Saltar al contenido

Samsung WW90T554AAE Addwash

Samsung WW90T554AAE Addwash

Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine? Dan is de Samsung WW90T554AAE Addwash wellicht iets voor jou! In deze review gaan we dieper in op de kenmerken van deze wasmachine en delen we de voordelen van dit apparaat. Ook geven we nog enkele tips voordat je overgaat tot aankoop. Als je andere modellen wilt zien, lees dan ons artikel over de beste Samsung wasmachines

Samsung WW90T554AAE Addwash Review

De Samsung WW90T554AAE Addwash is een moderne wasmachine die niet alleen erg stil is, maar ook een uitgebreid aantal wasprogramma’s aanbiedt. Met een laadvermogen van 9 kg is deze wasmachine ideaal voor gezinnen. Het unieke aan deze wasmachine is de Addwash functie, waardoor je tijdens het wassen nog kledingstukken kunt toevoegen. Zo hoef je niet te wachten tot de volgende wasbeurt om dat ene vergeten kledingstuk alsnog te wassen.


Samsung WW90T554AAE Addwash

✅ Koop nu de Samsung WW90T554AAE Addwash en ervaar het gemak van de unieke Addwash functie en de energiezuinige prestaties van deze moderne wasmachine.
BEKIJK PRODUCT
BEKIJK PRODUCT

Technische kenmerken

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste technische kenmerken van de Samsung WW90T554AAE Addwash wasmachine:

KenmerkSpecificatie
EnergieklasseA+++
Geluidsniveau53 dB (wassen) / 74 dB (centrifugeren)
Maximaal vulgewicht9 kg
Maximaal centrifugeertoerental1400 tpm
Afmetingen (h x b x d)85 x 60 x 60 cm
Gewicht71 kg

Voordelen van de Samsung WW90T554AAE Addwash

  1. Addwash functie: Zoals eerder vermeld, is de Addwash functie een unieke functie van de Samsung WW90T554AAE Addwash wasmachine. Hiermee kan je eenvoudig nog vergeten wasgoed toevoegen tijdens het wasprogramma.
  2. Energiezuinig: Met een energieklasse A+++ is deze wasmachine zeer zuinig in gebruik en dus goed voor je portemonnee en het milieu.
  3. Stil: Met een geluidsniveau van slechts 53 dB tijdens het wassen, is deze wasmachine erg stil en kan je zonder problemen ‘s nachts je was doen.
  4. Grote capaciteit: Met een capaciteit van 9 kg is deze wasmachine ideaal voor grotere huishoudens of gezinnen.
  5. Veelzijdig: De Samsung WW90T554AAE Addwash heeft 14 verschillende wasprogramma’s, waardoor er altijd wel een programma bijzit dat geschikt is voor jouw specifieke wasgoed.

Tips voordat u de Samsung WW90T554AAE Addwash kopen

  1. Meet vooraf goed de ruimte waar de wasmachine komt te staan, zodat je zeker weet dat de Samsung WW90T554AAE Addwash past.
  2. Bekijk vooraf goed welke wasprogramma’s je vaak gebruikt en kies op basis daarvan de juiste wasmachine. Zo voorkom je dat je betaalt voor functies die je niet nodig hebt.
  3. Lees online reviews van andere gebruikers om een beter beeld te krijgen van de prestaties van de Samsung WW90T554AAE Addwash.
  4. Controleer of de wasmachine beschikt over de benodigde aansluitingen en of deze compatibel is met jouw woning.

FAQ

Hoeveel kost de Samsung WW90T554AAE Addwash?

De prijs van de Samsung WW90T554AAE Addwash varieert afhankelijk van de retailer en eventuele aanbiedingen. Gemiddeld ligt de prijs tussen de €600 en €800.

Hoeveel kg aan wasgoed kan er in de Samsung WW90T554AAE Addwash?

De Samsung WW90T554AAE Addwash heeft een capaciteit van 9 kg. Dit betekent dat je in één wasbeurt tot wel 9 kg aan wasgoed kunt wassen. Dit maakt de wasmachine zeer geschikt voor gezinnen met meerdere personen.

Is de Samsung WW90T554AAE Addwash een wasmachine die veel stroom verbruikt?

Nee, de Samsung WW90T554AAE Addwash behoort tot de energieklasse A+++. Dit betekent dat de wasmachine zeer energiezuinig is en weinig stroom verbruikt. Het jaarlijkse energieverbruik van deze wasmachine bedraagt slechts 130 kWh. Dit maakt de Samsung WW90T554AAE Addwash niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kosteneffectief op de lange termijn.

Onze lezers beoordelen dit product met: 4,9 of 5