Saltar al contenido

Mini Wasmachine

Mini Wasmachines

Een mini wasmachine is ideaal als u niet veel ruimte tot uw beschikking heeft, als u op reis moet of als u gewoon op zoek bent naar een voordelig alternatief voor een conventionele wasmachine. Deze kleine wasmachines hebben meestal een capaciteit van 1 tot 5 kg en hebben vaak een centrifugefunctie naast het wassen van de kleding.

Hun aankoopprijs is relatief laag, wat zeer aantrekkelijk is, dus het is de moeite waard om de kenmerken van een mini wasmachine te bekijken. Waarin verschillen deze modellen? Wat zijn hun voor- en nadelen?

TOP3 Beste Mini Wasmachines

Dit is volgens onze experts de top 3 van de beste mini wasmachines op de markt van vandaag. Ga naar een van de volgende links om de beste aanbiedingen te krijgen!

Mestic MW-120

✅ Met de Mestic MW-120 stapelt uw wasgoed zich niet op terwijl u kampeert. De miniwasmachine heeft een laadvermogen van 3,5 kg. Dankzij de borstelloze motor heeft u weinig last van lawaai. Sluit voor gebruik de watertoevoerslang aan op een kraan. De andere kant van de slang wordt aangesloten op de wasmachine. Open de kraan en laat voldoende water in de plastic trommel lopen. Voeg het wasmiddel toe via de klep. Voor zeer vuil wasgoed stelt u de timer in op 12 of 15 minuten. Draai na het wassen aan de knop om het vuile water af te voeren. Wring het wasgoed uit met de centrifugeertimer en kies een spoeltijd. Om uw kleding echt schoon te krijgen, herhaalt u deze stappen zonder wasmiddel.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Salora WMR5350

✅ De Salora WMR5350 is ideaal als je niet genoeg ruimte hebt voor een groter model. De compacte miniwasmachine is 63,5 cm hoog en 38 cm breed. Dankzij het kleine formaat is deze wasmachine zeer geschikt voor studentenkamers. U kunt de machine ook gemakkelijk in een caravan of camper plaatsen, zodat u uw eigen was kunt doen op de camping. U kunt tot 4,6kg wasgoed in de trommel wassen. Dit is genoeg voor 1 persoon. Wilt u uw wasgoed draaien? Neem de helft van uw wasgoed mee naar buiten. De wasmachine draait een paar dingen tegelijk.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Mestic MW-100

✅ De Mestic MW-100 is een miniwasmachine met 2 kilo vulgewicht en koolborstelloze motor. Om te wassen op de camping, sluit u de watertoevoerslang aan op een kraan. De andere kant van de slang is aangesloten op de wasmachine. Open de kraan en laat voldoende water in de plastic trommel lopen. U voegt wasmiddel toe aan uw kleding via het deksel. Voor extreem vuile was zet u de wastimer op 12 of 15 minuten. Na het wassen voert u het water af met de afvoerslang. Wring uw kleding uit en leg ze terug in de trommel. Laat de trommel opnieuw vullen, selecteer de spoeltijd en laat het water na het spoelen weglopen. Om uw kleding schoon te krijgen, herhaalt u deze stappen zonder wasmiddel.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Kenmerken Van De Mini Wasmachine

Naast het kleine formaat is een van de belangrijkste verschillen dat een mini wasmachine meestal niet automatisch werkt. Als gevolg hiervan worden de kleren handmatig in de wastrommel gevuld met water en wasmiddel, zodat het water al op de temperatuur moet zijn waarop de kleren moeten worden gewassen.

Daarom moet u, als u een warme was wilt doen, het water van tevoren opwarmen en vervolgens in de wasmachine zetten. Als u een miniwasser met een dry-spin functie heeft, moet u de kleding met de hand naar de centrifugekamer brengen.

Vergeleken met een conventionele volautomatische wasmachine is de bediening niet zo eenvoudig en handig.

Wat Zijn De Verschillende Soorten Mini Wasmachines?

Enerzijds zijn er verschillende belangrijke verschillen. Zoals gezegd varieert de capaciteit van deze kleine wasmachines van 1 tot 5 kg. Bovendien varieert hun vermogen tussen 150 en 500 watt. Maar er zijn ook modellen die volledig zonder elektriciteit werken. Als u wilt, kunt u ook een miniwasser met een dry-spin functie kopen. Afhankelijk van het model is het mogelijk om een rotatiesnelheid van ongeveer 160 tot 1400 omwentelingen per minuut te bereiken. De hogere waarden zijn vooral verrassend gezien de geringe omvang van de machines.

Over de grootte gesproken, wat kunnen we er over zeggen? De mini wasmachines, speciaal ontworpen voor mobiel gebruik (bijv. op de camping), hebben extreem compacte afmetingen. De bijzonder kleine modellen hebben een hoogte van slechts 33 cm, terwijl de diepte en breedte ongeveer 35 cm zijn. En met minder dan 20 kg is deze mini wasmachine zeer licht, wat natuurlijk de mobiliteit bevordert.

Dus, geleid door uw behoeften en de beschikbare ruimte, moet u de beste mini wasmachine voor u kiezen.

Mini Wasmachines: Voor- En Nadelen

Hier zijn de voors en tegens van een mini wasmachine:

Voordelen:

Het compacte ontwerp is een onmiskenbaar voordeel, omdat de mini wasmachine ook in zeer kleine ruimtes kan worden gebruikt. Ze zijn meestal niet groter dan een wasmand. Tegelijkertijd is de mini wasmachine ook gemakkelijk te vervoeren en kan het een goed alternatief zijn voor kamperen en reizen. Dit is natuurlijk ook te wijten aan het lage gewicht van minder dan 20 kg.

Veelzijdigheid is ook een onmiskenbaar voordeel. Enerzijds kunt u de mini wasmachine op verschillende plaatsen gebruiken, zoals in de badkamer, het tuinhuisje of op de camping, anderzijds zijn er combinatiemachines die als mini wasmachine zijn ontworpen. Wasservice met centrifugefunctie, waarmee u het wassen en drogen kunt regelen.

De prijs is ook een ander voordeel. De meest populaire modellen worden aangeboden voor een prijs tussen 30 en 170 euro en zijn daarom aanzienlijk goedkoper dan conventionele wasmachines.

Nadelen:

Een draagbare wasmachine is vaak volledig van plastic. In vergelijking daarmee is het niet zo duurzaam als het materiaal dat in een conventionele wasmachine wordt gebruikt.

Een ander nadeel is dat de capaciteit van de centrifugekamer in een mini wasmachine met deze functie 25 tot 40 procent van de maximale waslading bedraagt. Daarom moet de kleding vaker worden verdeeld en gesponnen als de machine volgeladen is.

Het water moet handmatig worden toegevoegd en op de gewenste temperatuur worden gebracht, omdat er geen watervoorziening is.

Door de korte wastijd, die meestal 15 minuten bedraagt, kan slechts licht vervuilde kleding grondig worden gereinigd. Zeer vuile kleren moeten vaker of op hoge temperatuur worden gewassen.

In een directe vergelijking tussen een mini wasmachine en een volautomatische wasmachine is het belangrijk op te merken dat de normale wasmachine betere prestaties levert. Een draagbare wasmachine heeft echter ook zijn bestaansrecht, vooral omdat er een grote markt voor bestaat. En als je de enorme prijsverschillen in ogenschouw neemt, dan is een mini wasmachine zeker overtuigend.

beste mini wasmachine

Volautomatische Mini Wasmachine

Met de volautomatische mini wasmachine kan het wasproces worden geprogrammeerd en de kledingstukken komen er klaar uit om te worden opgehangen. U kunt de temperatuur en het waterniveau regelen en de wascyclus kiezen.

Zij hebben onder meer een onthardercompartiment, intelligente bedieningscontrole, filter met pluizenvanger, display met klok, start, pauze, vensters. Er zijn modellen die automatisch het ideale waterpeil voor het laadvolume kunnen bepalen.

Het is dus dezelfde werking als wasmachines van normale grootte, er is geen verschil omdat het mini-wasmachines zijn. Als u op zoek was naar een volautomatische mini wasmachine, is er niets aan de hand.

Wat Is De Beste Mini Wasmachine Voor Jou?

Geef aan voor welke doeleinden en vooral waar u de wasmachine wilt gebruiken. Afhankelijk van de gewenste locatie moet uw mini wasmachine aan de bijbehorende eisen voldoen.

Let anders ook op de rotatiecyclus. Hoe sneller de miniwasser draait, des te sneller blijft de wasdroger na het wassen.

Welke grootte of capaciteit is vereist? Hier bedraagt het meetbereik 1 tot 5 kg. Koop geen model dat te klein is, omdat er twee of drie wasbeurten nodig zijn in het geval van een zware waslading. Dit kost niet alleen tijd, maar is ook duurder.

Welke fabrikant bekende merken als AEG, Bosch, Siemens of Miele hebben ook enkele kleine wasmachines in hun assortiment, maar dit zijn nog steeds volautomatische machines, meestal top-loading wasmachinemodellen. Fabrikanten zoals TecTake, Clatronic of OneConcept worden beschouwd als toonaangevend op het gebied van conventionele mini wasmachines en de merken bieden ook andere kleine apparaten aan.

Als uw ruimte beperkt is, maar u wilt uw was niet met de hand doen of voor het geld dat u in een wasserij uitgeeft, dan is een van deze draagbare wasmachines precies wat u nodig heeft. Elk model mini wasmachine biedt verschillende capaciteiten voor het reinigen van kleine en middelgrote ladingen, en sommige zijn beschikbaar met programmeerbare temperaturen en reinigingscycli, evenals spin- en droogfuncties.

Aanbieding wasmachine

Waarom Een Draagbare Mini Wasmachine?

Aangezien draagbare wasmachines ongeveer de helft kleiner zijn dan conventionele wasmachines, kunt u er baat bij hebben als u ruimte in uw huis moet besparen of als u wilt besparen op uw rekeningen.

Draagbare wasmachines zijn ook ideaal voor studenten die op zoek zijn naar een alternatief voor de lokale wasserij. Hun compacte formaat neemt niet af van de beperkte ruimte die een slaapzaal biedt. Bovendien kan een mini wasmachine overal worden opgeslagen wanneer deze niet in gebruik is, wat fysiek onmogelijk is met een conventionele wasmachine.

Als u in een appartement woont zonder aansluiting of ruimte voor een wasmachine/droger, is een draagbare wasmachine geschikt voor uw levensstijl. In plaats van gedwongen te worden om ladingen vuile was naar de te dure gemeenschapswas te brengen, kunnen eigenaren van draagbare wasmachines hun kleren in het comfort van hun huis wassen. U hoeft alleen maar water toe te voegen en het apparaat op een geaard stopcontact aan te sluiten. Miniwassers verbruiken ook aanzienlijk minder water en elektriciteit dan hun full-size tegenhangers, wat een belangrijk kenmerk is in een klein huis.

Een werkende professional die vaak verhuist, kan vinden dat een miniwasser een goede investering is. In plaats van het kopen en verkopen van een nieuwe wasmachine voor elk huis, kunnen ze ervoor kiezen om licht te reizen met een draagbare optie. De meeste modellen passen in een standaard lay-out en zijn gemakkelijk door één persoon te vervoeren.

Ideaal Voor Gezinnen

Gezinnen met kleine kinderen kunnen profiteren van de veelzijdigheid en het gemak van de toegang die het gebruik van een draagbare wasmachine thuis biedt. Naarmate de kinderen groeien, hebben ze vaak hun favoriete outfit die ze elke dag dragen. Een opgroeiend kind loopt ook het risico om elke dag een vlek op zijn of haar kleren te krijgen.

Het kleine formaat en het energieverbruik van de draagbare wasmachine kan in dergelijke situaties bijzonder voordelig zijn. Het gebruikt minder energie en water, wat betekent dat er minder afval is bij het wassen van microladingen zoals hun favoriete pyjama of een gezellig laken.

Beste Mini Wasmachine Op De Markt

Volgens de diepgaande analyse van onze professionals presenteren wij u hieronder de beste camping wasmachine in termen van kwaliteit-prijsverhouding.

Mestic MW-120

Mestic MW-120

Met de Mestic MW-120 stapelt uw wasgoed zich niet op terwijl u kampeert. De miniwasmachine heeft een laadvermogen van 3,5 kg. Dankzij de borstelloze motor heeft u weinig last van lawaai. Sluit voor gebruik de watertoevoerslang aan op een kraan. De andere kant van de slang wordt aangesloten op de wasmachine.

Open de kraan en laat voldoende water in de plastic trommel lopen. Voeg het wasmiddel toe via de klep. Voor zeer vuil wasgoed stelt u de timer in op 12 of 15 minuten. Draai na het wassen aan de knop om het vuile water af te voeren. Wring het wasgoed uit met de centrifugeertimer en kies een spoeltijd. Om uw kleding echt schoon te krijgen, herhaalt u deze stappen zonder wasmiddel.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Belangrijkste Specificaties

Belastingscapaciteit: 3,5 kg | Gewicht: 11kg | Diepte: 39 cm

Voor- En Nadelen

✔️ Dankzij het compacte formaat kunt u de wasmachine in een camper, caravan of tent plaatsen.

✔️ Met de wastimer kunt u eenvoudig een wastijd kiezen tussen 3 en 15 minuten.

Met een laadvermogen van 3,5 kilo is er slechts plaats voor een paar kledingstukken.

✔️ De machine heeft een aparte instelling voor fijne was.

FAQ

Hoe groot is een mini wasmachine?

Totale afmetingen: 39 cm lengte x 37 cm breedte x 58 cm hoogte. Gewichtscapaciteit: 5,7 lbs. wassen, centrifugeren: 2,2 lbs. Vermogen: 110 V/60 Hz.

Wat is de prijs van de mini wasmachine?

De prijzen kunnen variëren van 90 tot 200 euro. Hoewel er veel verschillende modellen en merken zijn, vindt u hier de goedkoopste optie!

Zijn er mini wasmachines van 3 kg?

Ja, het zijn kleine modellen. Maar de 3 kg mini wasmachines zijn perfect voor kampeerplannen.

Evaluatie door onze lezers van deze productcatalogus: 4,8 of 5