Saltar al contenido

Transportbouten Wasmachine

Transportbouten Wasmachine Kopen

Als u bent zoals de meeste mensen, denkt u waarschijnlijk niet veel na over de transportbouten wasmachine. Maar als u uw wasmachine ooit onderweg moet verplaatsen, moet u weten waar deze doorvoerbouten voor dienen.

Als u ooit naar de achterkant van uw wasmachine hebt gekeken, hebt u misschien een paar grote bouten opgemerkt die meestal aan de onderkant zitten en die vooral dienen om de wasmachine tijdens het vervoer vast te zetten.

Als deze transportbouten niet zijn geïnstalleerd, kan de wasmachine in de container bewegen en ernstige schade oplopen.

Wat zijn transportbouten wasmachine?

Aan de binnenkant van uw wasmachine zit een metalen paneel dat de kuip op zijn plaats houdt. De bouten die deze metalen panelen op hun plaats houden staan bekend als transportbouten. Als uw wasmachine transportbouten heeft, moet u deze verwijderen voordat u de wasmachine gebruikt.
Wasmachine transportbouten worden gebruikt om de wasmachine tijdens het transport vast te zetten, zodat deze niet kan bewegen en schade kan voorkomen.

Er zijn verschillende soorten transportbouten die op een wasmachine kunnen worden gebruikt. Het meest voorkomende type is de wasmachinebout, die wordt gebruikt om de wasmachine aan de machine te bevestigen.

De andere soorten transportbouten zijn de drogerbout, die wordt gebruikt om de droger aan de machine te bevestigen, en de deurbout, die wordt gebruikt om de deur aan de machine te bevestigen.

Beste Wasmachine Transportbouten

Transportbouten verwijderen voor gebruik

Het wordt aanbevolen om de doorvoerbouten te verwijderen zodra uw wasmachine op zijn plaats staat en goed genivelleerd is.

Transitiebouten wasmachines bevinden zich meestal aan de achterkant van de wasmachine en moeten voor gebruik worden verwijderd. U hoeft ze om geen enkele reden vast te houden, en ze zullen de prestaties van uw wasmachine niet beïnvloeden.

U kunt ze op een veilige plaats bewaren voor verder gebruik. Als de wasmachine naar een servicecentrum moet worden gestuurd voor reparaties en onderhoud, kunt u deze bouten gebruiken om uw wasmachine vast te zetten.

Transportbouten wasmachine kwijt: Moet ik ze veranderen?

Als u merkt dat de bouten los zitten, of als er schade is aan de schroefdraad, en als u een of twee bouten kwijt bent, dan is dit het juiste moment om de bouten te vervangen voordat u uw sluitring verplaatst.

U kunt transportbouten wasmachine vinden bij de meeste ijzerwinkels, en ze zijn relatief eenvoudig te installeren. Zorg er alleen voor dat je de juiste maat bout voor je wasmachine hebt. Zodra je de nieuwe bouten hebt, verwijder je gewoon de oude en schroef je de nieuwe stevig vast.

Hoeveel kosten ze meestal?

De prijs van de wasmachines hangt af van de grootte en het merk dat u wilt kopen. Normaal gesproken werken de meeste voor alle soorten wasmachines. Ze zijn flexibel en verstelbaar. Ga in ieder geval eerst na hoe groot uw wasmachine is.

Transportbouten wasmachine kun je meestal kopen voor 45-55€. In sommige gevallen een beetje duurder. In onze catalogus vindt u de beste verkopers op internet, en tegen de beste prijs. Profiteer ervan!

Transportbouten Wasmachine Kopen

Als je van plan bent je wasmachine te verplaatsen, zorg er dan voor dat je eerst een paar doorvoerboutjes koopt. Zal erg belangrijk zijn om schade aan uw wasmachine te voorkomen.

Als uw wasmachine een doorvoerbout mist, dan wordt het belangrijk om een vervangende bout te kopen en als u zich afvraagt waar u een transportbouten voor uw wasmachine kunt vinden, kunt u in onze catalogus de beste opties op internet vinden. Ze zijn allemaal door ons getest en we kunnen bevestigen dat ze de beste zijn (en de beste prijs!).

Zorg ervoor dat u de oude bouten meeneemt, zodat u de juiste maat en schroefdraad kunt krijgen.

Transportbouten Wasmachine

Hoe vervangt u de transportbouten van uw wasmachine?

Als u bezig bent met het verplaatsen van uw wasmachine, is het belangrijk om de fittingen van de transportbouten te controleren en ervoor te zorgen dat ze goed vastzitten.

Losse of defecte transpotbouten kunnen ernstige schade aan uw wasmachine veroorzaken, dus het is belangrijk om ze te controleren en aan te draaien of te vervangen indien nodig.

Volg deze 4 stappen om ze correct te vervangen:

  1. De eerste stap is om de stekker van uw wasmachine uit het stopcontact te halen.
  2. Zoek de transportbouten, deze zitten meestal aan de achterkant van de wasmachine. Er zitten meestal vier transportbouten vast, twee aan de bovenkant en twee aan de onderkant van het achterpaneel van de wasmachine.
  3. Controleer nu of ze los zitten, gebruik een sleutel om de bouten aan te draaien. Zorg ervoor dat u ze niet te vast aandraait, want dat kan de schroefdraad strippen of de bout breken. Draai ze gewoon vast totdat ze goed vastzitten.
  4. Verwijder de defecte of beschadigde bouten en bevestig de nieuwe vervangende bouten.

FAQ

❓ Waarom zijn er wasmachine transportbouten?

Met de transportbouten kan uw wasmachine veilig worden verplaatst. Het vermijden van mogelijke interne schade door stoten of plotselinge bewegingen.

❓ Mijn transportbouten zijn kwijt, wat nu?

Wij raden u aan ze te vervangen door nieuwe. Zorg ervoor dat de bouten de juiste maat hebben voor uw wasmachine. Koop ze dan voor 45-60€.

❓ Hebben alle wasmachines hetzelfde type transportbout?

De grootte en het type van de doorvoerbouten kunnen in verschillende wasmachines en drogers verschillen. Bouten worden meestal geïdentificeerd aan de hand van verschillende nummers, afhankelijk van hun grootte en type.