Saltar al contenido

Zanussi ZWFN146ATW

Zanussi ZWFN146ATW

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte wasmachine voor jouw huishouden? Dan is de Zanussi ZWFN146ATW misschien wel de perfecte keuze voor jou! In deze review bespreken we de kenmerken, voordelen en tips voor het kopen van deze wasmachine. Als je andere modellen wilt zien, lees dan ons artikel over de beste Zanussi wasmachines

Zanussi ZWFN146ATW Review

De Zanussi ZWFN146ATW is een energiezuinige wasmachine met een capaciteit van 10 kg. Met zijn A+++ energie-efficiëntieklasse verbruikt hij slechts 156 kWh per jaar, wat resulteert in een besparing van 50% ten opzichte van de A+++ energie-efficiëntieklasse. De wasmachine heeft ook een centrifugesnelheid van 1400 toeren per minuut, wat betekent dat jouw wasgoed snel en efficiënt wordt gedroogd.

De wasmachine is voorzien van een aantal handige functies, waaronder een startuitstelfunctie en een resttijdindicator. Met de startuitstelfunctie kun je de wasmachine tot wel 20 uur van tevoren programmeren, zodat de was klaar is wanneer jij dat wilt. De resttijdindicator laat je precies zien hoelang de was nog duurt, zodat je jouw planning hierop kunt aanpassen.

De Zanussi ZWFN146ATW is ook voorzien van een AquaFall-systeem, wat betekent dat jouw wasmiddel gelijkmatiger wordt verdeeld, waardoor je wasgoed beter wordt gereinigd. Bovendien heeft de wasmachine een SoftPlus-functie, die ervoor zorgt dat jouw wasgoed wordt doordrenkt met de wasverzachter, waardoor het zachter en frisser aanvoelt.


Zanussi ZWFN146ATW

✅ Op zoek naar een wasmachine die betrouwbaar, efficiënt en gebruiksvriendelijk is? De Zanussi ZWFN146ATW biedt het allemaal! Met een ruime trommelcapaciteit en een scala aan handige functies, zal deze wasmachine zeker aan al uw wensen voldoen. Waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor de Zanussi ZWFN146ATW en geniet van de beste waservaring ooit!
BEKIJK PRODUCT

Technische kenmerken

Hieronder vind je een tabel met de technische kenmerken van de Zanussi ZWFN146ATW:

KenmerkSpecificatie
Energie-efficiëntieA+++
Jaarlijks verbruik156 kWh
Capaciteit10 kg
Centrifugesnelheid1400 tpm
Geluidsniveau52 dB
Afmetingen (hxbxd)85x60x66 cm
Gewicht76 kg
Programma’sKatoen, synthetisch, delicaat, wol, etc.

Voordelen van de Zanussi ZWFN146ATW

  • Energiezuinig: de wasmachine heeft een A+++ energie-efficiëntieklasse en verbruikt slechts 156 kWh per jaar.
  • Grote capaciteit: met een capaciteit van 10 kg is deze wasmachine perfect voor grote huishoudens.
  • AquaFall-systeem: zorgt voor een gelijkmatige verdeling van wasmiddel en betere reiniging van jouw wasgoed.
  • SoftPlus-functie: jouw wasgoed voelt zachter en frisser aan dankzij de wasverzachter.

Tips voordat u de Zanussi ZWFN146ATW kopen

Voordat u de Zanussi ZWFN146ATW koopt, is het belangrijk om te overwegen hoeveel ruimte u beschikbaar heeft en hoeveel wasgoed u doorgaans per cyclus wast. Controleer ook of de afmetingen van de wasmachine overeenkomen met de ruimte waarin u deze wilt plaatsen. Verder is het raadzaam om het energielabel te controleren om er zeker van te zijn dat u een energiezuinige optie kiest die u geld bespaart op uw energierekening. Lees de gebruikershandleiding aandachtig door voordat u de wasmachine voor de eerste keer gebruikt en zorg ervoor dat u de instructies voor onderhoud en reiniging opvolgt om de levensduur van uw apparaat te verlengen.

FAQ

Hoeveel kost de Zanussi ZWFN146ATW?

De prijs van de Zanussi ZWFN146ATW kan variëren, afhankelijk van de winkel en het land waar u het koopt. Het is raadzaam om online en in verschillende winkels te kijken om de beste prijs te vinden.

Hoeveel kg aan wasgoed kan er in de Zanussi ZWFN146ATW?

De Zanussi ZWFN146ATW heeft een capaciteit van 10 kg aan wasgoed. Dit is een ruime capaciteit die ideaal is voor grote gezinnen en mensen die regelmatig grote hoeveelheden wasgoed moeten wassen.

Is de Zanussi ZWFN146ATW een wasmachine die veel stroom verbruikt?

De Zanussi ZWFN146ATW is een wasmachine met een energie-efficiëntieklasse A+++. Dit betekent dat het een zeer efficiënte wasmachine is die weinig stroom verbruikt. Met de functies zoals de startuitstelfunctie en de eco-programma’s kunt u nog meer energie besparen.

Onze lezers beoordelen dit product met: 4,9 of 5