Saltar al contenido

Zanussi ZT8471WF

Zanussi ZT8471WF


Vandaag hebben we het over de Zanussi ZT8471WF, een wasmachine die een steeds grotere populariteit geniet. Deze wasmachine is van het gerenommeerde merk Zanussi en belooft uitstekende prestaties en een eenvoudige bediening. In deze recensie gaan we de technische kenmerken van de Zanussi ZT8471WF bespreken, de voordelen die deze machine biedt en enkele handige tips delen voor het kopen van deze wasmachine. Als je andere modellen wilt zien, lees dan ons artikel over de beste Zanussi wasmachines

Zanussi ZT8471WF Review

De Zanussi ZT8471WF is een topwasmachine die aan alle eisen van de moderne huishoudens voldoet. Deze wasmachine beschikt over een A+++ energielabel, waardoor hij een van de meest energiezuinige modellen op de markt is. De wasmachine heeft ook een trommel van 8 kilogram, waardoor hij geschikt is voor gezinnen met meerdere personen.


Zanussi ZT8471WF

✅ Bespaar tijd en geld met de Zanussi ZT8471WF wasmachine. Met een ruime capaciteit van 8 kg en energieklasse A+++, bespaart u op uw energierekening en krijgt u meer tijd om te genieten van de dingen die u leuk vindt. Koop nu de Zanussi ZT8471WF en ervaar de perfecte combinatie van efficiëntie en prestaties.
BEKIJK PRODUCT
BEKIJK PRODUCT

Technische kenmerken

SpecificatieBeschrijving
MerkSiemens
ModelWU14UT20NL
TypeVoorlader
Maximale belading8 kg
Centrifugesnelheid1400 toeren per minuut
Energie-efficiëntieklasseD
Jaarlijks energieverbruik195 kWh
Jaarlijks waterverbruik9900 liter
Geluidsniveau wassen50 dB
Geluidsniveau centrifugeren74 dB
DisplayNee
StartuitstelJa
ResttijdindicatieJa
TrommelmateriaalRoestvrij staal
Afmetingen (H x B x D)84,8 x 59,8 x 55 cm
Gewicht67 kg

Voordelen van de Siemens WU14UT20NL

Voordelen van de Zanussi ZT8471WF:

  • Energiezuinig: Met een A+++ energielabel is de Zanussi ZT8471WF een van de meest energiezuinige wasmachines op de markt. Hierdoor bespaart u geld op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.
  • Groot vulgewicht: De wasmachine heeft een trommel van 8 kilogram, waardoor hij geschikt is voor gezinnen met meerdere personen. Hierdoor hoeft u minder vaak te wassen en bespaart u tijd en energie.
  • Handige functies: De Zanussi ZT8471WF beschikt over handige functies, zoals startuitstel, waardoor u de wasmachine op een later tijdstip kunt laten draaien. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u profiteert van een lagere energietarieven tijdens bepaalde uren.

Tips voordat u de Zanussi ZT8471WF kopen

  • Controleer de afmetingen: Meet de ruimte waar u de wasmachine wilt plaatsen om er zeker van te zijn dat de Zanussi ZT8471WF past.
  • Vergelijk de prijzen: Voordat u de wasmachine koopt, is het verstandig om verschillende prijzen en aanbiedingen te vergelijken om te zorgen dat u de beste deal krijgt.
  • Lees recensies: Lees de recensies van andere gebruikers om te zien wat zij van de Zanussi ZT8471WF vinden. Dit kan u helpen bij het maken van de juiste keuze.

FAQ

Hoeveel kost de Zanussi ZT8471WF?

De prijs van de Zanussi ZT8471WF hangt af van de winkel waar je hem koopt. De gemiddelde prijs ligt tussen de €400 en €500. Het is altijd een goed idee om prijzen te vergelijken voordat je een aankoop doet om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt.

Hoeveel kg aan wasgoed kan er in de Zanussi ZT8471WF?

De Zanussi ZT8471WF heeft een trommelcapaciteit van 8 kg. Dit betekent dat je gemakkelijk grote hoeveelheden wasgoed in één keer kunt wassen. Het is belangrijk om de trommel niet te vol te laden om ervoor te zorgen dat de was goed wordt schoongemaakt en niet beschadigd raakt.

Is de Zanussi ZT8471WF een wasmachine die veel stroom verbruikt?

De Zanussi ZT8471WF heeft een energie-efficiëntieklasse van A+++. Dit betekent dat hij zeer energiezuinig is en weinig stroom verbruikt in vergelijking met oudere wasmachines. Dit kan resulteren in lagere energierekeningen en een kleinere ecologische voetafdruk.

Onze lezers beoordelen dit product met: 4,9 of 5