Saltar al contenido

Wasmachine met Stoomfunctie

wasmachine met stoomfunctie

Het lijdt geen twijfel dat huishoudelijke apparaten evolueren om ons leven gemakkelijker te maken. In het geval van wasmachines verschijnen er steeds meer functies en programma’s die ons tijd en moeite besparen. Een van deze zeer nuttige en handige innovaties vindt u in uw wasmachine met stoomfunctie.

Naast het aanbieden van de beste wasmachines op de markt, willen wij u graag kennis laten maken met de beste wasmachines met stoomfunctie. Bent u geïnteresseerd?

Wasmachine met stoomfunctie: Wat zijn de voordelen?

Stoom wordt al heel lang in de industrie gebruikt. U hebt vast wel eens een tapijt naar een stomerij gebracht en daar hebben ze waarschijnlijk deze wastechniek toegepast om het sprankelend schoon te krijgen.

Zoals u weet, is stoom water dat in gas wordt omgezet en dat, dankzij de hoge temperatuur en druk, erin slaagt elke vlek te verwijderen zonder dat agressieve producten nodig zijn die de kleding beschadigen en doen slijten.

Hier volgen enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van wasmachine met stoomfunctie:

Doodt ziektekiemen en bacteriën

Bacteriën, ziektekiemen of allergenen zijn niet gevaarlijk. Maar als we allergisch zijn, een gevoelige huid hebben, of van gevorderde leeftijd zijn, kan stoomtechnologie van groot nut zijn voor onze gezondheid. De verhoogde temperatuur van de stoom doodt de «beestjes».

Wasmachines met stoomfunctie water stomen bij 100°C of hoger, een temperatuurbereik dat door deskundigen de sterilisatiezone wordt genoemd. Boven deze temperatuur verdwijnen alle bacteriën (slechte bacteriën) op de kleding in een paar minuten.

Bespaart verbruik en geld

Het gebruik van stoom bij het wassen van kleding zal helpen om kreuken en vlekken op de kleding na de wascycli aanzienlijk te verminderen. Zo bent u veel minder tijd kwijt aan strijken.

Bovendien gebruikt stoomwassen minder water dan een normale wascyclus en behaalt het onberispelijke resultaten in veel minder draaitijd van de wasmachine.

Beste wasmachine met stoomfunctie van elk merk

Alvorens de beste wasmachines met stoomfunctie op de markt te kiezen, hebben wij voor elk merk wasmachine een lijst van de beste wasmachines met stoomfunctie geselecteerd. Zo kunt u zich concentreren op het merk dat u het meest aanspreekt, en analyseren wat hun beste optie is op het gebied van stoomwasmachines. Vindt u het een goed idee?

AEG wasmachine met stoomfunctie

AEG L8FB86ES

LG wasmachine met stoomfunctie

LG F4WT409AIDD

Miele wasmachine met stoomfunctie

Beko wasmachine met stoomfunctie

Beko WTV8836XC01

Samsung wasmachine met stoomfunctie

Samsung WW80T554AAW

Welke kledingstukken kunnen met stoom worden gewassen?

Absoluut alle stoffen in onze kleding kunnen met stoom gewassen worden. Maar op natuurlijke materialen zal het een krachtiger effect hebben dan op synthetische kledingstukken.

Als we niet zeker weten welk programma we moeten gebruiken in onze wasmachine met stoomfunctie, kunnen we de SmartThings-app gebruiken. We hoeven alleen de beladingsgraad, het soort kleding en de vervuilingsgraad te kiezen, en onze wasmachine kiest de was die het beste bij de belading past.

Maak je dus geen zorgen als je denkt dat stoom je kleren kan beschadigen. Kijk op het etiket van het wasvoorschrift. De meeste stoffen kunnen echter met stoom worden gewassen.

Welke wasmachine met stoomfunctie is onze favoriet?

Tot nu toe hebt u kunnen nagaan welke de beste wasmachine met stoomfunctie is onze favoriet? zijn, van elk merk wasmachinefabrikant. Nu is het tijd om onze mening te geven over welke van hen wij als de beste optie beschouwen.

Om de beste wasmachine met stoomfunctie te kiezen, hebben we speciale aandacht besteed aan de kwaliteit-prijs verhouding van alle van hen. Evenals de meningen en commentaren van kopers. En de winnende wasmachine met stoomfunctie was:

Samsung WW80T554AAW

FAQ

🧐 Waarvoor dient de stoomfunctie in een wasmachine?

Het vermindert de kreukels in kleding aanzienlijk, waardoor strijken overbodig wordt. En het elimineert geurtjes en meer dan 99% van de bacteriën en ziektekiemen.

🧐 Verbruikt een wasmachine met stoomfunctie meer energie?

Nee. Gemiddeld verbruikt stoomwassen 35% minder water en 20% minder energie dan traditionele cycli.

🧐 Kan ik de stoomfunctie op elk soort kleding gebruiken?

Ja, de meeste stoffen zijn geschikt voor stoomwassen. Kijk echter voor de zekerheid op het etiket van uw kledingstuk voor instructies.