Saltar al contenido

Samsung WW11BB944AGMS2

Samsung WW11BB944AGMS2

Welkom bij onze nieuwste blog over wasmachines. In dit artikel gaan we het hebben over de Samsung WW11BB944AGMS2, een wasmachine van topkwaliteit die speciaal is ontworpen om aan de behoeften van veeleisende gebruikers te voldoen. We zullen bespreken wat deze wasmachine zo bijzonder maakt, en waarom het een goede keuze kan zijn voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, efficiënte en betrouwbare wasmachine. Als je andere modellen wilt zien, lees dan ons artikel over de beste Samsung wasmachines

Samsung WW11BB944AGMS2 Review

De Samsung WW11BB944AGMS2 is een wasmachine van topkwaliteit die uitstekende prestaties levert en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling heeft. Met een capaciteit van 11 kg is deze wasmachine perfect geschikt voor grote gezinnen of huishoudens met veel was. De wasmachine heeft ook een efficiënte en duurzame motor die ervoor zorgt dat uw kleding altijd schoon en fris blijft.

De Samsung WW11BB944AGMS2 heeft een aantal handige functies, waaronder een QuickDrive-functie die de wastijd aanzienlijk verkort, en een AddWash-deur waarmee u op elk moment extra kleding kunt toevoegen. Bovendien is deze wasmachine uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van energie-efficiëntie, waardoor u kunt besparen op uw energierekening en het milieu kunt helpen.


Samsung WW11BB944AGMS2

✅ Maak kennis met de Samsung WW11BB944AGMS2: een krachtige wasmachine die jouw dagelijkse waservaring naar een hoger niveau tilt. Ontdek de perfecte balans tussen efficiëntie en gebruiksgemak en geniet van schone en frisse kleding zonder gedoe.
BEKIJK PRODUCT
BEKIJK PRODUCT

Technische kenmerken

Hieronder vindt u de belangrijkste technische kenmerken van de Samsung WW11BB944AGMS2:

SpecificatieBeschrijving
MerkSamsung
ModelWW11BB944AGMS2
Type apparaatWasmachine
Capaciteit11 kg
EnergieklasseA+++
Centrifugesnelheid1400 tpm
Geluidsniveau (wassen)47 dB
Geluidsniveau (centrifugeren)71 dB
Programma’sEco Bubble, Katoen, Synthetisch, Dagelijks wassen, Fijne was, Wol, Outdoor, Donkere kleding, Super Speed
Speciale functiesBubble Soak, QuickDrive, Smart Control, AddWash
Afmetingen (H x B x D)85 x 60 x 68 cm
Gewicht92 kg

Voordelen van de Samsung WW11BB944AGMS2

Er zijn verschillende redenen waarom de Samsung WW11BB944AGMS2 een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige wasmachine. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van deze wasmachine:

  • Grote capaciteit: met een capaciteit van 11 kg is deze wasmachine perfect geschikt voor grote gezinnen of huishoudens met veel was.
  • Efficiënt en duurzaam: de Samsung WW11BB944AGMS2 heeft een efficiënte en duurzame Digital Inverter-motor die ervoor zorgt dat uw kleding altijd schoon en fris blijft.
  • Handige functies: de QuickDrive-functie verkort de wastijd aanzienlijk, en de AddWash-deur maakt het mogelijk om op elk moment extra kleding toe te voegen.
  • Energiezuinig: de Samsung WW11BB944AGMS2 heeft een energieklasse van A+++, waardoor u kunt besparen op uw energierekening en het milieu kunt helpen.

Tips voordat u de Samsung WW11BB944AGMS2 kopen

Voordat u de Samsung WW11BB944AGMS2 koopt, zijn er een paar tips die u moet overwegen om de beste ervaring uit uw wasmachine te halen:

  • Lees de handleiding: de handleiding bevat belangrijke informatie over het gebruik en onderhoud van uw wasmachine. Zorg ervoor dat u deze zorgvuldig doorleest voordat u de wasmachine gaat gebruiken.
  • Overweeg de locatie van de wasmachine: de Samsung WW11BB944AGMS2 heeft een groot formaat en kan tot 11 kg wasgoed aan. Overweeg daarom de locatie van de wasmachine voordat u deze koopt. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is en dat de wasmachine goed geventileerd is.
  • Controleer de compatibiliteit met uw huis: controleer of de Samsung WW11BB944AGMS2 compatibel is met uw huis voordat u deze koopt. Het is belangrijk om de afmetingen van de wasmachine te controleren en ervoor te zorgen dat deze past in de ruimte waar u deze wilt plaatsen.

FAQ

Hoeveel kost de Samsung WW11BB944AGMS2?

De prijs van de Samsung WW11BB944AGMS2 hangt af van de winkel waar je hem koopt en eventuele promoties of kortingen. Over het algemeen kost deze wasmachine meer dan de gemiddelde wasmachine vanwege de geavanceerde functies en technologieën die hij biedt

Hoeveel kg aan wasgoed kan er in de Samsung WW11BB944AGMS2?

De Samsung WW11BB944AGMS2 heeft een capaciteit van 11 kg, waardoor hij ideaal is voor grotere gezinnen met veel wasgoed. Dit betekent dat u grote items zoals dekbedden en gordijnen kunt wassen zonder ze in delen te hoeven wassen, wat tijd en energie bespaart.

Is de Samsung WW11BB944AGMS2 een wasmachine die veel stroom verbruikt?

De Samsung WW11BB944AGMS2 is ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten en heeft een energieklasse van A+++. Dit betekent dat het apparaat weinig stroom verbruikt en helpt om uw energierekening laag te houden

Onze lezers beoordelen dit product met: 4,9 of 5