Saltar al contenido

Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose

Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose

Welkom bij onze review van de Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose. Als je op zoek bent naar een wasmachine die het werk voor je doet, dan is deze wasmachine wellicht iets voor jou. Deze wasmachine heeft een automatisch doseersysteem, QuickDrive-technologie en veel meer geweldige functies. In deze review zullen we alle technische kenmerken en voordelen van deze wasmachine bespreken, zodat je kunt beslissen of dit de juiste wasmachine voor jou is. Als je andere modellen wilt zien, lees dan ons artikel over de beste Samsung wasmachines

Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose Review

De Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose is een geavanceerde wasmachine die is ontworpen om je leven gemakkelijker te maken. Met een capaciteit van 8 kg kun je gemakkelijk grote hoeveelheden wasgoed in één keer wassen. De wasmachine heeft ook QuickDrive-technologie, waardoor de wascyclus tot 50% sneller kan verlopen. Dit is een enorme tijdsbesparing als je vaak veel was moet doen.

De wasmachine heeft ook een automatisch doseersysteem genaamd Autodose. Dit systeem doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, waardoor je niet langer hoeft te gokken hoeveel wasmiddel je nodig hebt voor een lading was. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar bespaart ook op kosten en is beter voor het milieu.


Samsung WW11BB534AABS2

✅ Ervaar de revolutie van wassen met de Samsung WW11BB534AABS2 wasmachine! Dankzij de unieke EcoBubble-technologie wordt zelfs bij lage temperaturen een grondige reiniging gegarandeerd. Met een capaciteit van 11 kg is deze machine geschikt voor grote gezinnen. Mis deze kans niet en koop de Samsung WW11BB534AABS2 vandaag nog!
BEKIJK PRODUCT
BEKIJK PRODUCT

Technische kenmerken

Hieronder vindt u de technische specificaties van de Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose:

SpecificatieDetails
MerkSamsung
ModelWW80T734ABH QuickDrive Autodose
EnergieklasseA+++
Capaciteit8 kg
Maximale centrifugesnelheid1.400 tpm
Geluidsniveau wassen49 dB
Geluidsniveau centrifugeren73 dB
TypeVoorlader
Aantal wasprogramma’s22
Type centrifugeVariabel

Voordelen van de Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose

De Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere wasmachines op de markt. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

  1. Automatische dosering: Met de automatische dosering van deze wasmachine bespaart u op wasmiddel en wasverzachter, waardoor u tijd en geld bespaart. Het systeem doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter op basis van de belading en de vuilheidsgraad van de was.
  2. QuickDrive technologie: Dankzij de QuickDrive technologie wast deze wasmachine tot 2 keer zo snel als andere wasmachines op de markt, terwijl de waskwaliteit hetzelfde blijft. Dit komt doordat de trommel in deze wasmachine in twee richtingen beweegt, waardoor de was sneller en gelijkmatiger wordt verdeeld.
  3. EcoBubble technologie: Met de EcoBubble technologie wordt het wasmiddel al in de trommel omgezet in bubbels, nog voordat het de kleding raakt. Hierdoor dringt het wasmiddel sneller en dieper door in de vezels van de kleding, waardoor de was grondig wordt gereinigd, zelfs op lage temperaturen.
  4. Groot aantal wasprogramma’s: De Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose heeft maar liefst 22 verschillende wasprogramma’s, waardoor u altijd het juiste programma kunt kiezen voor uw specifieke type was

Tips voordat u de Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose kopen

Voordat u de Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose koopt, zijn er enkele belangrijke dingen om te overwegen. Ten eerste, meet de beschikbare ruimte in uw huis om er zeker van te zijn dat de wasmachine past. Daarnaast is het belangrijk om te bedenken welke functies u nodig heeft en welke opties u kunt missen. Overweeg ook uw budget en vergelijk de prijzen van verschillende verkopers om ervoor te zorgen dat u een goede deal krijgt. Zorg er ten slotte voor dat u zich vertrouwd maakt met de handleiding en de installatie-instructies voordat u de aankoop doet, zodat u weet wat u kunt verwachten en eventuele problemen kunt vermijden. Met deze tips kunt u er zeker van zijn dat u een weloverwogen beslissing neemt en een wasmachine koopt die perfect bij uw behoeften past.

FAQ

Hoeveel kost de Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose?

De prijs van de Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose varieert afhankelijk van de winkel en het land waar je het koopt. Het is raadzaam om verschillende winkels te vergelijken om de beste deal te vinden.

Hoeveel kg aan wasgoed kan er in de Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose?

De Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose heeft een capaciteit van 8 kg aan wasgoed. Dit is ideaal voor kleine tot middelgrote gezinnen die regelmatig de was moeten doen.

Is de Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose een wasmachine die veel stroom verbruikt?

De Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose heeft een energieklasse van A+++. Dit betekent dat het een zeer energiezuinige wasmachine is en dus niet veel stroom verbruikt. Het is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke optie die ook geld bespaart op hun energierekening.

Onze lezers beoordelen dit product met: 4,7 of 5