Saltar al contenido

Camping Wasmachine

Camping wasmachine

Als u al van plan bent om een paar dagen weg van huis, reizen en wandelen met vrienden of familie, maar u wilt de gemakken die thuis zijn biedt, zoals de mogelijkheid om uw vuile kleren te wassen tijdens de vakantiedagen. Ook als u een permanente reiziger bent, is de camping wasmachine de perfecte oplossing voor u.

Dit moderne en innovatieve apparaat geeft u de mogelijkheid om het overal mee naartoe te nemen, zodat u zich kunt wassen alsof u thuis bent.

Er is een grote verscheidenheid aan merken en typen camping wasmachines op de markt die u alles bieden, van een eenvoudige wasbeurt tot een centrifuge. Zo zijn er verschillende maten en modellen die uw kleding onberispelijk kunnen laten, zonder veel ruimte in beslag te nemen en met een zeer praktisch proces.

Waarom een Wasmachine voor Camping?

U houdt waarschijnlijk van kamperen omdat u dan de natuur in kunt gaan, weg van uw bureau en computer, en tijd kunt doorbrengen met vrienden en familie in een intiemere omgeving. Toch heeft alles een keerzijde, ook kamperen. De was doen tijdens het kamperen is niet bepaald een gemakkelijke taak. En niemand draagt graag vuile of stinkende kleren. Daarom zijn camping wasmachines zeer populair op de markt, want tegenwoordig zijn er zeer complete mini camping wasmachines te vinden die uitstekende prestaties leveren. Bovendien zijn ze zeer voordelig geprijsd!

Beste Camping Wasmachines

Dit is volgens onze experts de Top 5 van de Beste Camping Wasmachines op de markt van vandaag. Ga naar een van de volgende links om de beste aanbiedingen te krijgen!


Salora WMR5350

✅ De Salora WMR5350 is ideaal als je niet genoeg ruimte hebt voor een groter model. De compacte miniwasmachine is 63,5 cm hoog en 38 cm breed. Dankzij het kleine formaat is deze wasmachine zeer geschikt voor studentenkamers. U kunt de machine ook gemakkelijk in een caravan of camper plaatsen, zodat u uw eigen was kunt doen op de camping. U kunt tot 4,6kg wasgoed in de trommel wassen. Dit is genoeg voor 1 persoon. Wilt u uw wasgoed draaien? Neem de helft van uw wasgoed mee naar buiten. De wasmachine draait een paar dingen tegelijk.
Bekijk Product
BEKIJK PRODUCT
Bekijk Product

One Concept Camping Wasmachine met Centrifuge

✅ Deze mini campingwasmachine heeft een centrifugefunctie, waardoor hij zeer compleet is. Het kan 3,5 kg per keer wassen en het duurt slechts 10-15 minuten voor een effectieve wasbeurt. De draaitijd is ongeveer 5 minuten met een vermogen tot 1320 toeren per minuut.!
Bekijk Product

Camry CR 8052

✅ Met een capaciteit van 3-4 kg wasgoed en een gewicht van 10 kg is de kleine wasmachine Camry Premium CR8052 perfect voor kleine wasjes, thuis of op vakantie. Het is zeer gemakkelijk te gebruiken en het formaat is ideaal voor elke kleine ruimte. Een van de best verkopende op de markt!
Bekijk Product
Bekijk Product

Mestic MW-120

✅ Met de Mestic MW-120 stapelt uw wasgoed zich niet op terwijl u kampeert. De miniwasmachine heeft een laadvermogen van 3,5 kg. Dankzij de borstelloze motor heeft u weinig last van lawaai. Sluit voor gebruik de watertoevoerslang aan op een kraan. De andere kant van de slang wordt aangesloten op de wasmachine. Open de kraan en laat voldoende water in de plastic trommel lopen. Voeg het wasmiddel toe via de klep. Voor zeer vuil wasgoed stelt u de timer in op 12 of 15 minuten. Draai na het wassen aan de knop om het vuile water af te voeren. Wring het wasgoed uit met de centrifugeertimer en kies een spoeltijd. Om uw kleding echt schoon te krijgen, herhaalt u deze stappen zonder wasmiddel.
Bekijk Product
BEKIJK PRODUCT
Bekijk Product

Mestic MW-100

✅ De Mestic MW-100 is een miniwasmachine met 2 kilo vulgewicht en koolborstelloze motor. Om te wassen op de camping, sluit u de watertoevoerslang aan op een kraan. De andere kant van de slang is aangesloten op de wasmachine. Open de kraan en laat voldoende water in de plastic trommel lopen. U voegt wasmiddel toe aan uw kleding via het deksel. Voor extreem vuile was zet u de wastimer op 12 of 15 minuten. Na het wassen voert u het water af met de afvoerslang. Wring uw kleding uit en leg ze terug in de trommel. Laat de trommel opnieuw vullen, selecteer de spoeltijd en laat het water na het spoelen weglopen. Om uw kleding schoon te krijgen, herhaalt u deze stappen zonder wasmiddel.
Bekijk Product
BEKIJK PRODUCT

Er Is Meer Dan Één Type Camping Wasmachine

Afhankelijk van uw wasbehoeften hebt u verschillende modellen om uit te kiezen, controleer het volgende:

mini wasmachine camping
  • Mini camping wasmachine: speciaal ontworpen voor het kamperen vanwege het comfortabele formaat, het neemt zeer weinig ruimte in beslag. Als je een huis hebt met weinig inwoners is het perfect voor deze plaatsen. Als u in een caravan gaat, is het ook zeer geschikt voor de gelegenheid, omdat u het zonder problemen van de ene plaats naar de andere kunt verplaatsen. Je kunt er tot anderhalve kilo kleding in wassen, en er is niet veel zeep of water voor nodig.
  • Draagbare wasmachine met spinner, het reinigt delicate kleding op een uitstekende manier. Het heeft geen groot stroomverbruik, slechts 135 watt. Het heeft een afvoerpijp, een watertoevoersysteem. De prijs is vrij toegankelijk.
  • Draagbare wasmachine met een capaciteit van anderhalf kilogram: het werkt zeer goed voor het meenemen naar campings of excursies. Als u in een huis woont met weinig mensen is het ideaal om het te hebben, aangezien de grootte ervan perfect is om de noodzakelijke was te doen voor weinig inwoners. Dit model heeft het spinproces niet. U kunt hem gemakkelijk verplaatsen dankzij de handgrepen. Het gebruikt niet veel water en een wasbeurt kan in korte tijd worden gedaan. Het ontwerp is gemaakt met een zeer duurzaam materiaal zodat het niet gemakkelijk breekt.
  • Inclusief mini camping wasmachine met spinner: een zeer nuttige optie om mee te nemen naar plaatsen waar het klimaat niet gunstig is voor het drogen van kleding. Met deze machine kunt u 2 kilo kleding wassen, met een zeer laag vermogen van slechts 250 watt. Het bevat een timer om de wascyclus te controleren, u kunt deze instellen van nul tot 15 minuten en het centrifugeproces met een duur van maximaal 5 minuten.
  • Draagbare wasmachine met droger inbegrepen: de machine heeft twee kamers om de volledige functies te vervullen, je hebt schone en droge kleren met dezelfde kleine, duurzame en gebruikt niet zo veel zeep, noch energie. Als u last heeft van oververhitting heeft de machine een speciaal systeem dat het proces stopt. Het moderne ontwerp en de prachtige kleuren, maken het perfecte ontwerp compleet. Hij heeft een wascapaciteit van 4 kilo en ongeveer 3,5 kilo voor het drogen. Het gewicht is 14 kilo, dus je kunt hem meenemen naar de camping.
  • Draagbare wasmachine om mee te nemen op reis: het is een model waarmee u zich met hetzelfde comfort als uw gebruikelijke wasmachine van huis kunt wassen. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en heeft een snelle en eenvoudige wasfunctie. Als de meeste van uw kleren delicaat zijn, zal deze camping wasmachine ze zeer goed bewaren.

Hoe werkt een Camping Wasmachine?

De meeste camping wasmachines hebben een was- en centrifugefunctie. De wasfunctie reinigt de kleding zoals een normale wasmachine. En de centrifugefunctie verwijdert het meeste water uit de kleding om het luchtdroogproces te versnellen.

Sommige wasmachines hebben een enkele tank voor wassen en centrifugeren, terwijl andere aparte tanks hebben zodat u ladingen tegelijk kunt wassen en drogen.

Hoe u een camping wasmachine gebruikt, hangt af van het model. Normaal gesproken werken ze op elektriciteit, en hoef je alleen warm water en wasmiddel toe te voegen.

De volgende stap is het kiezen van het wasprogramma dat u wilt gebruiken, meestal 15-30 minuten voor mini camping wasmachines.

hoe werkt een camping wasmachine

Beste Camping Wasmachine met centrifuge

Wij raden u aan een campingwasmachine met centrifuge te kopen, omdat uw was dan grondiger wordt gedaan en u geen tijd hoeft te verspillen door uw kleren in het veld op te hangen en te wachten tot ze drogen. Hieronder laten we zien wat volgens ons de beste campingwasmachine met centrifuge is. Geniet ervan!


Camry CR 8052

✅ Met een capaciteit van 3-4 kg wasgoed en een gewicht van 10 kg is de kleine wasmachine Camry Premium CR8052 perfect voor kleine wasjes, thuis of op vakantie. Het is zeer gemakkelijk te gebruiken en het formaat is ideaal voor elke kleine ruimte. Een van de best verkopende op de markt!
Bekijk Product
Bekijk Product

Kenmerken En Voordelen Van Een Camping Wasmachine

Het bedienen van een camping wasmachine is vrij eenvoudig door de eenvoudige samenstelling. Sommige hebben meer functies dan andere, maar over het algemeen zijn ze overal mee naartoe te nemen.

Ze dekken de wasbehoeften, zelfs op afgelegen locaties. Als u naar een plaats gaat waar het weer niet goed is, zal er geen ongemak zijn, omdat sommige een droger hebben inbegrepen. Je hoeft niet veel geld uit te geven om schone kleren buitenshuis te hebben.

Het praktische karakter van hun presentaties is een van de attributen die velen ervoor kiezen om ze bijna overal mee naartoe te nemen. Ze zijn ideaal als u een paar dagen weg bent of als u gaat kamperen. Je kunt ze in elke ruimte plaatsen, want ze maken geen knobbel.

Als je avontuurlijk bent, heb je veel redenen om een camping wasmachine in handen te hebben!

Slotwoorden: Is een Camping Wasmachine de moeite waard?

We hopen dat je na het lezen van ons artikel de voordelen van investeren in een camping wasmachine nu veel duidelijker ziet. Laten we de belangrijkste punten van het bezit van een camping wasmachine voor u samenvatten:

  • Je hoeft je geen zorgen te maken dat je kleren slecht ruiken.
  • U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw kleren vuil of bevlekt worden.
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over het verspillen van tijd en water bij het spoelen van uw kleren.
  • U kunt meer tijd besteden aan het genieten van het buitenleven en minder tijd aan het zorgen maken over uw vuile kleren. Als u van plan bent om veel tijd buiten door te brengen, zal investeren in een camping wasmachine het geld zeker waard zijn.

Als je echt van kamperen houdt, of je kampeert meestal elk weekend, dan raden we je aan om een ​​campingwasmachine te kopen. Voor een zeer betaalbare prijs vermijdt u vuilproblemen en voelt u zich veel comfortabeler en rustiger met uw kleding. Reinheid is erg belangrijk!

Bekijk de catalogus met de beste campingvwasmachines die we je hebben laten zien en kies degene die je het leukst vindt!

FAQ

🤔 Wat is de beste camping wasmachine?

Naar onze mening is de Camry CR 8052 de meest complete mini camping wasmachine. Het heeft een centrifugefunctie en is een van de best verkopende op de markt. Lees onze recensie!

🤔 Wat kost een mini camping wasmachine?

Ze zijn er in vele modellen en maten, maar kosten doorgaans tussen de 80 en 250 euro. Bekijk onze catalogus!

🤔 Hoe een camping wasmachine werkt?

Het is heel eenvoudig! Alles wat je nodig hebt is elektriciteit, warm water en wasmiddel. Het wasprogramma duurt meestal ongeveer 15 minuten.

🤔 Wat is de belangrijkste reden voor een wasmachine voor camping?

Hou je van kampeerplannen? Als je meerdere dagen kampeert worden al je kleren vuil. Een campingwasmachine is heel gemakkelijk te vervoeren en helpt u om uw kleren altijd schoon te houden en lekker te laten ruiken.