Saltar al contenido

LG F6WV71S2TA TurboWash 39

LG F6WV71S2TA TurboWash 39

Hallo daar, wasmachine-fanaten! Vandaag hebben we het over een van de beste wasmachines op de markt: de LG F6WV71S2TA TurboWash 39. Als je op zoek bent naar een wasmachine die presteert en niet teleurstelt, dan is deze wasmachine de juiste keuze voor jou. Als je andere modellen wilt zien, lees dan ons artikel over de beste LG wasmachines

LG F6WV71S2TA TurboWash 39 Review

De LG F6WV71S2TA TurboWash 39 is een krachtige en efficiënte wasmachine die geschikt is voor huishoudens van alle groottes. Het heeft een capaciteit van 7 kilogram en beschikt over de innovatieve TurboWash-technologie van LG, waarmee je tot 30 minuten op wasprogramma’s kunt besparen zonder in te leveren op de schoonmaakprestaties.

Met deze wasmachine bespaar je niet alleen tijd, maar ook energie. Dankzij de inverter motor is het apparaat stil en duurzaam en heeft het een energielabel van A+++-50%. Bovendien beschikt de LG F6WV71S2TA TurboWash 39 over 6 Motion Direct Drive-technologie, die de trommel in verschillende richtingen beweegt om kleding grondiger en gelijkmatiger te wassen.


LG F6WV71S2TA TurboWash 39

✅ Met de LG F6WV71S2TA TurboWash 39 heb je de perfecte wasmachine in huis. Deze energiezuinige en duurzame wasmachine biedt uitstekende prestaties en heeft een capaciteit van 9 kg. En met de TurboWash-functie kun je tot 30% energie besparen en tot 40% water besparen, terwijl je dezelfde wasresultaten behoudt
BEKIJK PRODUCT
BEKIJK PRODUCT

Technische kenmerken

SpecificatiesLG F6WV71S2TA TurboWash 39
Capaciteit7 kg
EnergielabelA+++-50%
Maximaal centrifugeertoerental1400 tpm
Geluidsniveau52 dB (wassen) / 72 dB (centrifugeren)
Afmetingen60 x 85 x 56 cm
Gewicht65 kg
Programma’s14

Voordelen van de LG F6WV71S2TA TurboWash 39

  • Bespaar tijd en energie met de TurboWash-technologie van LG.
  • 6 Motion Direct Drive-technologie zorgt voor grondiger en gelijkmatiger wassen.
  • Energielabel A+++-50% betekent dat deze wasmachine zeer energiezuinig is.
  • De inverter motor maakt deze wasmachine stil en duurzaam.
  • 14 verschillende programma’s zorgen ervoor dat je altijd het juiste programma voor je wasgoed hebt.

Tips voordat u de LG F6WV71S2TA TurboWash 39 kopen

Voordat je deze wasmachine koopt, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste moet je zorgen voor de juiste aansluitingen en genoeg ruimte om de wasmachine te plaatsen. Ten tweede moet je letten op het maximaal centrifugeertoerental, dat bij deze wasmachine 1400 tpm is. Als je delicate kledingstukken hebt, moet je ervoor zorgen dat het maximale toerental van de wasmachine aangepast kan worden. Ten derde, let op de grootte van de trommel, die 7 kilogram is bij de LG F6WV71S2TA TurboWash 39.

FAQ

Hoeveel kost de LG F6WV71S2TA TurboWash 39?

De LG F6WV71S2TA TurboWash 39 heeft een gemiddelde prijs van ongeveer € 799, afhankelijk van de winkel en eventuele promoties op dat moment. Het is echter belangrijk op te merken dat dit een investering op lange termijn is, omdat deze wasmachine uitstekende prestaties en duurzaamheid biedt.

Hoeveel kg aan wasgoed kan er in de LG F6WV71S2TA TurboWash 39?

De LG F6WV71S2TA TurboWash 39 heeft een capaciteit van 9 kg, wat voldoende is voor de meeste huishoudens. Deze wasmachine kan grote hoeveelheden wasgoed wassen, wat tijd en energie bespaart. Bovendien is het mogelijk om de hoeveelheid wasmiddel en water automatisch aan te passen op basis van de belading, waardoor het nog efficiënter wordt.

Is de LG F6WV71S2TA TurboWash 39 een wasmachine die veel stroom verbruikt?

Nee, de LG F6WV71S2TA TurboWash 39 heeft een A+++ energie-efficiëntieklasse, wat betekent dat het een van de meest energiezuinige wasmachines op de markt is. Dit betekent dat het niet alleen energie bespaart, maar ook helpt om uw energierekening te verlagen en bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Onze lezers beoordelen dit product met: 4,9 of 5