Saltar al contenido

Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke

Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke

Vandaag gaan we het hebben over de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke, een wasmachine die ontworpen is om een statement te maken in elke wasruimte. Deze wasmachine belooft niet alleen geweldige prestaties, maar ook een uniek uiterlijk dat u volledig kunt aanpassen aan uw smaak en interieur. In deze recensie gaan we dieper in op de technische kenmerken, de voordelen en enkele handige tips voordat u overgaat tot de aankoop van deze wasmachine. Als je andere modellen wilt zien, lees dan ons artikel over de beste Samsung wasmachines

Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke Review

De Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke is een wasmachine die niet alleen presteert, maar er ook prachtig uitziet. Het is een op maat gemaakte wasmachine die u volledig naar uw smaak kunt ontwerpen. De wasmachine heeft een capaciteit van 11 kilogram en heeft energie-efficiëntieklasse A+++. Het heeft een maximale centrifugesnelheid van 1.400 tpm, waardoor uw wasgoed snel en efficiënt wordt gewassen.


Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke

✅ De Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke is de wasmachine die u nodig heeft als u op zoek bent naar een hoogwaardig product dat stijlvol is ontworpen en efficiënt presteert. Met een capaciteit van 11 kg, een energieklasse van A+++ en een aanpasbaar ontwerp dat perfect past bij uw interieur, is deze wasmachine een slimme keuze voor elk huishouden. Investeer in de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke en u zult er zeker geen spijt van krijgen.
BEKIJK PRODUCT
BEKIJK PRODUCT

Technische kenmerken

Hieronder vindt u een overzicht van de technische kenmerken van de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke:

SpecificatieDetail
MerkSamsung
ModelWW11BB704AGES2 Bespoke
Capaciteit11 kg
Energie-efficiëntieklasseA+++
Max. centrifugesnelheid1.400 tpm
Geluidsniveau tijdens centrifugeren72 dB
Afmetingen (HxBxD)85 x 60 x 68,6 cm

Voordelen van de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke

  1. Uniek ontwerp: De Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke is een op maat gemaakte wasmachine die volledig aanpasbaar is. Het biedt de mogelijkheid om de deur en het bedieningspaneel aan te passen aan uw persoonlijke stijl en interieur.
  2. Grote capaciteit: Met een capaciteit van 11 kg kunt u grote hoeveelheden wasgoed in één keer wassen, wat u tijd en energie bespaart.
  3. Efficiënt energieverbruik: De wasmachine heeft energie-efficiëntieklasse A+++, wat betekent dat het energieverbruik efficiënt is en u geld bespaart op uw energierekening.
  4. Snelle en efficiënte prestaties: Met een maximale centrifugesnelheid van 1.400 tpm wordt uw wasgoed snel en efficiënt gewassen.
  5. Stil: Met een geluidsniveau van 72 dB tijdens centrifugeren is de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke een stille wasmachine, wat betekent dat het uw dagelijkse leven niet zal verstoren.

Tips voordat u de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke kopen

  1. Controleer of de afmetingen van de wasmachine passen in uw wasruimte en de doorgang naar uw wasruimte.
  2. Lees beoordelingen van andere gebruikers om een idee te krijgen van hun ervaringen met de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke.
  3. Controleer of de wasmachine compatibel is met de elektrische en wateraansluitingen in uw huis.
  4. Overweeg het aanvragen van een garantie of verzekering om ervoor te zorgen dat uw wasmachine gedekt is in geval van defecten of problemen.

FAQ

Hoeveel kost de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke?

De prijs van de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke kan variëren afhankelijk van waar u deze koopt en welke opties u selecteert. Over het algemeen ligt de prijs van deze wasmachine in het hogere segment. Het is raadzaam om te controleren bij de verschillende retailers voor actuele prijzen en aanbiedingen.

Hoeveel kg aan wasgoed kan er in de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke?

De Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke heeft een royale capaciteit van 11 kg. Dit betekent dat u grote ladingen wasgoed kunt wassen zonder u zorgen te hoeven maken over de grootte van de lading. Dit maakt deze wasmachine ideaal voor gezinnen en huishoudens met veel wasgoed

Is de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke een wasmachine die veel stroom verbruikt?

De Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke heeft een energieklasse van A+++, wat betekent dat deze wasmachine zeer efficiënt is in energieverbruik. Het heeft een geschat jaarlijks energieverbruik van 104 kWh en een geschat jaarlijks waterverbruik van 11.000 liter. Dit maakt deze wasmachine niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig.

Onze lezers beoordelen dit product met: 4,9 of 5