Saltar al contenido

Samsung Wasmachine

Samsung wasmachine

Als u denkt aan een Samsung wasmachine, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons doel is om u te helpen, en daarom hebben we u de beste winkelgids op het internet ter beschikking gesteld. Dus, als je blijft lezen, vind je de beste Samsung wasmachines.

De Beste Samsung Wasmachines

Hieronder tonen wij u de beste Samsung wasmachines op de markt. Grijp de kans en krijg ze voor de beste prijs via de volgende links!

Samsung WW80TA049AE EcoBubble

✅ De Samsung WW80TA049AE doet de was van 3 of 4 personen met behulp van EcoBubble technologie. De wasmachine mengt het wasmiddel vooraf met water en verspreidt dit gelijkmatig over de stof. Je verwijdert vlekken zo ook op een lage temperatuur. Dit bespaart energie en is beter voor je kleding. Om je handdoeken of beddengoed grondig te wassen, gebruik je het programma hygiënisch stomen. Allergenen, zoals huisstofmijt en dierenharen, verdwijnen hiermee uit je was, waardoor je minder last van jeuk hebt. Ook bacteriën verwijder je beter uit de stof, waardoor de wasmachine zeer geschikt is voor babykleertjes. Om de wasautomaat fris te houden, zet je regelmatig de trommelreiniging aan. De wasmachine spoelt dan schoon op een hoge temperatuur.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Samsung WW90T636ALH Autodose

✅ Met de Samsung WW90T636ALH kunt u de kleding van 5 personen of meer voordelig wassen. De EcoBubble techniek maakt van een mix van water, wasmiddel en lucht krachtige bubbels. Deze dringen diep door in uw wasgoed en spoelen uw kleding af met water van 15 graden Celsius. Op deze manier zien uw gekleurde T-shirts er langer goed uit. U zult ook nooit meer teveel wasmiddel gebruiken, want u hoeft de wasmiddellade maar één keer per maand bij te vullen. Dankzij Autodose doseert de wasmachine de juiste hoeveelheid wasmiddel per lading. Selecteer de SuperSpeed-cyclus om een halve lading in 59 minuten te laten lopen. Zo kunt u in een handomdraai uw favoriete outfit weer aantrekken. Met het A+++-30% energielabel bespaart u 30% meer dan met een A+++ machine.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Samsung WW80J6400CW EcoBubble

✅ De Samsung WW80J6400CW is een 8kg wasmachine met EcoBubble technologie. Dankzij die technologie kan de wasmachine schuimbellen over uw kleding verspreiden, zodat u ook bij een lage temperatuur vlekken kunt verwijderen. EcoBubble zorgt ervoor dat u energie bespaart en uw kleding langer mooi blijft. Dankzij het energielabel A+++-40% is de machine 40% efficiënter dan een wasmachine met energielabel A+++. U kunt de Super Speed knop gebruiken om uw wasgoed in een uur te reinigen. Dat is handig als u uw favoriete outfit weer snel wilt dragen. De Diamond Drum beschermt uw kleding is groot genoeg om de was van 3 tot 4 personen te wassen. Dankzij de borstelloze motor heeft u geen last van trillingen en lawaai. Dat komt omdat de motor geen koolborstels heeft die voor aandrijving zorgen.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Samsung WW90M760NOA QuickDrive

✅ De Samsung WW90M760NOA is een energiezuinige wasmachine die dankzij de QuickDrive technologie de wastijd tot 50% verkort. De trommel heeft een draaiende plaat aan de achterzijde die in tegengestelde richting draait. Hierdoor beweegt uw wasgoed in verschillende richtingen en is het sneller te reinigen. Met een laadvermogen van 9 kilogram is de wasmachine geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij het Super Speed programma kunt u in 39 minuten 5 kilo kleding wassen. Dat is handig als u uw favoriete outfit wilt dragen. Bent u een sok vergeten? De extra AddWash deur kan gebruikt worden om extra kleding toe te voegen tijdens het wasproces. Om op lage temperatuur te reinigen, voeg je EcoBubble-schuimbellen toe. Deze techniek helpt om hardnekkige vlekken te verwijderen.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Samsung WW80T554AAW AddWash

✅ Met de Samsung WW80T554AAW zijn vergeten sokken of T-shirts geen probleem meer. Dankzij de AddWash opening in de deur voeg je op ieder moment extra was toe aan je wasprogramma. Deze machine is geschikt voor een gezin van 3 tot 4 personen. Met een energielabel van A+++-40% verbruik je tot 40% minder energie dan een A+++ machine. De EcoBubble technologie wast je kleding zeer schoon op een lage temperatuur. De techniek creëert met water, wasmiddel en lucht een schuim dat je kleding extra snel opneemt. Zo verwijder je ook vlekken op een lage temperatuur. Het programma hygiënisch stomen gebruik je om beddengoed en handdoeken grondig schoon te wassen. Je bedient de automaat ook op afstand met je telefoon.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Wat Zijn De Voordelen Van Het Gebruik Van Een Samsung Wasmachine?

Als erkend merk op de markt voor huishoudapparaten onderscheiden Samsung wasmachine zich door bepaalde voordelen te bieden aan hun klanten.

  • Minder energieverbruik: Als u de legende «energie A++» ziet, betekent dit dat dit model tot 20% meer elektriciteit bespaart dan welke andere wasmachine dan ook. Het helpt je zak en het milieu.
  • Waterbesparing: Dit betekent 1 liter minder per kilo in vergelijking met conventionele modellen.
  • ECO trommelreiniging: Samsung wasmachine reinigen hun trommels op een ecologische manier. Ze gebruiken geen chemische reinigingsmiddelen, maar verwijderen 99,9% van de bacteriën door snelle trommelbeurten en trillingen. De wasmachine zelf zal u vertellen wanneer het tijd is om schoon te maken.
  • Kledingkoeler: De Air Wash technologie, gebaseerd op warme lucht, ontgeurt de kleding door het verwijderen van onaangename geuren. Het verwijdert op zijn beurt rimpels zonder gebruik te maken van water of afwasmiddel. Deze functie is alleen beschikbaar in high-end modellen.

De Belangrijkste

  • Samsung wasmachine heeft Q-rator, Eco Bubble en Digital Inverter technologie.
  • Samsung ringen worden geleverd met een garantie van twaalf maanden, hoewel modellen met Digital Inverter-motoren tien jaar lang de schade dekken.
  • Een grotere energie-efficiëntie garandeert u een lager water- en energieverbruik.

Wat Zijn De Onderscheidende Kenmerken Van Een Samsung Wasmachine?

Het merk Samsung heeft zich altijd al willen onderscheiden van de tientallen bedrijven die ermee concurreren. En om dit doel te bereiken hebben ze wasmachines met innovatieve technologieën vervaardigd. Zoek uit wat ze zijn in de onderstaande tabel:

Kenmerken Details
Q-rator · Er wordt een applicatie op uw telefoon geïnstalleerd om opdrachten aan de Samsung wasmachine te geven zonder dat u naast het apparaat staat.

· Wanneer het uw reguliere wascycli kent, stelt het voor om ze te verbeteren: het beveelt alleen veranderingen aan in de duur vat het proces.

. Het stuurt meldingen naar uw telefoon als er problemen van welke aard dan ook zijn.
Eco Bubble · Het is de bedoeling dat de zeep in bubbels verandert om de kleding te beschermen tegen kleurverlies en om de oorspronkelijke textuur te behouden.

· De bubbels dringen gemakkelijker door in de stof en verwijderen het vuil sneller, wat zich vertaalt in energiebesparing.
Digital Inverter Technology · Het gebruik van magneten maakt de motor stiller en krachtiger.

· Deze motoren verbruiken minder energie dan standaard motoren.

· Ze zijn duurzamer.

Welke Waterdruk Heb Ik Nodig Om Samsung Wasmachines Te Gebruiken?

Voor een Samsung wasmachine moet de waterdruk tussen 20 en 116 psi (pond per vierkante inch) liggen. Het is belangrijk om dit op te merken, want als de druk minder dan 20 psi is, kan het de waterklep doen falen of direct stoppen met werken.

Aangezien u geen expert hoeft te zijn om een wasmachine in huis te hebben, is het handig om te weten wat wat waterdruk betekent. Deze aanduiding geeft de sterkte van het water door de leidingen aan. Met andere woorden, als het PSI-nummer hoger is, is het vermogen sterker. En wat doet het met de was? Als de vultijd de limiet overschrijdt, wordt de wasmachine automatisch uitgeschakeld.

Welke Soorten Samsung Wasmachines Zijn Er?

Er zijn drie soorten Samsung wasmachines: voorladen, bovenladen of een combinatie van wasmachine en droger. Als u geen twee grote apparaten in huis wilt hebben omdat de afmetingen van uw huis klein zijn, is de laatste optie ideaal voor u. Maar als een droger geen prioriteit is in uw leven, zullen frontladers of bovenladers goed werken met uw gezin.

Sommige ouders met kleine kinderen kiezen liever voor een bovenlader wasmachine omdat de openingen moeilijk te bereiken zijn. Een front-loading wasmachine kan echter gevaarlijk zijn als uw baby probeert of erin slaagt deze te openen. Analyseer uw dagelijkse situatie en beslis vervolgens welk model het beste bij uw levensstijl past.

Wasmachine goedkoop

Welke Garantie Hebben Samsung Wasmachines?

De standaard garantie is twaalf maanden, maar als u een wasmachine met een Digital Inverter motor koopt, wordt de dekking van de verzekering verlengd tot tien jaar. Het bedrijf zorgt voor reparaties als de machine fabricagefouten heeft, inclusief problemen met vakmanschap of materialen.

Wat Moet Ik Doen Als Mijn Samsung Wasmachine Defect Is?

Het bedrijf heeft een protocol om te volgen voor het geval u een klacht moet indienen. Bij communicatie via de telefoonlijnen of via het internet dient u het serienummer en de modelnaam op te geven. U vindt deze informatie op het etiket op de achterkant van het product of op de voorkant als u de deur van de wasmachine opent.

Energie-Efficiëntie

Met dit criterium wordt getracht te bepalen welke wasmachines voldoen aan de doelstelling om kleding te wassen, maar met een zo laag mogelijk energieverbruik. Om ons geen hoofdpijn te bezorgen, heeft de Europese Unie in 2010 labels in het leven geroepen om dit aspect te vertegenwoordigen. Zo vindt u de hoogste waardering die bekend staat als A++++ en de laagste die wordt weergegeven door de letter D.

Tussen deze twee benamingen bestaat een verbruiksverschil van 40%. We hebben het niet alleen over het verminderen van het energieverbruik, maar ook van het waterverbruik. Analyseer de prijzen en de milieu-impact van deze twee opties en vergeet niet dat u nog steeds producten hebt met een tussenliggende rating, zoals A++, A+, A, B en C.

Winkelgids: Wat U Moet Weten Over De Samsung Wasmachine

Je herinnert je waarschijnlijk nog wel dat je moeder of grootmoeder je de verhalen van de beroemde «handwas» vertelde. Of misschien heb je het aan den lijve ondervonden. Wrijfborden om de kleding hard te wrijven om de vlekken en duizenden andere anekdotes te verwijderen. Gelukkig hoeven we ons geen zorgen meer te maken over de was. De Samsung wasmachines zijn ons te hulp geschoten.

De Beste Samsung Wasmachine

Volgens onze rigoureuze analyse is dit de beste prijs-kwaliteitverhouding van de Samsung wasmachine op de markt van vandaag.

Samsung WW70TA049TE EcoBubble

Samsung WW70TA049TE EcoBubble wasmachine kopen

Dankzij de EcoBubble technologie op de Samsung WW70TA049TE bespaart u energie en ziet uw kleding er langer mooi uit. Deze technologie maakt kans op koud water, wasmiddel en lucht in bubbels. Op deze manier verwijdert de machine vlekken bij een lagere temperatuur, wat beter is voor uw wasgoed. Met een laadvermogen van 7 kilogram is de wasmachine geschikt voor de was van 1 of 2 personen.

U kunt kiezen uit cyclus voor gemengd wasgoed, wol en delicaat wasgoed. Om uw beddengoed en handdoeken grondig te reinigen, gebruikt u de Hygiene Steam cyclus. Deze verwijdert bacteriën en allergenen zoals pollen en haren van huisdieren uit uw wasgoed. Met behulp van stoom wordt je wasgoed extra schoon en heb je minder last van huidirritatie.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Belangrijkste Specificaties

Belastingscapaciteit: 7 kg | Toerentallen per minuut (RPM): 1400 toeren per minuut | Energielabel: A+++ -40% | Spinnend geluidsniveau: 74 dB | Diepte: 63,5 cm

Voor- En Nadelen

✔️ Het Hygiene Steam programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën met stoom te verwijderen.

✔️ EcoBubble reinigt uw kleding hygiënisch met bubbels, zelfs bij een lage temperatuur.

Heeft geen AddWash deur waarmee u vergeten wasgoed kunt toevoegen.

✔️ Zeer energiezuinige wasmachine met A+++ energielabel.

Evaluatie door onze lezers van deze productcatalogus: 4,8 of 5