Saltar al contenido

Over & Disclaimer

Het team achter Topwasmachines.nl bestaat uit enthousiaste content creators en gepassioneerde online marketing specialisten met één doel voor ogen: online winkelen leuker en gemakkelijker maken. Daarom is het idee achter Topwasmachines.nl om een overzicht te bieden van de best geteste producten binnen een productgroep.

Daarnaast helpen we je met het maken van de juiste keuze en voorzien we je van alle informatie die je nodig hebt om het meest geschikte product te kiezen. Het combineren van het online aanbod op één platform heeft als groot voordeel dat je naast informatie over het kiezen van het beste product ook kunt zien welk product het beste bij jou past en waar je de beste prijs betaalt.

Auteursrechten

Alle teksten zijn geschreven door het team achter Topwasmachines.nl. Indien er gebruik is gemaakt van externe informatie, worden de bronnen vermeld. De afbeeldingen of teksten van Topwasmachines.nl mogen alleen met toestemming en verwijzing naar Topwasmachines.nl worden gebruikt.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website.

Samenwerkingen

Topwasmachines.nl is volledig onafhankelijk. We kiezen zelf welke producten en teksten we op de website plaatsen. We vinden het belangrijk dat het assortiment zo breed en goed mogelijk is, op basis waarvan de producten en webwinkels worden geselecteerd. Achter de schermen denken diverse webwinkels met ons mee om de beste producten op een efficiënte, gemakkelijke en duidelijke manier aan jou te tonen. We ontvangen geen betaling voor het plaatsen van producten op deze website.