Saltar al contenido

Tussenstuk Wasmachine Droger

Tussenstuk wasmachine droger

Tussenstuk wasmachine droger, ook wel bekend als stapelkit… Heb ik er een nodig? Hoe werken ze? Welke wasmachines kan ik stapelen? En misschien wel de meest voorkomende vraag van allemaal, wat is eigenlijk een stapelkit? Als je deze vragen stelt, heb je op de juiste post geklikt.

Wij beantwoorden uw vragen en geven u een beetje achtergrondinformatie over de hele stapelkit wasmachine business, te beginnen met de meest basale van de basis:

De Beste Tussenstuk Wasmachine Drogers Op De Markt

Bent u op zoek naar de beste tussentuk wasmachine? Hier bieden wij u de beste opties van wasmachine droger tussentuk op de markt tegen de beste prijs. Ga naar een van de volgende links om de beste aanbiedingen te krijgen!


BlueBuilt Tussenstuk Voor Alle Wasmachines En Drogers

✅ Met deze BlueBuilt aansluiting kunt u uw droger op een veilige manier op uw wasmachine zetten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw droger van uw wasmachine valt. De stapelkit is 60 bij 60 centimeter en past op bijna alle modellen. Je plaatst de kit eenvoudigweg tussen beide apparaten en trekt de band rond de wasmachine en de droger aan. Gebruik hiervoor de riemspanner die voorzien is van een plastic beschermkap. Het handige van de riem is dat je geen schroeven nodig hebt. Wilt u uw broek of trui direct na het drogen opvouwen? Dan kunt u gebruik maken van het uitschuifbare werkblad. Hierop past ook een wasmand tot 10 kilo.
BEKIJK PRODUCT

WPRO SKP101 Tussenstuk Voor Alle Wasmachines En Drogers

✅ De WPRO SKP101 is een universele nietjeskit waarmee u uw droger stabiel op uw wasmachine kunt plaatsen. Zo weet u zeker dat uw apparaten veilig en stevig op hun plaats staan. De 60x60cm adapter is geschikt voor bijna elke wasmachine en droger. U spant de Safe-in-Lock bevestigingsband om uw wasmachine en droger. U hoeft dus geen schroeven te gebruiken. Als u uw handdoeken wilt opvouwen nadat ze in de droger zijn geweest, kunt u het werkblad naar buiten schuiven. Wilt u uw wasmachine en droger in een nis plaatsen? Houd er dan rekening mee dat de ratelband een bevestiging heeft die 4 cm uitsteekt. U kunt het naar links, naar rechts of naar boven schuiven.
Bekijk Product
BEKIJK PRODUCT
Bekijk Product

WPRO SKS101 Tussenstuk voor alle wasmachines en drogers

✅ De WPRO SKS10 separator garandeert de veiligheid van uw was- en droogset te allen tijde dankzij de Safe-in-Lock bevestigingsband. Met zijn afmetingen van 60 x 60 cm en een diepte van + 55 cm kan hij tot 10 kg gewicht dragen. Een van de best verkopende opties op het internet!
BEKIJK PRODUCT
Bekijk Product

Wat Is Een Tussenstuk Wasmachine Droger En Wat Doet Het?

Een tussenstuk wasmachine droger / stapelkit is een wasgoed accessoire dat tussen een voorlader wasmachine en een droger past. Behalve dat het u waardevolle ruimte bespaart, zorgt het er ook voor dat uw twee apparaten veilig als één vaste eenheid zitten.

Stapelkits zijn ontworpen om het gewicht van een droger op een wasmachine te verdelen en om trillingen van beide apparaten te absorberen terwijl ze draaien. Dit zorgt ervoor dat uw droger boven op uw wasmachine blijft staan en niet op de grond, wat natuurlijk zeer rampzalig is voor zowel het apparaat als de vloer van uw wasruimte.

Wat Is Het Stapelkit Wasmachine En De Droger?

Heel thuis is er maar weinig ruimte om mee te werken, en maar al te vaak krijgt de was het korte eind van de stok. Zelfs als uw huis gezegend is met een grote wasruimte, is het toch leuk om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Een geweldige manier om het meest efficiënt gebruik te maken van uw wasruimte is om uw droger mee te nemen en deze boven op uw voorlader te plaatsen – Stacking.

Door slim gebruik te maken van de verticale ruimte, laat u meer ruimte vrij om de rest van uw wasgoed te organiseren (of, als u net als ik bent, de plaats te vertroebelen met rommel die u niet in het huis wilt opslaan).

Zijn Er Nog Andere Voordelen Aan Een Stapelkit?

Sommige tussenstuk wasmachine droger bieden handige extra functies, zoals een uitschuifbare plank die erg handig kan zijn bij het jongleren van wasmanden, wasmiddelen en kleren. Deze planken zijn ook handig als u het type persoon bent dat uw wasgoed graag opvouwt zodra het uit de droger komt.

Natuurlijk heeft niet elke stapelkit een plastic paneel of plank. Sommige bestaan bijvoorbeeld uit een setje clips die op de hoeken van de apparaten worden gemonteerd en zo aan elkaar worden vastgemaakt.

Kan Een Tussenstuk Wasmachine Droger Worden Gebruikt Met Elk Model Of Merk?

Helaas is dit niet voor elke tussenstuk wasmachine droger het geval. Veel stapelkit zijn speciaal ontworpen om compatibel te zijn met geselecteerde wasmachines en drogers van een specifiek merk – meestal een bijpassende wasmachine en droger van hetzelfde merk.

Controleer altijd welke wasmachines compatibel zijn met de stapelkit die u in gedachten heeft.

Stapelkit wasmachine

Kan Ik Iets Anders Gebruiken In Plaats Van Een Stapelkit Wasmachine?

Je kunt het! Er zijn rubberen matten als wasaccessoire die als een stuk tussenstuk wasmachine droger. Deze eenvoudige rubberen mat kan alle trillingen tussen een wasmachine en droger absorberen, dus zelfs als u een wasmachine en droger van verschillende merken heeft, kunt u deze nog steeds stapelen en ruimte besparen in uw wasgoed.

Bovendien kan hij ook nuttig zijn in de keuken of op andere plaatsen in huis. Plaats hem onder je koelkast of een ander vergelijkbaar apparaat en hij helpt trillingen te absorberen om lawaai te verminderen en voegt wat extra stabiliteit toe op een ongelijke vloer – iets wat niet ongewoon is in wasruimten en badkamers, waar een lichte helling in de vloer kan helpen het water naar beneden te laten stromen naar een afvoer.

Hoe Weet Ik Of Mijn Wasmachine En Droger Op Elkaar Kunnen Worden Gestapeld?

De beste manier om er zeker van te zijn welke wasproducten goed bij elkaar passen is een bezoek aan de website van de fabrikant. Als algemene richtlijn kunt u meestal elke wasmachine en droger stapelen als de breedte- en dieptematen gelijk zijn, of als de voetafdruk van de wasmachine groter is dan die van de droger.

Helaas kunt u geen grotere droger op een kleinere wasmachine stapelen – het is gewoon natuurkunde!

Stelt u zich eens een setje kinderblokken voor. Stel je nu voor dat je probeert om een grotere op een kleinere te balanceren – zelfs als het kan worden gedaan – stel je voor dat die blokken ongeveer honderd keer zo groot zijn, en dat ze allebei vibreren. Zeker niet erg veilig.

Kan Ik Mijn Wasmachine Op Een Droger Stapelen?

Nee, je kunt alleen een droger opstapelen. Wasmachines zijn te zwaar, vooral als ze vol met water en natte kleren zitten. Ze trillen ook meer tijdens het gebruik omdat hun centrifugesnelheid hoger is, waardoor het risico op ongelukken bij het stapelen toeneemt.

Hoe Kan Ik Mijn Wasmachine En Droger Stapelen?

Hier zijn de te volgen stappen om het tussenstuk wasmachine droger:

  • Controleer en meet uw ruimte. Meet de door u gekozen ruimte om er zeker van te zijn dat de gestapelde afmetingen passen. Vergeet niet dat u de hoogte van de wasmachine en de tussenstuk wasmachine droger moet combineren voor de totale gestapelde hoogte. Zorg ervoor dat u enkele centimeters aan weerszijden van de apparaten laat staan voor de ventilatie, en enkele centimeters aan de achterkant voor de slangen, leidingen, enzovoort.
  • Zorg ervoor dat de apparaten op elkaar gestapeld kunnen worden.

U moet ervoor zorgen dat de afmetingen van de droger gelijk zijn aan of iets kleiner zijn dan die van de wasmachine eronder. Het is over het algemeen aan te raden om apparaten van hetzelfde merk op elkaar te stapelen, omdat de tussenstuk wasmachine droger geschikt is voor merkspecifieke afmetingen.

  • Haal een stapelkit wasmachine.

Het is belangrijk om te controleren of u een specifieke stapelkit nodig heeft, want veel fabrikanten verkopen deze op maat van hun eigen merk.

  • Stapel je apparaten op.

U hebt ten minste twee gezonde mensen nodig om de droger op te tillen en op de tussenstuk wasmachine droger te plaatsen. Condensatiedrogers kunnen tot 50 kg wegen (vooral warmtepompdrogers), dus probeer dit niet alleen. Tegen een extra vergoeding kunt u uw wasmachine en/of droger laten stapelen door een professioneel installatiepersoneel. Zij kunnen zelfs handig de droger tegelijk leveren en installeren.

  • Voer een testcyclus uit.

Als alles eenmaal is ingesteld en vastgezet, moet u een testcyclus uitvoeren om er zeker van te zijn dat het apparaat stabiel is.

Top Tussenstuk Wasmachine Droger

Onze experts hebben de beste Tussensuk Wasmachine Droger op de markt geanalyseerd en besloten dat dit de beste prijs-kwaliteitverhouding is.


WPRO SKS101 Tussenstuk voor alle wasmachines en drogers

✅ De WPRO SKS10 separator garandeert de veiligheid van uw was- en droogset te allen tijde dankzij de Safe-in-Lock bevestigingsband. Met zijn afmetingen van 60 x 60 cm en een diepte van + 55 cm kan hij tot 10 kg gewicht dragen. Een van de best verkopende opties op het internet!
BEKIJK PRODUCT
Bekijk Product

Voor- En Nadelen

✔️ Past op vrijwel elke wasmachine en droger.

✔️ Je wasdroger staat stevig op je wasmachine dankzij de bevestigingsriem.

 Houd er in een nis rekening mee dat de plastic beschermkap van de riemspanner 4 cm uitsteekt.

✔️ Op het werkblad vouw je na het drogen je wasgoed op.

Combinatie Van Wasmachine + Droger

Als u op zoek bent naar een wasmachine en droger in één, brengen wij u de beste optie op de markt. In de links kunt u de beste prijzen vergelijken en gebruikersbeoordelingen bekijken:


Bosch WNA14420NL

✅ De WPRO SKS10 separator garandeert de veiligheid van uw was- en droogset te allen tijde dankzij de Safe-in-Lock bevestigingsband. Met zijn afmetingen van 60 x 60 cm en een diepte van + 55 cm kan hij tot 10 kg gewicht dragen. Een van de best verkopende opties op het internet!
Bekijk Product
BEKIJK PRODUCT

FAQ

Waarom een tussenstuk tussen wasmachine en droger?

Een separator maakt het gemakkelijker om uw wasdroger veilig en netjes bovenop uw wasmachine te plaatsen. Zo voorkom je mogelijke tegenslagen.

Wat Is Het Stapelkit Wasmachine En De Droger?

Het is een kit waarmee u de wasdroger bovenop de wasmachine kunt plaatsen, zodat u ruimte bespaart.

Kun je een wasmachine en droger tegelijk aan op 1 groep?

Omdat het apparaten zijn die meer dan 2000 watt nodig hebben om te werken, kunnen ze het beste apart worden gebruikt. Je kunt black-outs krijgen als je ze samen gebruikt.

Onze lezers beoordelen dit product met: 4,7 of 5