Saltar al contenido

Waterstop Wasmachine

Waterslot wasmachine

Wat Is Een Waterstop Wasmachine En Moet Ik Die Gebruiken?

De woorden ‘water’, en ‘stop’, worden gebruikt door verschillende bedrijven die verschillende producten dekken. Ze proberen allemaal de schade van het lekken van water in verschillende situaties te «stoppen». Zogenaamde «waterstop wasmachine» systemen in apparaten kunnen meer dan één lekdetectiesysteem combineren, inclusief vlotterschakelaar-detectoren in de bodem van het apparaat.

Dit artikel behandelt echter vragen over de eigenlijke waterslot wasmachine die bij verschillende merken wasmachines wordt geleverd.

De Beste Waterstop Wasmachine Op De Markt

Hier brengen wij u de beste wasterstop wasmachines op de markt. Geniet van deze selectie en profiteer van de beste prijs via de volgende links!

Wpro Aquastop Voor Was- En Afwasmachines

Wpro Aquastop voor Was- en afwasmachines

✅ Bescherm uw huis tegen waterschade met de Wpro Aquastop voor wasmachines en vaatwassers. Het enige wat u hoeft te doen is de stop tussen de kraan en de inlaatslang te installeren. Deze blokkeert de watertoevoer als er te veel water is, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Scanpart Waterstop Mechanisch

Scanpart Waterstop Mechanisch

✅ De Scanpart Mechanical Waterstop is een waterstop die tussen de kraan en de inlaatslang wordt geïnstalleerd. De aquastop sluit automatisch de watertoevoer af als er te veel water in de wasmachine zit. Met de Scanpart Mechanical Waterstop kunt u de maximale hoeveelheid water bepalen die door de aquastop kan stromen tussen 5 en 50 liter. Zelfs als uw wasmachine niet goed werkt, sluit de aquastop de watertoevoer af. Lekken kunnen worden veroorzaakt door lekkende connectoren, een defecte slang of een defect onderdeel van de wasmachine. Met de aquastop kunt u de gevolgen beperken.

How Werkt De Waterstop Wasmachine Slang?

Het is een slang in een slang. De buitenste slang is gemaakt van golfkarton dat ontworpen is om water te bevatten als de binnenste slang lekt. Er is ook een plastic behuizing aan het einde waar het aansluit op de waterkraan.

Als de binnenslang ooit lekt, dan is een apparaat in deze behuizing in staat om het incident te detecteren en te voorkomen dat er nog meer water in komt. In dat geval, laat de slang geen water meer door naar het apparaat en geeft deze meestal aan dat hij via een rode stip in een klein venster in de behuizing is «gestruikeld». Als dit gebeurt, is de slang nu nutteloos en kan hij niet meer worden gerepareerd.

Welke Problemen Zijn Er Met De Wasmachine slang met Waterslot?

  • Hun omvang en relatieve inflexibiliteit kunnen ze moeilijk te gebruiken maken, afhankelijk van de opstelling en het loodgieterswerk.
  • Ze kunnen niet verlengd worden als ze te kort zijn. (U kunt er nog steeds een aansluiten op een normale slang, maar dat zou natuurlijk een normale onbeschermde slang introduceren die het punt van het gebruik van een waterstop wasmachine gedeeltelijk zou verslaan)
  • De grootte van de omvangrijke kunststof behuizing aan het eind die op de waterkraan aansluit, is voor veel mensen bijzonder moeilijk op te vangen (vooral met kranen die onder de gootsteen zijn aangebracht), waar er misschien geen ruimte voor is. In veel situaties kan het dus onmogelijk zijn om deze slang aan te sluiten op het bestaande sanitair.
  • De kranen van veel mensen wijzen horizontaal en sommige van deze slangen moeten alleen naar beneden wijzen. Raadpleeg uw gebruiksaanwijzing voor montage-instructies). Dit kan het type probleem zijn dat veel mensen hebben wanneer ze geconfronteerd worden met deze grotere, volumineuze slangen met specifieke montage-instructies.
Waterstop wasmachine

Kunt U Een Waterstop Wasmachine Slang Vervangen Door Een Normale Vulslang?

Veel waterstop wasmachine slangen doen niets anders dan beschermen tegen lekken uit zichzelf met een mechanisch stopmechanisme dat geactiveerd wordt door lekkend water in de slang. U kunt ze meestal vervangen door een normale vulslang als u bereid bent om deze bescherming tegen overstromingen te verwijderen.

Sommige waterstop wasmachine slangen hebben echter een elektrische solenoïde in zich, met draden die door de slang van de wasmachine lopen. In dit geval werkt de waterstop wasmachine slang als een op afstand bedienbaar vulventiel, dat in een normale slang zou ontbreken.

Als de wasmachine ook een gewone vulmagneet heeft met stroom die er naartoe loopt, en de waterstop wasmachine slang gewoon piggy backs van zijn elektrische stroom wordt bekrachtigd wanneer de hoofdkraan onder spanning staat, dan zou een normale slang nog steeds goed moeten werken.

We hebben gevallen gezien waarin sommige fabrikanten op bizarre wijze dreigen uw garantie te laten vervallen als u hun slang niet gebruikt. Dit heeft geen enkele zin. De slang beschermt alleen tegen het barsten of corroderen van de vulslang, wat in feite een vrij zeldzame gebeurtenis is deze dagen toch.

Niemand zal betwisten dat ze het recht hebben om reparaties aan de vervangende slang die u in plaats daarvan hebt gebruikt te weigeren, en als de gespleten slang toevallig water op het apparaat heeft gespoten en schade heeft veroorzaakt, hoeven ze dat ook niet te repareren – maar het is niet echt nodig om te weigeren een defecte motor of een ander defect aan de wasmachine te repareren dat niets met de vulslang te maken heeft.

Garantie Van De Waterslot Wasmachine

Dit gezegd zijnde, zijn alle garanties een aanvulling op onze wettelijke rechten, en in de wet hoeft niemand enige garantie te geven. Onze rechten strekken zich alleen uit tot de Wet op de Verkoop van Goederen. De enige reden waarom ze enige garantie geven is omdat iedereen dat doet, en het is een belangrijk – en zelfs essentieel – verkoopinstrument.

Niemand zal waarschijnlijk een apparaat kopen zonder garantie. Maar omdat het een toevoeging is, kunnen ze proberen bepaalde beperkingen op te leggen. Als we denken dat de beperkingen onredelijk zijn of onze «wettelijke rechten» beperken, dan kunnen we ze aanvechten en indien nodig consumentenadvies inwinnen of ze naar de rechtbank voor kleine vorderingen brengen.