Saltar al contenido

Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos

Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos

Als je op zoek bent naar een wasmachine die een uitstekende kwaliteit biedt en efficiënt je kleding wast, dan is de Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos de perfecte keuze voor jou. Deze wasmachine is een van de meest geavanceerde op de markt en biedt verschillende functies die ervoor zorgen dat je kleding schoon en fris blijft. In deze recensie bekijken we alle technische kenmerken van de Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos, de voordelen van deze wasmachine en enkele tips om ervoor te zorgen dat je de beste aankoop doet. Als je andere modellen wilt zien, lees dan ons artikel over de beste Miele wasmachines

Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos Review

De Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos is een wasmachine met een capaciteit van 9 kg en heeft een maximaal centrifugeertoerental van 1600 tpm. Dit betekent dat de wasmachine in staat is om een grote hoeveelheid wasgoed in één keer te wassen en deze snel te centrifugeren, zodat het wasgoed bijna droog uit de machine komt.

Een van de meest indrukwekkende functies van deze wasmachine is de PowerWash 2.0 technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de wasmachine een grondige en diepe reiniging biedt, waarbij het wasmiddel volledig wordt opgenomen in het wasgoed. Dit resulteert in een schone en frisse was zonder dat er veel wasmiddel nodig is.

Een andere belangrijke functie van de Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos is de TwinDos technologie. Deze functie zorgt ervoor dat de wasmachine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel doseert op basis van de hoeveelheid wasgoed en de mate van vervuiling. Dit betekent dat je nooit te veel of te weinig wasmiddel gebruikt, wat niet alleen beter is voor je kleding, maar ook voor het milieu.


Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos

✅ De Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, efficiënte en betrouwbare wasmachine. Met zijn geavanceerde technologie en slimme functies biedt deze wasmachine een ongeëvenaarde waservaring.
BEKIJK PRODUCT
BEKIJK PRODUCT

Technische kenmerken

Hieronder vind je een tabel met de belangrijkste technische specificaties van de Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos:

KenmerkSpecificatie
Capaciteit9 kg
EnergieklasseA+++
Centrifugeertoerental1600 tpm
Geluidsniveau46 dB (wassen) / 72 dB (centrifugeren)
Afmetingen (HxBxD)85 x 59,6 x 63,6 cm
Gewicht96 kg
Programma’s12
Garantie2 jaar

Voordelen van de Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos

  1. Diepe en grondige reiniging: De PowerWash 2.0 technologie van Miele zorgt ervoor dat de wasmachine een diepe en grondige reiniging biedt, zonder dat er veel wasmiddel nodig is. Dit betekent dat je kleding altijd schoon en fris blijft.
  2. Automatische dosering van wasmiddel: De TwinDos functie zorgt ervoor dat de wasmachine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel doseert op basis van de hoeveelheid wasgoed en de mate van vervuiling. Dit betekent dat je nooit te veel of te weinig wasmiddel gebruikt, wat beter is voor je kleding en voor het milieu.
  3. Veel programma’s: De Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos biedt 12 verschillende programma’s, waaronder speciale programma’s voor wol en dons. Hierdoor kun je altijd het juiste programma kiezen voor het type wasgoed dat je wilt wassen.
  4. Laag geluidsniveau: Met een geluidsniveau van slechts 46 dB tijdens het wassen en 72 dB tijdens het centrifugeren, is de Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos een stille wasmachine. Dit betekent dat je hem op elk moment van de dag kunt gebruiken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over geluidsoverlast.

Tips voordat u de Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos koopt

  1. Meet de ruimte waar de wasmachine moet staan om ervoor te zorgen dat de Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos past.
  2. Vergelijk de prijzen van verschillende winkels voordat je de wasmachine koopt. Zo kun je de beste deal vinden en geld besparen.
  3. Lees de handleiding zorgvuldig door voordat je de wasmachine gaat gebruiken. Zo weet je hoe je de machine optimaal kunt gebruiken en voorkom je problemen

FAQ

Hoeveel kost de Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos?

De Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos is een geavanceerde wasmachine die duurzaamheid en efficiëntie combineert. De prijs van deze wasmachine kan variëren afhankelijk van de winkel waar je hem koopt en de aanbiedingen die beschikbaar zijn op dat moment. Over het algemeen kun je deze wasmachine kopen voor een prijs tussen €1.200 en €1.500.

Hoeveel kg aan wasgoed kan er in de Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos?

De Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos is een wasmachine met een royale capaciteit. Hij heeft een trommelinhoud van 9 kg, wat betekent dat je gemakkelijk grote ladingen wasgoed kunt wassen, zelfs dekbedden en andere grote items. Met deze capaciteit hoef je niet vaak te wassen, wat je tijd en energie bespaart.

Is de Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos een wasmachine die veel stroom verbruikt?

De Miele WSH 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos is een energiezuinige wasmachine die is ontworpen om stroom te besparen. Hij heeft een energie-efficiëntieklasse A+++, wat betekent dat hij tot 30% minder stroom verbruikt dan een wasmachine met energieklasse A.

Onze lezers beoordelen dit product met: 4,9 of 5