Saltar al contenido

Siemens Wasmachine

Siemens wasmachine

Een wasmachine is een basishuishoudapparaat in elk huis, want dankzij de wasmachine kunt u tijd besparen bij het spoelen van uw kleding of ander textiel.

Bij de aankoop moet u proberen om de werking ervan intuïtief te maken, de high-end kracht, de bestendige behuizing, naast vele andere specificaties. We weten dat uw tijd beperkt is en dat de selectie van deze apparatuur een beetje omslachtig kan worden, dus we hebben besloten om u hieronder een gids te presenteren om de beste Siemens wasmachine aan te schaffen.

De Beste Siemens Wasmachines

Bent u op zoek naar de beste Siemens wasmachine van 2021? Hier bieden wij u de beste opties van Siemens wasmachines op de markt tegen de beste prijs. Ga naar een van de volgende links om de beste aanbiedingen te krijgen!

Siemens WM14UP70NL i-DOS

✅ De Siemens WM14UP70NL is een energiezuinige wasmachine met een capaciteit van 9 kg met verschillende technieken die het wassen nog makkelijker maken. Het iDOS-systeem zorgt ervoor dat de wasmachine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter doseert. De iSensorische sensoren meten de hoeveelheid wasgoed in de trommel en hoe vuil de lading is. Zo zit uw licht bevlekte hemd niet langer dan nodig in de machine en bespaart u op water en energie. Dankzij de borstelloze motor heeft u minder last van trillingen en lawaai tijdens het draaien. Met een A+++-30% energielabel is deze wasmachine 30% efficiënter dan een A++++ model.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Siemens WM14UT70NL

✅ De Siemens WM14UT70NL wast uw kleding, beddengoed en handdoeken op een energiezuinige manier. Deze wasmachine heeft een A+++ -30% energielabel. Bovendien is het geen probleem om een halfvolle trommel te wassen, dankzij de iSensorische ladingssensor. Deze sensor past het waterverbruik aan de hoeveelheid wasgoed aan, zodat u water en energie bespaart. U kunt de trommel vullen met het wasgoed van 5 of meer personen en u kunt kiezen uit 15 wasbeurten. Bent u een T-shirt vergeten na het inschakelen van een cyclus? U kunt het eenvoudig toevoegen door de wasmachine te pauzeren. Zo hoeft u niet te wachten om het T-shirt in de volgende wasbeurt te wassen. Ondertussen maakt de wasmachine relatief weinig lawaai, dankzij het geluidsniveau van 72 decibel.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Siemens WM6HXK70NL

✅ De Siemens WM6HXK70NL heeft een aantal handige functies om je favoriete kleding zo lang mogelijk mooi te houden. Het i-DOS systeem doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter. De iSensorische sensoren passen het water- en energieverbruik aan hoe vuil je wasgoed is. De wasmachine heeft voldoende ruimte voor de was van 5 personen of meer. U kunt kiezen uit 14 wasbeurten, zoals donkere truien, zijden stoffen of gymnastiekkleding. Deze kunt u eenvoudig naast uw slaapkamer plaatsen. Met een geluidsniveau van slechts 70 decibel tijdens het draaien is deze wasmachine relatief stil. Als u de wasmachine op afstand wilt bedienen, download dan de Home Connect app.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Siemens WM14N030NL iSensoric

✅ De Siemens WM14N030NL iQ300 iSensoric heeft voor elk type stof een andere wascyclus. Zo kunt u uw favoriete jurk, spijkerbroek of sportbroek veilig in de 7-kilogramtrommel plaatsen. U kunt niet alleen kiezen uit wascycli voor een bepaald type wasgoed, maar u kunt ook kiezen voor een snellere of energiezuinigere wascyclus. De VarioSpeed-functie verkort de wastijd voor elke wascyclus met 65% en met het energielabel A+++ is deze wasmachine zeer efficiënt als het gaat om het energieverbruik. Om u meer geld te besparen, kunt u de starttijd tot 24 uur uitstellen. U kunt hem ‘s nachts laten draaien, zodat u profiteert van de daluren. Met energielabel A+++-10% is hij 10% energiezuiniger dan A++++.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Siemens WM14UR70NL

✅ De Siemens WM14UP70NL is een energiezuinige wasmachine met een capaciteit van 9 kg met verschillende technieken die het wassen nog makkelijker maken. Het iDOS-systeem zorgt ervoor dat de wasmachine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter doseert. De iSensorische sensoren meten de hoeveelheid wasgoed in de trommel en hoe vuil de lading is. Zo zit uw licht bevlekte hemd niet langer dan nodig in de machine en bespaart u op water en energie. Dankzij de borstelloze motor heeft u minder last van trillingen en lawaai tijdens het draaien. Met een A+++-30% energielabel is deze wasmachine 30% efficiënter dan een A++++ model.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Wat Zijn De Functies En Bedieningen Van Een Siemens Wasmachine?

De diversiteit aan functies die het apparaat biedt, is een specificatie die niet onopgemerkt kan blijven, en het is noodzakelijk om te beschikken over werkmodi die zich aanpassen aan de behoeften van elk van de stoffen waarmee uw kleding is gemaakt.

Dit is het geval bij de Siemens wasmachine, waarin u een bedieningspaneel vindt met enkele knoppen die volledig geïdentificeerd zijn voor het aan/uitschakelen, het instellen van de watertemperatuur, de keuze van de cycli en de wastijd. Ook bevatten sommige machines een kindervergrendelingsmechanisme, een ECO-modus en een regeling voor het gegenereerde schuim.

Laad- En Sluitings Capaciteit Van De Siemens Wasmachine

Het laadvermogen van een Siemens wasmachine is direct gerelateerd aan de kosten van het apparaat. Deze specificatie kan variëren, dus selecteer het op basis van uw en de behoeften van uw familie op het gebied van de was. Vergeet niet dat u high-end, mid-range of low-end apparatuur kunt vinden.

De meest populaire machines zijn de machines die een vat hebben met een inhoud tot 63 liter, wat overeenkomt met ongeveer acht kilogram. Zo kunt u er een grote hoeveelheid kleding in kwijt, maar ook lakens, dekens, gordijnen, tafelkleden en ander textiel.

Wat de deur betreft, is het belangrijk dat de structuur een veilig sluitingsmechanisme heeft, dat niet gemakkelijk kan worden geopend door de jongste leden van het huis, waardoor elke vorm van onverwachte gebeurtenis wordt vermeden.

Elektrisch Verbruik Van De Siemens Wasmachine

Een goede en zuinige Siemens wasmachine is in staat om in elke wascyclus een laag energie- en waterverbruik te genereren. Kijk dus naar het desbetreffende classificatielabel van de fabrikant, dat een schaal van «A» tot «G» heeft. Houd er rekening mee dat elk een ander verbruiksniveau heeft.

De aanbeveling is dat het aan te schaffen apparaat tot het rendementstype A behoort, aangezien de uitgaven ervan minder dan 55% van het voorgeschreven gemiddelde bedragen. Aan de andere kant maken nieuwe technologieën een afleiding van deze categorie, dus u zult apparatuur vinden die gelabeld is met A+ en A+++.

De eerste biedt een besparing van ongeveer 30%, en de tweede zorgt voor een intelligente werking op basis van de hoeveelheid kleding die in elk van de was-, spoel- en knijpcycli wordt aangebracht. Op deze manier wordt uw maandelijkse omzet niet beïnvloed.

Wasmachine goedkoop

Afmetingen En Behuizing

De afmetingen en de afwerking van de behuizing zijn twee specificaties die niet over het hoofd kunnen worden gezien bij het maken van een vergelijking om de beste Siemens wasmachine voor uw behoeften te vinden.

Daarom moet bevestigen dat de wasmachine correct is aangepast aan de ruimte waar u de installatie wilt uitvoeren. Over het algemeen zijn het compacte apparaten die niet hoger zijn dan 90 centimeter in de hoogte of 60 centimeter in de breedte en diepte. Zodat ze gemakkelijk te hanteren zijn.

Wat betreft de gebruikte grondstof voor de behuizing, moet u er rekening mee houden dat het robuust roestvrij staal is, dat in staat is om weerstand en stabiliteit te bieden. Maar u zult ook enkele ontwerpen vinden waarin legeringen met andere soorten metalen of hoogwaardige polymeren zijn verwerkt. Het belangrijkste is dat de lak aan de buitenkant krasbestendig is, voor een grotere duurzaamheid. Natuurlijk, voor het geval dat het model gelakt is.

Typen En Hun Kenmerken

  • Welke soorten Siemens wasmachines zijn er? Op de markt van siemens vindt u wasmachines van het geïntegreerde type, bovenlading en voorlanding. Lees de beschrijvingen die de aanbieder in de beschrijving van de producten, zodat u het verschil en de werking van elk van deze soorten wasmachines kent. Selecteer de machine die voor u ideaal is.
  • Wasprogramma’s: een high-tech Siemens wasmachine bevat verschillende wasprogramma’s die speciaal zijn ontworpen om de kleding te behandelen op basis van hun eigenschappen. Dit geeft de gebruiker een voordeel omdat hij of zij niet te veel hoeft te investeren in het kopen van speciale producten of het meenemen van zeer delicate kleding naar de stomerij.
  • Vaak is het elimineren van geuren uit kleding ingewikkeld, het is een nachtmerrie om de slechte geur van zweterige sokken te verwijderen, maar je moet je geen zorgen maken, want dit zal niet langer een horrorfilm zijn. Want met het SensoFresh programma worden geuren uit alle kledingstukken geëlimineerd, zelfs uit delicate stoffen in slechts 30 minuten.
  • We weten dat er dagen zijn dat u tijd heeft vanwege uw verplichtingen en dat u niet veel tijd meer heeft om uw kleding te wassen. Maar dankzij de VarioSpeed-optie vermindert u het wasprogramma met 65%, waarbij u kunt wassen, spoelen en centrifugeren in slechts 15 minuten. Je hebt genoeg tijd om te delen met je familie en vrienden.

Meer Kenmerken

  • Comfort, prestaties en energie-efficiëntie: de wasmachines van het merk Siemens hebben de modernste technologie in hun uitrusting, wat de dagelijkse taken vergemakkelijkt. Ze hebben ook exclusieve functies op technisch niveau die hun prestaties verbeteren en de energie-efficiëntie van het type A+++ garanderen.
  • Een interessant feit is dat het Siemens wasmachine gamma zo’n technologisch niveau heeft bereikt dat u uw telefoon en uw wasmachine kunt aansluiten met een Wi-fi verbinding. Zo kunt u de wasmachine vanuit elke kamer bedienen of, als u er even tussenuit wilt, gewoon uw mobiele telefoon gebruiken. Dat is toch geweldig?

De Beste Siemens Wasmachine

Volgens de diepgaande analyse van onze professionals presenteren wij u hieronder de beste Siemens wasmachine in termen van kwaliteit-prijsverhouding.

Siemens WMN16T3471 iSensoric

Beste wasmachine

Met de Siemens WMN16T3471 kunt u kiezen tussen een snelle (SpeedPerfect) en een volledig efficiënte (EcoPerfect) wasbeurt. Met SpeedPerfect kunt u tot 65% sneller wassen.

De energiebesparende wasmachine heeft 12 cycli voor verschillende soorten wasgoed. Gebruik de draaiknop om een cyclus te kiezen voor bijvoorbeeld wol, spijkerbroeken of kledingstukken. Wilt u uw handdoeken of beddengoed op 60°C reinigen? Kies de hygiëne cyclus, die bacteriën doodt bij hoge temperatuur. Om de trommel te reinigen of om vuile vaatdoeken grondig te reinigen, zet u de wasmachine op 90°C.

Om water te besparen past de wasmachine het waterverbruik aan de hoeveelheid wasgoed aan. Als u het wasmiddel nauwkeurig wilt meten, koopt u een vloeibaar wasmiddelinzetstuk van Siemens.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Belangrijkste Specificaties

Belastingscapaciteit: 7 kg | Toerentallen per minuut (RPM): 1600 toeren per minuut | Energielabel: A+++ -30% | Spinnend geluidsniveau: 74 dB | Diepte: 63,2 cm

Voor- En Nadelen

✔️ De iSensorische sensoren meten hoe vuil uw lading wasgoed is en passen het water- en energieverbruik hierop aan.

✔️ De wasmachine heeft geen i-DOS om uw wasmiddel automatisch te doseren.

U bent goed beschermd tegen waterschade met een bodemleksensor, veiligheidsslang en overvulbeveiliging.

✔️ Zeer energiezuinige wasmachine met energielabel A+++-30%.

Evaluatie door onze lezers van deze productcatalogus: 4,7 of 5