Saltar al contenido

Wasmachine Samsung Eco Bubble

Wasmachine Samsung Eco Bubble

Toen we op zoek waren naar een nieuwe wasmachine, kwam de Samsung Eco Bubble meteen bij me op. Ik had er goede dingen over gehoord en het feit dat hij ook de eco-functie had, betekende dat we ook water zouden besparen. Aan de andere kant was ik echter bang dat minder water, vooral in een hard watergebied, problemen zou opleveren voor onze kleding. Maar omdat de meeste recensies die we lazen positief waren, besloten we dat de voordelen zwaarder wogen dan de nadelen en deden we onze aankoop. Dus hoe goed doet de Samsung wasmachine Eco Bubble het?

Om al deze redenen denk ik dat het nodig was om een van de meest populaire modellen van het merk Samsung te analyseren.

Hoe Goed Presteert De Wasmachine Samsung Eco Bubble?

Het eerste wat opvalt aan de wasmachine Samsung Eco Bubble is dat alles aan de voorkant heel duidelijk is en dat het gebruik ervan eenvoudig is. Met opties variërend van een dagelijkse wasbeurt tot een super eco-wasbeurt, babyverzorging, verzorging van buitenshuis, beddengoed, delicatessen, wol, kunststoffen, katoen en nog veel meer zijn er genoeg keuzes voor u om uit te kiezen en voor elk type wasbeurt dat u ooit zult moeten doen.

De Beste Samsung Wasmachines Eco Bubble

Hieronder tonen wij u de beste wasmachines Samsung Eco Bubble op de markt. Grijp de kans en krijg ze voor de goedkoopste prijs via de volgende links!


Samsung WW80TA049AE EcoBubble

✅ De Samsung WW80TA049AE doet de was van 3 of 4 personen met behulp van EcoBubble technologie. De wasmachine mengt het wasmiddel eerst met water en verdeelt het gelijkmatig over de stof. Zo verwijdert u ook vlekken bij een lage temperatuur. Dit bespaart energie en is beter voor uw kleding. Om uw handdoeken of beddengoed grondig te wassen, gebruikt u het hygiënische stoomprogramma. Allergenen, zoals huisstofmijt en dierenharen, verdwijnen uit uw wasgoed, waardoor de jeuk afneemt. Bacteriën kunnen ook beter uit de stof worden verwijderd, waardoor de wasmachine zeer geschikt is voor babykleding. Om de wasmachine fris te houden, zet u de trommelreiniging regelmatig aan. De wasmachine spoelt dan schoon bij een hoge temperatuur.
BEKIJK PRODUCT
BEKIJK PRODUCT
BEKIJK PRODUCT

Samsung WW70J5486MW EcoBubble

✅ De Samsung WW80TA049AE doet de was van 3 of 4 personen met behulp van EcoBubble technologie. De wasmachine mengt het wasmiddel eerst met water en verdeelt het gelijkmatig over de stof. Zo verwijdert u ook vlekken bij een lage temperatuur. Dit bespaart energie en is beter voor uw kleding. Om uw handdoeken of beddengoed grondig te wassen, gebruikt u het hygiënische stoomprogramma. Allergenen, zoals huisstofmijt en dierenharen, verdwijnen uit uw wasgoed, waardoor de jeuk afneemt. Bacteriën kunnen ook beter uit de stof worden verwijderd, waardoor de wasmachine zeer geschikt is voor babykleding. Om de wasmachine fris te houden, zet u de trommelreiniging regelmatig aan. De wasmachine spoelt dan schoon bij een hoge temperatuur.
BEKIJK PRODUCT

Eco Trommelreiniging Samsung

Bij elke wasoptie kunt u vervolgens verder gaan en het wasprogramma wijzigen door uw eigen temperatuur te kiezen, het aantal spoelbeurten, de centrifugesnelheid en een optie voor zwaarder vervuilde items en de bubbeltjesweek die is ontworpen om uw kleding langer te laten weken om hardnekkige vlekken te verwijderen. Het feit dat u elke wasbeurt op deze manier kunt aanpassen, maakt het leven zo veel gemakkelijker.

Instellingen Kiezen

Welke instellingen u kiest is sterk afhankelijk van het soort water dat u in uw omgeving heeft, hoe vuil uw kleding is. Hoeveel u erin doet en hoe snel u de was wilt laten doen. Het kostte me ongeveer drie weken om volledig te begrijpen welke cycli met welke artikelen werkten; onze luiers waren het lastigste onderdeel om uit te werken (zie hieronder). Er zal altijd een beetje vallen en opstaan met elk nieuw product en we hadden onze laatste wasmachine al meer dan 10 jaar. Dus we waren erg gewend aan hoe dat voor ons werkte.

Wat we met de wasmachine Samsung Eco Bubble hebben gevonden is dat deze zeer goed presteert op de katoen en de babyverzorging. Maar dat de dagelijkse wasbeurt voor ons niet de beste optie is. Als ik een kleine lading heb die niet erg vies is, werkt het perfect, maar kinderkleding met vlekken of iets dat stinkt heeft een veel betere wasbeurt nodig. Het enige echte voordeel van de dagelijkse wasbeurt is dat het de snelste wasbeurt op de machine is. Dus het is geen groot verlies als je het niet hoeft te gebruiken.

Als u de katoenen was kiest en vervolgens de temperatuur, de centrifugesnelheid enz. Verlaagt, begint u de wastijd toch al te verkorten en neemt een kleinere lading ook een kortere wasbeurt. Als u echter zachter water heeft, kan het zijn dat deze instelling een goede optie voor u is.

Het is zeker een persoonlijke keuze die ik ontdekte toen ik enkele andere ouders vroeg hoe ze de prestaties van deze machine vonden. Iedereen leek een favoriete wascyclus te hebben en had zijn eigen manier om die keuze aan te passen. Ik denk dat iedereen een goede combinatie kan vinden als ze een tijdje met de instellingen hebben gespeeld.

Water

De Samsung Wasmachine Eco Bubble werkt door elke lading te wegen bij het opstarten. Dit berekent vervolgens hoeveel water hij denkt nodig te hebben. Dit is een geweldige manier om water te besparen en milieuvriendelijker te zijn. Maar het kan zijn dat dit even wennen is en het zal een belangrijke factor zijn in welke instellingen u kiest. Ik heb gemerkt dat een lichtere lading veel beter spoelt omdat het water dan vrij en gemakkelijk kan bewegen.

Als je de kleren inpakt, kan het gebrek aan water niet tussen de kleren doordringen en worden ze niet voldoende gewassen. Dit is echter iets wat je kunt omzeilen door je wassen wat verder te verdelen. Het andere voordeel van minder water en met de toevoeging van de bubbels is dat je niet op een hogere temperatuur hoeft te wassen. De belletjes bewegen door de kleding heen om vlekken te verwijderen zoals bij een gewone machine het geval zou zijn, waardoor u nog meer voor het milieu kunt doen.

Samsung wasmachine eco bubble

Lawaai

De machine zelf is zo stil als hij wast, maar een luidruchtig punt dat me woedend maakte was de ‘tune’ die hij speelde aan het einde van de wasbeurt. Gelukkig kun je dit uitschakelen door de spoel- en centrifugeknop tegelijkertijd 3 seconden ingedrukt te houden (op de voorkant van de machine).

Kinderslot

Wat een redder in nood! Mijn oude machine had deze functie niet en ik ben zo blij dat ik nu mijn wasmachine kan vergrendelen om te voorkomen dat kleine vingers het pauzeren, het veranderen van de instellingen enz. Het enige wat dit niet dekt is dat ze het uitschakelen! Yep, als ze op die aan/uit-knop drukken, gaat de machine uit en moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Het is zo jammer dat het kinderslot dit ook niet dekt

Wasfunctie Toevoegen

Onze wasmachine Samsung Eco Bubble heeft de add wash-functie, maar ik moet toegeven dat we tot nu toe niet de behoefte hebben gevoeld om het te gebruiken. Het deurtje bevindt zich aan de bovenzijde van de deur van de wasmachine en kan geopend worden tijdens een wasbeurt zolang de was onder 50° is. Ik verwacht dat sommige mensen deze functie een echt voordeel zullen vinden. Maar ik ben nooit echt zo dringend voor spullen en heb met plezier gewacht op de volgende lading.

Wasdoek Luiers

Nu weet ik dat veel van mijn volgelingen geïnteresseerd zullen zijn in dit deel. Want als je eenmaal begint met het gebruik van stoffen luiers ben je meestal op zoek naar de volgende eco-aankoop. Het vinden van de perfecte combinatie om mijn luiers en doekjes schoon te krijgen kostte een beetje experimenteren, maar ik kan gelukkig zeggen dat ze mooi schoon komen met deze wascyclus:

  • Dagelijkse wasbeurt (als spoeling) op 20°. 4 spoelbeurten, geen centrifuge.
  • Babywasbeurt met volwaardig wasmiddel. 60°, 4 spoelbeurten, 1200 centrifugeerbeurten en bubbelbad.

Trommel Schoon

Ik vind het geweldig dat de wasmachine je waarschuwt als de trommel schoongemaakt moet worden. Ik probeer er meestal aan te denken om de mijne een keer per maand te doen met witte azijn en bicarbonaat, maar het is niet iets wat altijd in me opkomt.

Wanneer de trommel een wasbeurt nodig heeft, zul je merken dat de instellingen aan het einde van elke wasbeurt naar dit punt springen om je aan te sporen dit als volgende te doen.

Hoe Samsung Groene Eco Trommelreinigen

Als u ervan overtuigd bent dat alles in orde is en u kunt beginnen met het schoonmaken van de trommel, doe dan het volgende:

  • Zet eerst de machine aan. Voor Samsung is het om op de «Power» knop te drukken
  • Met de «Modusschakelaar» selecteert u de Eco reinigingsstand, dit is de uiterst rechtse afdeling
  • Wanneer deze functie werkt, hoeft u de temperatuur niet te kiezen, want dat doet het programma zelf, de trommel wordt gereinigd op 70 graden
  • Om de modus te activeren drukt u eerst op de toets «Start / Pauze».
  • Er is niets ingewikkelds aan het gebruik van de Eco Wash-stand. Het is alleen nodig de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen en de nodige parameters correct in te stellen. Wacht dan gewoon tot het programma zijn werk doet.

Algemene Gedachten Van De Samsung Wasmachine Eco Bubble

Ik zou de wasmachine Samsung Eco Bubble aanraden, omdat ik denk dat hij perfect voor u kan presteren door de enorme mogelijkheden van wascycli en instellingen en dit is het geval voor zowel zacht als hard water. Ja, het kan een beetje wennen zijn, maar als je het eenmaal allemaal doorhebt komt het allemaal gemakkelijk naar je toe en je kleren worden goed schoongemaakt en je bespaart jezelf op de lange termijn geld op energie.

De Beste Wasmachine Samsung Eco Bubble

Volgens onze rigoureuze analyse is dit de beste prijs-kwaliteitverhouding van de Samsung wasmachine Eco Bubble op de markt van vandaag.


Samsung WW90TA049AE EcoBubble

✅ Met een wascapaciteit van 9 kg wasgoed heeft de Samsung WW90TA049AE een energieklasse A rating, waardoor je op de lange termijn veel energie bespaart. Bovendien kunt u dankzij de Samsung EcoBubble-technologie op lage temperaturen wassen en zo besparen op kosten en schade aan uw kleding. Een perfecte, veilige en zeer milieuvriendelijke wasbeurt. Dit is de nieuwste versie van de Samsung EcoBubble en daarom is het onze favoriete keuze. Vind hier de beste prijzen:
BEKIJK PRODUCT
BEKIJK PRODUCT