Saltar al contenido

Samsung WW80T956ASE

Samsung WW80T956ASE

In dit artikel gaan we het hebben over de Samsung WW80T956ASE. Deze wasmachine is een van de beste modellen die momenteel op de markt is. Het is een krachtige en efficiënte machine die perfect is voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame wasmachine. In dit artikel gaan we de belangrijkste kenmerken van deze wasmachine bespreken, evenals de voordelen en enkele tips die u moet weten voordat u overgaat tot de aankoop van de Samsung WW80T956ASE. Als je andere modellen wilt zien, lees dan ons artikel over de beste Samsung wasmachines

Samsung WW80T956ASE Review

De Samsung WW80T956ASE is een uitstekende wasmachine die perfect is voor gezinnen die veel was hebben. Deze machine heeft een capaciteit van 8 kg, wat betekent dat u gemakkelijk grote hoeveelheden wasgoed kunt wassen. Het heeft ook een maximale centrifugesnelheid van 1600 toeren per minuut, wat betekent dat uw wasgoed zeer goed gedroogd zal zijn na het wassen.

De wasmachine heeft een innovatief en modern design, dat zeer goed past in elk interieur. Het heeft een groot touchscreen display waarmee u de machine gemakkelijk kunt bedienen en verschillende wasprogramma’s kunt selecteren. De machine heeft ook een EcoBubble functie, wat betekent dat de machine het wasmiddel mengt met lucht en water om zo de was sneller schoon te krijgen en geld te besparen op het gebruik van wasmiddel.

Een ander groot voordeel van de Samsung WW80T956ASE is dat het een zeer stille machine is. Dit betekent dat u de wasmachine zelfs ‘s nachts kunt gebruiken zonder dat u anderen in uw huis stoort. De machine heeft ook een functie om onbalans te detecteren, wat betekent dat de machine automatisch stopt als er sprake is van onbalans.


Samsung WW80T956ASE

✅ Bespaar tijd en geld met de Samsung WW80T956ASE. Deze efficiënte en betrouwbare wasmachine biedt tal van voordelen, waaronder een grote capaciteit, energiezuinige prestaties en innovatieve functies zoals EcoBubble en Auto Optimal Wash. Kies voor de Samsung WW80T956ASE en geniet van een optimale waservaring.!
BEKIJK PRODUCT

Technische kenmerken

Hieronder vindt u een tabel met de belangrijkste technische kenmerken van de Samsung WW80T956ASE:

KenmerkWaarde
Capaciteit8 kg
Centrifugesnelheid1600 tpm
EnergieklasseA+++
Geluidsniveau wassen49 dB
Geluidsniveau centrifugeren73 dB
Breedte60 cm
Diepte60 cm
Hoogte85 cm
Gewicht77 kg

Voordelen van de Samsung WW80T956ASE

Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste voordelen van de Samsung WW80T956ASE:

  • Grote capaciteit van 8 kg voor het wassen van grote hoeveelheden wasgoed.
  • Hoge centrifugesnelheid van 1600 tpm voor snelle en efficiënte droging van de was.
  • EcoBubble functie voor het besparen van geld op wasmiddel.
  • Stille machine met een geluidsniveau van slechts 49 dB tijdens het wassen en 73 dB tijdens het centrifugeren.
  • Automatische detectie van onbalans voor optimale veiligheid van de machine.

Tips voordat u de Samsung WW80T956ASE kopen

  • Controleer de afmetingen van de machine om er zeker van te zijn dat deze past in de ruimte waar u deze wilt plaatsen.
  • Controleer of de machine compatibel is met uw type wasmiddel (poeder, vloeibaar, etc.).
  • Lees de handleiding zorgvuldig door voordat u de machine gebruikt om er zeker van te zijn dat u alle functies en instellingen begrijpt.
  • Overweeg de aanschaf van een verlengde garantie om extra zekerheid te bieden voor de duurzaamheid van de machine.

FAQ

Hoeveel kost de Samsung WW80T956ASE?

De prijs van de Samsung WW80T956ASE varieert afhankelijk van de verkoper en de regio waar u woont. Over het algemeen ligt de prijs tussen de €800 en €1000. Het kan de moeite waard zijn om prijzen te vergelijken tussen verschillende retailers om de beste deal te vinden

Hoeveel kg aan wasgoed kan er in de Samsung WW80T956ASE?

De Samsung WW80T956ASE heeft een capaciteit van 8 kilogram aan wasgoed. Dit is voldoende voor de meeste huishoudens en kan grotere hoeveelheden wasgoed aan dan veel andere machines op de markt.

Is de Samsung WW80T956ASE een wasmachine die veel stroom verbruikt?

Nee, de Samsung WW80T956ASE is een zeer energiezuinige wasmachine. Het heeft een A+++ energie-efficiëntieklasse, wat betekent dat het tot wel 50% minder energie verbruikt dan machines met een lagere efficiëntieklasse. Dit maakt het niet alleen milieuvriendelijker, maar kan ook helpen om de energierekening te verlagen.

Onze lezers beoordelen dit product met: 4,9 of 5