Deze app stuurt dan de juiste instellingen naar de wasmachine. Dankzij de app heeft u naast de gebruikelijke 24 wasbeurten ook extra wasbeurten tot uw beschikking, zodat u altijd de juiste behandeling klaar heeft. Na een wasbeurt kunt u met ProSteam rimpels verminderen, zodat u minder hoeft te strijken. Met de app kunt u precies zien hoe lang het duurt voordat de cyclus is voltooid.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Bosch WAU28R70NL

✅ De Bosch WAU28R70NL is een grote, stille wasmachine voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij de borstelloze EcoSilence Drive motor met een geluidsniveau tot 72dB heeft u geen last van harde geluiden. U kunt de wasmachine dus veilig in de buurt van uw woonkamer plaatsen. De wasmachine heeft cicly voor kledingstukken, lekkernijen, jeans en meer. De vlekkenverwijderaar kan gebruikt worden om hardnekkige vlekken zoals rode wijn, bloed of vet te verwijderen. Zo kunt u de meest voorkomende vlekken verwijderen. Om snel te kunnen wassen, selecteert u de SpeedPerfect-functie voor uw wascyclus. Dit bespaart u tot 65% tijd.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Miele WCI 330 PowerWash XL

✅ Met de Miele WCI 330 PowerWash 2.0 kunt u zeer snel en energiezuinig 9 kilo wasgoed wassen. PowerWash 2.0 sproeit water op de was in de trommel, zodat u minder water gebruikt dan normaal tijdens een wasbeurt, waardoor u bespaart op water- en energiekosten. Met een energielabel A+++-40% wast de machine 40% energiezuiniger dan A+++. U kunt kiezen uit wascycli voor textiel zoals wol, overhemden en outdoorkleding. Wilt u een extra snelle wasbeurt? Met het QuickPowerWash programma kunt u tot 5 kilo kleding in slechts 59 minuten wassen. Wilt u gewoon 1 of 2 kledingstukken wassen, kies dan voor SingleWash. Uw wasgoed is in slechts 39 minuten schoon en u bespaart op water en energie. Gebruik deze optie voor maximaal 1 kilo wasgoed.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Wasmachines Met 10 kg Lading Of Meer

Op zoek naar een wasmachine met hoge capaciteit? Hier is een lijst van de beste grote wasmachines op de markt volgens de strenge studie van onze experts. Profiteer van deze aanbiedingen!

AEG L7FE06ES

De AEG L7E06S heeft een ProSteam stoomfunctie voor het gladstrijken van uw wasgoed in de trommel. Dit helpt u om rimpels te verminderen en het strijken extra snel af te ronden. Met een vulgewicht van 10 kilo is de wasmachine perfect geschikt voor een groot huishouden van 5 personen of meer. U kunt eenvoudig zeer energiezuinig wassen dankzij de ProSense laadsensor. Deze past de programmatijd aan de hoeveelheid wasgoed aan. Heeft u iets minder wasgoed? Dan verkort de wasmachine het programma. Met de draaiknop kiest u een programma voor bijvoorbeeld katoen, fijne was of jeans. Na het wassen draait u uw wasgoed tot 1600 toeren per minuut. Dit betekent dat uw beddengoed relatief droog uit de trommel komt, waardoor u het korter in de droger moet doen. Zo bespaart u energie.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Zanussi ZWF10KGS

✅ De Zanussi ZWF10KGS is een grote wasmachine met een laadvermogen van 10 kilo die geschikt is voor een gezin met minstens 3 kinderen. Heeft u een kleiner huishouden, maar heeft u toch veel wasgoed? Dan kan een grote trommel van pas komen. U kunt kiezen uit 8 cycli voor bijvoorbeeld katoen, fijne was en wol. Schiet je op en wil je je favoriete outfit dragen? Kies dan voor de 30@30′ cyclus. Deze snelle cyclus is geschikt voor licht vuile was. Met deze cyclus kun je 3 kilo wasgoed in 30 minuten wassen. Door de zelfreinigende wasmiddellade blijft de wasmiddellade mooi schoon. Na elke cyclus wordt de lade gespoeld, zodat er geen resten achterblijven. Zo blijft niet alleen uw wasmachine schoon, maar ook uw kleding.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Whirlpool FSCR 12440

✅ The Whirlpool FSCR 12440 has plenty of extra space for the laundry of a large household, because of its large load capacity of 12 kilograms. Its brushless Direct Drive motor ensures that it doesn’t make a lot of noise, so you can also place the washing machine near your bedroom. You can select from 21 bicycles, e.g. for cotton, mixed laundry, garments and bedding. To thoroughly clean your drum, choose a boiling wash at 95°C. This allows you to clean the washing machine hygienically. When the drum is not completely full, the 6th sensory charge sensor adjusts the energy and water consumption according to the amount of laundry. You can save energy, for example, if the drum is only half full. This is useful if you want to wash small amounts of laundry.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Voordelen Van Een Grote Wasmachine

Grote wasmachines (in het kader van deze blog zullen we «groot» definiëren als alles met een capaciteit van 8 kilo en meer) hebben veel te bieden.

Vroeger vond u alleen bovenlader wasmachines in deze reusachtige maten, maar de laatste jaren zijn er ook vrij grote voorladers op de markt gekomen. Waardoor u kunt profiteren van efficiënt wassen met behulp van de zwaartekracht en tegelijkertijd kunt genieten van de grote capaciteit.

Als je een groot gezin hebt, dan is een grote wasmachine een absolute must. Als u probeert de kleren voor uw echtgenoot, kinderen en andere familieleden schoon te maken, dan zijn uw keuzes aan de orde:

  • Ongeveer zeven miljoen miniladingen wasgoed per dag wassen, of..;
  • Was slechts één supergrote lading.

Maar zelfs voor huishoudens met minder inwoners kan een grote wasmachine erg handig zijn… vooral als je tijdgebrek hebt, ongeorganiseerd bent, of zelfs stiekem gewoon een beetje lui (geen oordelen hier). Met een grote wasmachine kun je de hele week door sparen, en in het weekend gewoon een grote lading wassen.

Nadelen Van Een Grote Wasmachine

Als het de moeite waard is om te doen, is het niet ALTIJD de moeite waard om te overdrijven. Soms kan een grote wasmachine meer problemen veroorzaken dan dat het oplost.

Over het algemeen gebruiken grotere wasmachines meer water en meer energie per wascyclus dan een kleiner model.

Afhankelijk van hoe vaak u uw kleding wast, kan dit een aanzienlijke impact hebben op de ecologische voetafdruk van uw huis en de elektriciteits-/waterrekening – net zoals de 7 miljoen miniladingen in een kleine machine.

Ook kan het doen van veel wasgoed in één keer een groot gedoe zijn, en veel hard werken. De fysieke inspanning om een grote lading vuile was naar de machine te slepen kan een pijn zijn, en het wordt alleen maar moeilijker als de cyclus is afgelopen en je de natte kleren moet uittrekken. Zelfs met een snelle centrifugesnelheid die meer vocht onttrekt, is vochtig wasgoed nog steeds zwaarder dan droog wasgoed. Het vragen om (of eisen van) wat hulp van uw samenwonende familieleden kan de inspanning verlichten. Maar dit is geen optie als u alleen woont (huisdieren zijn niet erg behulpzaam, althans in mijn ervaring).

Wascycli

Er is ook de factor tijd om te overwegen. Grotere wasladingen vereisen langere cyclustijden om grondig te reinigen en te drogen. Als u het niet erg vindt om de tijd vast te leggen, dan is dat allemaal goed, maar als u uw kleding gehaast moet schoonmaken, dan kunt u een probleem hebben.

En als u een grotere wasmachine koopt, wilt u waarschijnlijk ook een even grote droger. Het heeft immers niet veel zin om een grote lading wasgoed te wassen als je het niet kunt drogen op een regenachtige dag zonder het op te splitsen in kleinere ladingen die passen bij je bescheidener droger. Of het vullen van elk laatste stukje van de reserve binnenruimte van je huis met stellingen voor het drogen in de lucht (vertrouw me, het ontduiken onder druipende onderbroeken als je je weg naar beneden in de hal oud wordt, snel).

Grote wasmachine

Technologie Om Te Redden!

Gelukkig voegen sommige wasmachinefabrikanten speciale functies toe aan hun grotere modellen om een aantal van de traditionele tekortkomingen te compenseren. Terwijl u toch kunt blijven genieten van hun voordelen.

Nieuwere grote wasmachines bevatten vaak een verscheidenheid aan gespecialiseerde wascycli om beter te zorgen voor verschillende soorten kleding, zoals sportkleding, wol of spijkerstof. Het is niet ongebruikelijk om een Eco-modus te vinden onder deze opties, die het gebruik van kracht en water door de wasmachine minimaliseert. Terwijl uw kleding toch een grote schoonmaakbeurt krijgt. In sommige wasmachines kan deze Eco-modus echter iets langer duren dan een gewone wascyclus.

Over wastijden gesproken, als uw grote wasmachine er te lang over doet om uw kleding schoon te maken, is het de moeite waard om het bedieningspaneel te onderzoeken om te zien welke aanpassingen u kunt maken, zoals het wijzigen van de spoel-, centrifuge- en andere wasinstellingen. Het elektronische display dat op veel nieuwere wasmachines te vinden is, geeft vaak een aftelling van de resterende cyclustijd, dus kijk welke instellingen kunnen helpen om deze tijd te verkorten en toch de best mogelijke was te leveren.

Bijzonder is de Quick cycle, die op veel nieuwere wasmachines te vinden is en die slechts 15 minuten kan draaien. Deze cycli bieden echter slechts een lichte verfrissing voor een paar kledingstukken tegelijk in plaats van een volledige waslading een grondige schoonmaakbeurt te geven. Dus het is het beste om snel een paar licht geoliede kledingstukken (bijvoorbeeld een paar zakelijke shirts) weer in omloop te brengen in de kortst mogelijke tijd.

Haal De Juiste Wasmachine Voor Je

Vergeet niet dat er nooit een «één maat voor iedereen» is als het gaat om apparaten (letterlijk en figuurlijk). Ook al is een wasmachine supergroot en heeft hij een miljoen mooie functies, toch is hij misschien niet wat uw huishouden nodig heeft.

Zorg ervoor dat u uw onderzoek doet voordat u een vervangende wasmachine voor uw huis koopt, om er zeker van te zijn dat u een model kiest dat precies de juiste maat heeft.

De Beste Grote Wasmachine Op De Markt

Na een grondige studie hebben onze experts besloten dat de beste Asko wasmachine op de markt qua kwaliteit/prijsverhouding de volgende is:

AEG L6FBMAXI

Wasmachine goedkoop

De AEG L6FBMAXI was uw energiezuinige 10 kilo wasgoed schoon. Heeft u een groot gezin? De wasmachine is geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Met energieklasse A+++ -30% is hij 30% efficiënter dan een wasmachine met een A+++ label.

Met de Prosense-technologie kan de wasmachine het programma aanpassen aan de hoeveelheid wasgoed. Dit betekent dat uw wasmachine geen onnodige energie verbruikt. U zet de wasmachine dus ook aan als u geen volle wasmand heeft. Deze wasmachine heeft 10 verschillende programma’s, waaronder een programma voor hardnekkige vlekken en buitenkleding. Daarnaast heeft dit model van AEG een extra stille optie, waardoor u ook ‘s nachts kunt wassen.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Voors En Tegens

✔️ De ProSense-belastingsensor past de programmalengte aan de hoeveelheid was aan.

✔️ De grote trommelinhoud van 10 kilogram maakt het mogelijk om meer was in één keer te wassen.

❌ Geen stoomfunctie voor het strijken van wasgoed in de trommel.

✔️ Zeer efficiënte wasmachine met energieklasse A+++-30%.

Belangrijkste Specificaties

Belastingscapaciteit: 10 kg | Toerentallen per minuut (RPM): 1400 toeren per minuut | Energielabel: A+++ +30% | Spinnend geluidsniveau: 75 dB | Diepte: 66 cm

FAQ

Wat is de grootste capaciteit van een wasmachine?

Een zware wasmachine wordt geacht een laadvermogen van meer dan 10 kg te hebben. Hier zijn de beste opties voor grote wasmachines!

Hoeveel kost een 12 kg wasmachine?

De prijs hangt af van het merk en het model. Maar ze hebben meestal een prijsklasse tussen 1000 en 1800€.

Hoe kies je de grootte van een wasmachine?

1. Voor 1 of 2 personen en minder dan 4 gebruiken per week: 5-6 kg.
2. Voor 3 of 4 personen en ongeveer 4-5 wasbeurten per week: 7-8 kg.
3. Voor meer dan 4 personen en 6 of meer wasbeurten per week: 9 kg of meer.

Evaluatie door onze lezers van deze productcatalogus: 4,7 of 5