Saltar al contenido

Asko Wasmachine

Asko Wasmachine

Als u op zoek bent naar een wasmachine te integreren in uw keuken, overweegt u de aankoop van een Asko wasmachine. Deze wasmachines zijn misschien niet zo goedkoop als andere, omdat ze uitstekende prestaties leveren. De meeste Asko wasmachines worden geleverd met door de klant gewenste opties voor een complete gevel die past bij de bestaande kastafwerking. Asko maakt veruit de best uitziende wasmachines op de markt.

Een Asko wasmachine biedt solide prestaties en geweldige functies zoals hoge centrifugeersnelheden, meerdere wasbeurten en een hoge capaciteit. Als u op zoek bent naar stijl en functionaliteit, bent u op zoek naar het juiste merk.

Beste Asko Wasmachines

Hier brengen wij u de beste Asko wasmachines op de markt. Geniet van deze selectie en profiteer van de beste prijs via de volgende links!

ASKO W2086C.W

✅ Met de ASKO W2086C.W bepaalt u zelf hoe u uw kleding wilt wassen bij elke cyclus. Bij elk van de 15 wascycli heeft u de keuze tussen energiezuiniger of intensiever wassen. Bent u klaar? De wasmachine reinigt de wasmiddellade en de trommel zelf, zodat u geen wasmiddelresten of muffe geuren heeft. U hoeft zich geen zorgen te maken over lekkage. De machine heeft een veiligheidsslang en een overvulbeveiliging. Dit betekent dat u de wasmachine zonder zorgen kunt inschakelen, zelfs als u naar uw werk gaat.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

ASKO W4096P.W

✅ De ASKO W4096P.W heeft 21 wascycli voor het wassen van de was van meer dan 5 personen. U kunt kiezen uit programma’s voor beddengoed, wol en jeans. Tijdens een cyclus verwijdert het Pro Wash systeem zeepwater uit de kuip en sproeit het van bovenaf op de was. Op deze manier verspreidt het wasmiddel zich gelijkmatiger over de kleding. Heeft u niet veel tijd? Met de Quick Pro cyclus is uw wasgoed binnen 59 minuten schoon. De wasmachine heeft 4 interne schokdempers, zodat hij minder trilt tijdens het centrifugeren. Hierdoor kunt u de wasmachine ook op een houten vloer plaatsen. De zelfreinigende wasmiddellade spoelt zichzelf schoon. Dit bespaart u extra werk.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

ASKO W4114CW

✅ Met de ASKO W2086C.W bepaalt u zelf hoe u uw kleding wilt wassen bij elke cyclus. Bij elk van de 15 wascycli heeft u de keuze tussen energiezuiniger of intensiever wassen. Bent u klaar? De wasmachine reinigt de wasmiddellade en de trommel zelf, zodat u geen wasmiddelresten of muffe geuren heeft. U hoeft zich geen zorgen te maken over lekkage. De machine heeft een veiligheidsslang en een overvulbeveiliging. Dit betekent dat u de wasmachine zonder zorgen kunt inschakelen, zelfs als u naar uw werk gaat.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Over Asko

Het merk Asko begon meer dan 60 jaar geleden met een lijn wasmachines en is nu uitgebreid met het ontwerpen en produceren van een groot assortiment keuken-, was- en professionele apparatuur. Met het doel om functionaliteit en design te combineren heeft de Duo Fusion kookplaat in 2016 de Canstar Blue Innovation Award gewonnen. Het lijkt erop dat dit Zweedse merk nu niet meer te stoppen is met zijn sterke focus op energiezuinigheid en betrouwbaarheid.

Wat Zijn De Kenmerken Van Een Asko Wasmachine?

Asko heeft verschillende vrijstaande wasmachines, waarvan de meeste beschikbaar zijn in een capaciteit van 8 kg of 10 kg. Het merk biedt vrij efficiënte modellen, die een reeks frontladers met een energie- en waterefficiëntie van 4,5 of 5 sterren bieden.

Er zijn bepaalde functies die u kunt vinden in het volledige assortiment, waaronder:

  • Quattro Suspension-systeem: beweert minder trillingen van de wasmachine te produceren voor een betere stabiliteit en minder lawaai.
  • Active Drum-technologie: zorgt voor zandlopervormige hefpaddels, die de was naar het centrum leiden om een zachtere was te garanderen. De peddels zijn ook ontworpen om vuildeeltjes en grind te verwijderen door ze naar de afvoergaten aan de buitenkant te sturen.
  • SensiSave: sensoren die de grootte van uw wasgoed identificeren om het juiste waterniveau en de duur van de was te bepalen.
  • SteelSeal: vervangt rubberen deurafdichtingen die de neiging hebben om in de loop van de tijd af te breken, waardoor de machine wordt gestimuleerd om vuil te gaan verzamelen.
  • Quattro: vier schokdemperpootjes die de trillingen verminderen voor een minimaal geluid en een lange levensduur.
  • Roestvrijstalen binnen- en buitentrommels: biedt een hygiënischer en duurzamer alternatief voor plastic.
Aanbieding wasmachine

Asko Wasmachine Sterke Punten

1) Verfijnd ontwerp: Als u een wasmachinedroger wilt installeren op een zichtbare plaats, zoals in de keuken, en u wilt dat de units volledig geïntegreerd zijn, dan is Asko wasmachine een goede keuze. De machines zien er net zo goed uit als dat ze functioneel zijn.

2) Grote capaciteit: De meeste Asko wasmachines laten ladingen toe die overeenkomen met de meeste modellen met toplading. De meeste modellen kunnen tot 14 handdoeken in één keer wassen of kunnen zonder problemen kingsize dekbedden aan. Grotere capaciteiten worden duidelijk gewaardeerd door grotere gezinnen en staan over het algemeen gelijk aan minder tijd besteden aan het wassen.

3) Energie-efficiënt: De meeste Asko-wasmachines hebben de Energy Star-classificatie, wat u geld bespaart gedurende de levensduur van uw wasmachine. Hoge centrifugeersnelheden, tot 2000 toeren per minuut helpen ook bij het verwijderen van vocht uit kleding voordat deze de droger raakt. Over het algemeen betekent minder tijd in de droger een operationele besparing. Quick Wash cyclus zal beter reinigen dan een oude stijl roerwerk en doe het in slechts 35 minuten, terwijl het gebruik van slechts 5,7 liter water en 0,3 kWh elektriciteit.

4) Geweldige recensies: Critici van gebruikers die in het bezit zijn van een Asko wasmachine zijn over het algemeen zeer positief en noemen het gebruiksgemak, het hoge laadvermogen en de stille cycli als de belangrijkste profs. U ziet Asko wasmachines meestal niet in de publicaties van Consumer Reports, omdat ze meestal niet zo populair zijn als andere merken.

5) Rustig aan: Schokdemping en balanceringssystemen zorgen voor een stille en trillingsarme werking. Rustige werking is belangrijk als het apparaat in gebieden met veel verkeer moet verblijven, zoals keukens.

Asko Wasmachine Zwakke Punten Beoordeling

1) Dure: Een Asko wasmachine is een van de duurste wasmachines op de markt. Ze kunnen meer betalen, omdat er niet zo veel stijlvolle opties op de markt zijn. Je krijgt wel een degelijke machine voor de prijs, maar verwacht een premie te betalen voor het uiterlijk.

2) Merkherkenning: Een minder bekend merk kan het voor de meesten moeilijker maken om reparaties of onderdelen te vinden. Dit kan leiden tot hogere reparatieprijzen als er service nodig is.

Conclusies

Koop een Asko wasmachine als u een goede mix van functionaliteit en styling wilt. Het uiterlijk en de aanpasbaarheid van een Asko wasmachine zijn niet te overtreffen. Het grootste nadeel is het gebrek aan merkherkenning. Dit kan zich vertalen in moeilijkheden bij het onderhoud van de machine of bij de sourcing van onderdelen. De duurzaamheid en functionaliteit van dit merk is echter meestal onberispelijk.

De Beste Asko Wasmachine Op De Markt

Na een grondige studie hebben onze experts besloten dat de beste Asko wasmachine op de markt qua kwaliteit/prijsverhouding de volgende is:

ASKO W4086C.W

Asko wasmachine kopen

De ASKO W4086C.W heeft een laadvermogen van 8 kilo, waardoor hij geschikt is voor een gezin van 3 of 4 personen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit 21 verschillende wasprogramma’s om elk type kledingstuk te wassen. Heeft u allergieën? Gebruik het speciale wasprogramma voor allergieën, waarbij de wasmachine een extra spoeling toevoegt en langer op hoge temperatuur wast.

Hierdoor verdwijnen allergenen zoals huisstofmijt en pollen uit uw kleding en voelt u zich minder kriebelig. Daarnaast heeft de wasmachine een diefstalzegel. Dit betekent dat de opening van de trommel geen rubber heeft waar vuil kan blijven hangen.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Voors En Tegens

✔️ De Steel Seal deur zorgt ervoor dat u extra hygiënisch wast, omdat er zich geen vuil ophoopt in de trommelopening.

✔️ De wasmachine heeft een langere levensduur, dankzij de hoge kwaliteit van de productie.

❌ Het heeft geen automatische wasmiddeldosering om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

✔️ U kunt de pauzeknop gebruiken om eenvoudig extra wasgoed toe te voegen aan het wasprogramma.

Belangrijkste Specificaties

Belastingscapaciteit: 8 kg | Toerentallen per minuut (RPM): 1600 toeren per minuut | Energielabel: A+++ | Spinnend geluidsniveau: 77 dB | Diepte: 58,5 cm

FAQ

Hoe zijn Asko wasmachines?

Asko wasmachines hebben een grote reputatie op de markt. Hun moderne modellen zijn zeer compleet en hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wat is de prijs van Asko wasmachines?

Het hangt af van de grootte en het model, maar ze zijn meestal geprijsd tussen 500 en 1000 euro.

Wat is de beste Asko Wasmachine?

Voor ons is de beste Asko wasmachine de ASKO W4086C.W. Het is de beste verkoper en degene met de beste recensies. Lees de recensie ervan hier!

Evaluatie door onze lezers van deze productcatalogus: 4,9 of 5