Saltar al contenido

Samsung Ww90t534aaw Autodose

Samsung Ww90t534aaw Autodose

In deze blog bespreken we de Samsung Ww90t534aaw Autodose, een van de nieuwste wasmachines van Samsung die is uitgerust met de nieuwste technologieën. We gaan dieper in op de technische kenmerken, de voordelen en geven enkele tips om te overwegen voordat je deze wasmachine koopt.

Samsung Ww90t534aaw Autodose Review

Is een van de meest geavanceerde wasmachines op de markt. Het is een wasmachine die is uitgerust met AutoDose-technologie, wat betekent dat je niet langer handmatig wasmiddel hoeft toe te voegen bij elke wasbeurt. Deze wasmachine bevat een geïntegreerd reservoir voor wasmiddel en wasverzachter, waardoor de wasmachine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel doseert op basis van de grootte en het type wasgoed. Die meer wil weten over samsung wasmachines?

De Samsung Ww90t534aaw Autodose heeft een capaciteit van 9 kg, wat voldoende is voor een gemiddeld gezin. De wasmachine is uitgerust met een Digital Inverter Motor, die zorgt voor een stille werking en een lange levensduur van de machine. Met de EcoBubble-technologie van Samsung kun je zelfs op lage temperaturen effectief wassen.

Het ontwerp van de Samsung Ww90t534aaw Autodose is elegant en modern. Het heeft een groot LED-display dat de resterende wastijd en de geselecteerde programma’s toont. Met de Smart Control-app van Samsung kun je de wasmachine bedienen via je smartphon


Samsung Ww90t534aaw Autodose

✅ Met de Samsung Ww90t534aaw Autodose wasmachine heb je de perfecte combinatie van stijl en prestaties. Deze wasmachine heeft een grote capaciteit van 9 kilogram en beschikt over automatische dosering, waardoor je tijd en geld bespaart en tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu. Bovendien is het energiezuinig en betrouwbaar, wat betekent dat het een slimme en duurzame keuze is voor elke huishouden.
BEKIJK PRODUCT
BEKIJK PRODUCT

Technische kenmerken Autodose

KenmerkenSpecificaties
MerkSamsung
ModelWW90T534AAW
Capaciteit9 kg
Maximale centrifugesnelheid1400 toeren per minuut
Geluidsniveau wassen53 dB
Geluidsniveau centrifugeren74 dB
Energie-efficiëntieklasseA+++
Jaarlijks energieverbruik130 kWh
Jaarlijks waterverbruik9400 liter
Automatische wasmiddeldoseringJa, Autodose-systeem met twee reservoirs van 1,4 liter
Wascycli14
Speciale functiesHygiënisch stomen, EcoBubble, QuickDrive, Smart Control
KleurWit

Voordelen van de Samsung Ww90t534aaw Autodose

hier zijn enkele voordelen van de Samsung WW90T534AAW Autodose wasmachine:

  1. Autodose-systeem: Deze wasmachine heeft een innovatief Autodose-systeem met twee reservoirs van 1,4 liter voor wasmiddel en wasverzachter, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over het handmatig doseren van wasmiddel bij elke wasbeurt. Dit zorgt niet alleen voor een gemakkelijkere waservaring, maar ook voor een zuiniger verbruik van wasmiddel.
  2. Grote capaciteit: Met een capaciteit van 9 kg kan deze wasmachine grote hoeveelheden wasgoed aan, waardoor je minder wasbeurten hoeft uit te voeren en dus water en energie bespaart.
  3. Energiezuinig: De wasmachine heeft een energie-efficiëntieklasse van A+++, wat betekent dat het zeer energiezuinig is en je geld bespaart op je energierekening.
  4. Hygiënisch stomen: De wasmachine heeft een speciale hygiënische stoomfunctie die bacteriën en allergenen doodt, waardoor je kleding en beddengoed extra schoon worden.
  5. EcoBubble: Met de EcoBubble-functie wordt het wasmiddel omgezet in bubbels, waardoor het sneller doordringt in de vezels van het wasgoed en daardoor beter wast, terwijl er minder energie nodig is.
  6. QuickDrive: De QuickDrive-functie zorgt ervoor dat de wastijd met 50% wordt verminderd zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestaties. Dit bespaart tijd en energie.
  7. Smart Control: Met de Smart Control-functie kun je de wasmachine bedienen en monitoren vanaf je smartphone, waar je ook bent. Dit geeft extra gemak en controle over je waservaring.

Tips voordat u de Samsung Ww90t534aaw Autodose kopen

Voordat je de koopt, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste, zorg ervoor dat je de juiste maat hebt voor jouw behoeften en ruimte. Deze wasmachine heeft een capaciteit van 9 kilogram, dus als je alleen woont, is het misschien te groot. Ten tweede, bedenk hoeveel je wilt uitgeven. Deze wasmachine is niet goedkoop, maar het heeft wel veel handige functies, zoals automatische dosering en energiezuinige opties. Overweeg ook de betrouwbaarheid en klantenservice van Samsung. Als je deze dingen in gedachten houdt, kun je een weloverwogen beslissing maken over de aankoop van de Samsung Ww90t534aaw Autodose.

FAQ

Hoeveel kost de Samsung Ww90t534aaw Autodose?

De prijs van de Samsung Ww90t534aaw Autodose varieert afhankelijk van de verkoper en uw locatie. Over het algemeen kunt u verwachten dat de prijs hoger is dan die van standaard wasmachines vanwege de geavanceerde functies. De exacte prijs kunt u het beste opzoeken bij uw lokale verkoper of online retailers

Hoeveel kg aan wasgoed kan er in de Samsung Ww90t534aaw Autodose?

De Samsung Ww90t534aaw Autodose heeft een maximale capaciteit van 9 kg. Dit betekent dat u tot 9 kg wasgoed kunt wassen per cyclus

Is de Samsung Ww90t534aaw Autodose een wasmachine die veel stroom verbruikt?

Nee, de Samsung Ww90t534aaw Autodose maakt gebruik van een digitale invertermotor die energiezuiniger is dan conventionele motoren. Dit betekent dat deze wasmachine minder stroom verbruikt dan oudere modellen en zelfs sommige recentere wasmachines met conventionele motoren. Bovendien beschikt de wasmachine over de EcoBubble-technologie die het wasmiddel beter oplost in het water, waardoor minder stroom nodig is om uw wasgoed schoon te krijgen.

Onze lezers beoordelen dit product met: 4,6 of 5