Saltar al contenido

Camping Wasmachine

Camping wasmachine

Als u al van plan bent om een paar dagen weg van huis, reizen en wandelen met vrienden of familie, maar u wilt de gemakken die thuis zijn biedt, zoals de mogelijkheid om uw vuile kleren te wassen tijdens de vakantiedagen. Ook als u een permanente reiziger bent, is de camping wasmachine de perfecte oplossing voor u.

Dit moderne en innovatieve apparaat geeft u de mogelijkheid om het overal mee naartoe te nemen, zodat u zich kunt wassen alsof u thuis bent.

Er is een grote verscheidenheid aan merken en typen camping wasmachines op de markt die u alles bieden, van een eenvoudige wasbeurt tot een centrifuge. Zo zijn er verschillende maten en modellen die uw kleding onberispelijk kunnen laten, zonder veel ruimte in beslag te nemen en met een zeer praktisch proces.

Beste Camping Wasmachines 2021

Dit is volgens onze experts de top 3 van de beste camping wasmachines op de markt van vandaag. Ga naar een van de volgende links om de beste aanbiedingen te krijgen!

Mestic MW-120

✅ Met de Mestic MW-120 stapelt uw wasgoed zich niet op terwijl u kampeert. De miniwasmachine heeft een laadvermogen van 3,5 kg. Dankzij de borstelloze motor heeft u weinig last van lawaai. Sluit voor gebruik de watertoevoerslang aan op een kraan. De andere kant van de slang wordt aangesloten op de wasmachine. Open de kraan en laat voldoende water in de plastic trommel lopen. Voeg het wasmiddel toe via de klep. Voor zeer vuil wasgoed stelt u de timer in op 12 of 15 minuten. Draai na het wassen aan de knop om het vuile water af te voeren. Wring het wasgoed uit met de centrifugeertimer en kies een spoeltijd. Om uw kleding echt schoon te krijgen, herhaalt u deze stappen zonder wasmiddel.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Salora WMR5350

✅ De Salora WMR5350 is ideaal als je niet genoeg ruimte hebt voor een groter model. De compacte miniwasmachine is 63,5 cm hoog en 38 cm breed. Dankzij het kleine formaat is deze wasmachine zeer geschikt voor studentenkamers. U kunt de machine ook gemakkelijk in een caravan of camper plaatsen, zodat u uw eigen was kunt doen op de camping. U kunt tot 4,6kg wasgoed in de trommel wassen. Dit is genoeg voor 1 persoon. Wilt u uw wasgoed draaien? Neem de helft van uw wasgoed mee naar buiten. De wasmachine draait een paar dingen tegelijk.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Mestic MW-100

✅ De Mestic MW-100 is een miniwasmachine met 2 kilo vulgewicht en koolborstelloze motor. Om te wassen op de camping, sluit u de watertoevoerslang aan op een kraan. De andere kant van de slang is aangesloten op de wasmachine. Open de kraan en laat voldoende water in de plastic trommel lopen. U voegt wasmiddel toe aan uw kleding via het deksel. Voor extreem vuile was zet u de wastimer op 12 of 15 minuten. Na het wassen voert u het water af met de afvoerslang. Wring uw kleding uit en leg ze terug in de trommel. Laat de trommel opnieuw vullen, selecteer de spoeltijd en laat het water na het spoelen weglopen. Om uw kleding schoon te krijgen, herhaalt u deze stappen zonder wasmiddel.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Er Is Meer Dan Één Type Camping Wasmachine

Afhankelijk van uw wasbehoeften hebt u verschillende modellen om uit te kiezen, controleer het volgende:

Mini wasmachine
  • Mini camping wasmachine: speciaal ontworpen voor het kamperen vanwege het comfortabele formaat, het neemt zeer weinig ruimte in beslag. Als je een huis hebt met weinig inwoners is het perfect voor deze plaatsen. Als u in een caravan gaat, is het ook zeer geschikt voor de gelegenheid, omdat u het zonder problemen van de ene plaats naar de andere kunt verplaatsen. Je kunt er tot anderhalve kilo kleding in wassen, en er is niet veel zeep of water voor nodig.
  • Draagbare wasmachine met spinner, het reinigt delicate kleding op een uitstekende manier. Het heeft geen groot stroomverbruik, slechts 135 watt. Het heeft een afvoerpijp, een watertoevoersysteem. De prijs is vrij toegankelijk.
  • Draagbare wasmachine met een capaciteit van anderhalf kilogram: het werkt zeer goed voor het meenemen naar campings of excursies. Als u in een huis woont met weinig mensen is het ideaal om het te hebben, aangezien de grootte ervan perfect is om de noodzakelijke was te doen voor weinig inwoners. Dit model heeft het spinproces niet. U kunt hem gemakkelijk verplaatsen dankzij de handgrepen. Het gebruikt niet veel water en een wasbeurt kan in korte tijd worden gedaan. Het ontwerp is gemaakt met een zeer duurzaam materiaal zodat het niet gemakkelijk breekt.
  • Inclusief mini camping wasmachine met spinner: een zeer nuttige optie om mee te nemen naar plaatsen waar het klimaat niet gunstig is voor het drogen van kleding. Met deze machine kunt u 2 kilo kleding wassen, met een zeer laag vermogen van slechts 250 watt. Het bevat een timer om de wascyclus te controleren, u kunt deze instellen van nul tot 15 minuten en het centrifugeproces met een duur van maximaal 5 minuten.
  • Draagbare wasmachine met droger inbegrepen: de machine heeft twee kamers om de volledige functies te vervullen, je hebt schone en droge kleren met dezelfde kleine, duurzame en gebruikt niet zo veel zeep, noch energie. Als u last heeft van oververhitting heeft de machine een speciaal systeem dat het proces stopt. Het moderne ontwerp en de prachtige kleuren, maken het perfecte ontwerp compleet. Hij heeft een wascapaciteit van 4 kilo en ongeveer 3,5 kilo voor het drogen. Het gewicht is 14 kilo, dus je kunt hem meenemen naar de camping.
  • Draagbare wasmachine om mee te nemen op reis: het is een model waarmee u zich met hetzelfde comfort als uw gebruikelijke wasmachine van huis kunt wassen. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en heeft een snelle en eenvoudige wasfunctie. Als de meeste van uw kleren delicaat zijn, zal deze camping wasmachine ze zeer goed bewaren.

Meer Soorten

Wasmachine goedkoop
  • Minimaal verbruik wasmachine: deze heeft een vermogen van 25W, dus het verbruik is zeer laag in vergelijking met andere wasmachines. U kunt het gemakkelijk meenemen naar andere plaatsen door middel van de handgrepen, als u een paar dagen van huis wilt blijven. Deze draagbare wasmachine heeft nog een ander voordeel: het wasproces is zeer stil, zodat u er elk soort kledingstuk in kunt doen, omdat het zeer delicaat is.
  • Minipedaalwasser: met dit instrument is het mogelijk om kleding te wassen zonder gebruik te maken van elektriciteit. Net zoals u het leest, kunt u met deze praktische container uw kleding efficiënt schoonmaken. De draagbare camping wasmachine met pedaal, heeft alleen water, zeep en uw wilskracht nodig om uw voeten te bewegen. Denk dat als je dit proces start, je ook je benen gaat trainen. Het ontwerp is zeer licht, je kunt het plaatsen in slaapkamers, keuken, badkamer of waar je maar wilt. Als je de kleren voorstelt, moeten ze klein zijn. Dit ontwerp heeft geen afvoersysteem, dus u zult uw handen moeten gebruiken om zich te ontdoen van het gebruikte water, omdat het geen automatisch mechanisme heeft.
  • Crank wasmachine: met deze manier van wassen versterkt u uw armen. Deze machine heeft geen elektrische energie nodig om te werken, u geeft de impuls door aan de slinger te draaien, zodra u de stukken erin introduceert. Het werkt voor kleine kleren, babykleding en ondergoed. Als u gaat wandelen of kamperen kunt u het meenemen en de kleding wassen die u het dringendst nodig heeft. Het is een draagbare camping wasmachine zonder licht, heeft geen grote hoeveelheid zeep nodig zodat u kunt besparen. Door het ontwerp kunt u het water uit de wasmachine laten lopen en kunt u het ook centrifugeren. Het materiaal waarvan het is gemaakt is vrij resistent.

Kenmerken En Voordelen Van Een Camping Wasmachine

Het bedienen van een camping wasmachine is vrij eenvoudig door de eenvoudige samenstelling. Sommige hebben meer functies dan andere, maar over het algemeen zijn ze overal mee naartoe te nemen.

Ze dekken de wasbehoeften, zelfs op afgelegen locaties. Als u naar een plaats gaat waar het weer niet goed is, zal er geen ongemak zijn, omdat sommige een droger hebben inbegrepen. Je hoeft niet veel geld uit te geven om schone kleren buitenshuis te hebben.

Het praktische karakter van hun presentaties is een van de attributen die velen ervoor kiezen om ze bijna overal mee naartoe te nemen. Ze zijn ideaal als u een paar dagen weg bent of als u gaat kamperen. Je kunt ze in elke ruimte plaatsen, want ze maken geen knobbel.

Als je avontuurlijk bent, heb je veel redenen om een camping wasmachine in handen te hebben!

De Beste Camping Wasmachine

Volgens de diepgaande analyse van onze professionals presenteren wij u hieronder de beste camping wasmachine in termen van kwaliteit-prijsverhouding.

Mestic MW-120

Met de Mestic MW-120 stapelt uw wasgoed zich niet op terwijl u kampeert. De miniwasmachine heeft een laadvermogen van 3,5 kg. Dankzij de borstelloze motor heeft u weinig last van lawaai. Sluit voor gebruik de watertoevoerslang aan op een kraan. De andere kant van de slang wordt aangesloten op de wasmachine.

Open de kraan en laat voldoende water in de plastic trommel lopen. Voeg het wasmiddel toe via de klep. Voor zeer vuil wasgoed stelt u de timer in op 12 of 15 minuten. Draai na het wassen aan de knop om het vuile water af te voeren. Wring het wasgoed uit met de centrifugeertimer en kies een spoeltijd. Om uw kleding echt schoon te krijgen, herhaalt u deze stappen zonder wasmiddel.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Belangrijkste Specificaties

Belastingscapaciteit: 3,5 kg | Gewicht: 11kg | Diepte: 39 cm

Voor- En Nadelen

✔️ Dankzij het compacte formaat kunt u de wasmachine in een camper, caravan of tent plaatsen.

✔️ Met de wastimer kunt u eenvoudig een wastijd kiezen tussen 3 en 15 minuten.

Met een laadvermogen van 3,5 kilo is er slechts plaats voor een paar kledingstukken.

✔️ De machine heeft een aparte instelling voor fijne was.