Saltar al contenido

Whirlpool Wasmachine

Whirlpool wasmachine

Bent u naar deze pagina gekomen op zoek naar een Whirlpool wasmachine? Dan bent u op de juiste plaats! Ons doel is om u de beste informatie te bieden en daarom bieden wij u de beste gids met winkeltips op het net. Dus, ga je gang, lees verder, je vindt de beste Whirlpool wasmachines op de markt.

Beste Whirlpool Wasmachines

Wij tonen u de beste Whirlpool wasmachines op de markt tegen de beste prijs. Om deze aanbiedingen te krijgen, hoeft u alleen maar op de volgende links te klikken!

Whirlpool FSCR 80430

✅ Als u op zoek bent naar een stille wasmachine, dan is de Whirlpool FSCR 80430 een goede keuze. Dankzij de Zen-technologie heeft deze wasmachine een goede geluidsisolatie. Het apparaat produceert slechts 66 decibel tijdens het centrifugeren. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het plaatsen van het machinenest naar uw studeerkamer of slaapkamer. De trommel heeft ruimte voor 8 kilo wasgoed. Dit is ongeveer de hoeveelheid wasgoed van een gezin met 1 of 2 kinderen. De 6e zintuiglijke beladingssensor past de wascyclus aan de hoeveelheid en het type wasgoed aan. Zo verbruikt u niet meer water en energie dan nodig is. De wasverzorgingsdrum zorgt ervoor dat uw kleding niet beschadigd raakt in de wasmachine, zodat u langer kunt genieten van uw favoriete kledingstukken.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Whirlpool FSCR 12440

✅ De Whirlpool FSCR 12440 heeft veel extra ruimte voor de wasserij van een groot huishouden, dankzij de grote laadcapaciteit van 12 kilogram. De borstelloze Direct Drive motor zorgt ervoor dat hij niet veel lawaai maakt, zodat u de wasmachine ook in de buurt van uw slaapkamer kunt plaatsen. U kunt kiezen uit 21 fietsen, bijvoorbeeld voor katoen, gemengde wasserij, kledingstukken en beddengoed. Om uw trommel grondig te reinigen, kiest u voor een kookwasbeurt op 95°C. Zo kunt u de wasmachine hygiënisch reinigen. Als de trommel niet helemaal vol is, past de 6e zintuiglijke ladingssensor het energie- en waterverbruik aan de hoeveelheid wasgoed aan. Zo kunt u energie besparen, bijvoorbeeld als de trommel maar half vol is. Dat is handig als u kleine hoeveelheden wasgoed wilt wassen.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Whirlpool FWFBE71683WK

✅ De Whirlpool FWFBE71683WK heeft FreshCare+ technologie. Deze techniek houdt uw schone kleding fris tot 6 uur na afloop van het programma, met behulp van stoom en trommelbewegingen. De trommel draait nog steeds af en toe, terwijl de stoom in de trommel blaast. Hierdoor ruikt uw wasgoed niet muf, zodat u zich niet hoeft te haasten als u in de supermarkt bent. De wasmachine heeft 14 wasbeurten voor 1 of 2 personen. Gebruik de draaiknop om een cyclus te selecteren voor witte of fijne was, wol of jeans. Via het display kunt u een snelheid tot 1600RPM kiezen. Dankzij het hoge toerental komt uw kleding uit de trommeldroger. Dit betekent dat ze niet zo lang daarna hoeven te drogen.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Whirlpool FWF71683WE EU Fresh Care +

✅ De Whirlpool FWF71683WE EU is met zijn 7 kg draagvermogen geschikt voor een huishouden van 1 tot 2 personen. De A+++ wasmachine draait tot 1.600 omwentelingen per minuut, zodat uw wasgoed droog is als het uit de machine komt. De wasmachine heeft 14 verschillende wascycli voor o.a. wol, delicatessen en sportkleding. Met de startvertraging kunt u bepalen na hoeveel uur de cyclus begint. Na de wascyclus kunt u gerust boodschappen doen of nog wat knipogen in bed opvangen, want de wasmachine heeft FreshCare. Omdat uw wasgoed wordt gestoomd en de trommel blijft draaien, blijft uw kleding tot 6 uur na de wascyclus fris. U kunt FreshCare op elk moment onderbreken door aan de draaiknop te draaien.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Whirlpool FWD91496WSE EU Fresh Care +

✅ Het FreshCare+ systeem van de Whirlpool FWD91496WSE EU FreshCare+ zorgt ervoor dat uw wasgoed niet muf ruikt als u vergeet het uit de trommel te halen. Dit is bijvoorbeeld handig als u naar uw werk gaat of als u niet thuis bent als de wascyclus klaar is. U kunt het wasgoed tot 6 uur in de trommel laten liggen en het zal nog steeds schoon en fris ruiken. Deze grote wasmachine heeft 16 cycli voor elk type stof – van gordijnen en dons tot beddengoed en babykleding – zodat u altijd een geschikte wascyclus vindt. Gebruik de stoomfunctie als u een stapel overhemden gaat wassen. Dit vermindert vouwen, zodat u sneller klaar bent met strijken. De Whirlpool wasmachine heeft een A+++-30% energielabel en is 30% energiezuiniger dan A+++.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Waarom Zou Je Een Whirlpool Wasmachine Kopen?

De maatschappij is altijd in voortdurende evolutie, dus de manier van leven verandert met de tijd, en vandaag de dag is het leven extreem versneld en moeten we veel activiteiten dag na dag uitvoeren. In de grote steden neemt de tijd om van de ene plaats naar de andere te gaan toe, omdat het autoverkeer voortdurend toeneemt. Daarom hebben we niet altijd genoeg tijd voor onze dagelijkse activiteiten.

De huiselijke activiteiten zijn primordiaal, aangezien ons huis de plaats is waar we rusten en de rest is comfortabeler op een schone en geordende plaats. Bovendien laten we onze vrienden en familie graag een onberispelijk en bij voorkeur goed ingericht huis zien als we bezoek krijgen.

In de loop van de tijd is niet alleen de manier van leven veranderd, maar zijn er ook indrukwekkende technologische ontwikkelingen geweest en gaat de technologie steeds sneller vooruit. Dit heeft het mogelijk gemaakt om apparaten met steeds geavanceerdere technologische functies te vervaardigen. Deze apparaten helpen ons om huishoudelijke taken sneller uit te voeren en geven ons de tijd om de rest van onze activiteiten te doen.

We moeten niet alleen ons huishoudelijk werk doen, we hebben ook tijd nodig voor familie, werk en de sociale en recreatieve activiteiten die velen van ons een volwaardig gevoel geven.

Een Essentieel Huishoudelijk Apparaat

De wasmachines zijn essentiële apparaten in elk huis sinds het begin van de vorige eeuw. Hun functie is het wassen van kleding, een activiteit die, als we het handmatig zouden doen, zeer bewerkelijk en tijdrovend zou zijn. Terwijl de Whirlpool wasmachine zijn functie vervult, kunnen we die tijd besteden aan andere activiteiten die essentieel zijn in ons dagelijks leven.

Whirlpool is een bedrijf dat in 1911 in Michigan is ontstaan en zich sindsdien bezighoudt met de productie en verkoop van diverse apparaten, waaronder wasmachines. De eeuw die in een steeds moeilijker en competitievere markt is gebleven, is het onweerlegbare bewijs dat zij haar klanten tevreden weet te stellen met kwaliteitsproducten en technologische innovatie.

Wat Zijn De Kenmerken Van Een Whirlpool Wasmachine?

Whirlpool heeft de Supreme Care wasmachine en -droger gecreëerd, een uitstekende combinatie van wassen en drogen met uitzonderlijke zorg voor uw kleding. Deze wasmachines hebben Precision Dose technologie waarmee u tot 12 liter wasmiddel per jaar kunt besparen, wat uitstekend is voor uw economie.

De Zen-technologie van de Whirpool wasmachine maakt het stil en u kunt genieten van meer rust in uw huis.

6 Sense live is een technologische functie waarmee u de droogcyclus automatisch kunt instellen, zodat u ideale resultaten krijgt op elk type lading. Bovendien kunt u met deze technologie uw wasmachine op afstand bedienen en configureren met behulp van uw mobiele telefoon.

De PrecisionClean functie garandeert buitengewone wasresultaten voor kledingstukken met elk type vlek.

De FreshCare-technologie van de Whirlpool wasmachine zorgt ervoor dat de wastrommel fijngevoelig draait, wat ervoor zorgt dat uw kleding langer meegaat. Whirlpool heeft de tijd genomen om machines te bouwen die meer zorg dragen voor uw kleding.

Hoe Onderhoudt U Uw Wasmachine Om Deze Duurzamer Te Maken?

Wasmachines zijn een apparaat dat niet kan ontbreken in uw huis, dus het is erg belangrijk dat u weet hoe u ze moet onderhouden en welke preventieve maatregelen u moet nemen om uw wasmachine langer te laten meegaan en om storingen te voorkomen die meestal kostbaar zijn.

Het eerste wat je moet weten is dat je je waterslangen regelmatig moet controleren om er zeker van te zijn dat ze niet lekken, barsten of uitpuilen; als je Whirlpool-wasser een van deze problemen heeft, zul je de slangen moeten vervangen. In het kader van het reguliere onderhoud moeten de slangen ongeveer om de 3 jaar worden vervangen.

Zorg ervoor dat er genoeg ruimte is tussen de wasmachine en de muur om te voorkomen dat de slangen knikken, ongeveer 4 inch.

Zorg er bij de installatie van uw wasmachine voor dat deze perfect waterpas staat, anders zal de machine tijdens elke wasbeurt trillen en dit zal schadelijk zijn voor het apparaat en ook de vloer in uw huis beschadigen.

Wasmachine kopen

Meer Zorg Voor Onze Wasmachine

U moet het Whirlpool wasmachine filter regelmatig schoonmaken, omdat er pluisjes op kunnen groeien, zodat uw machine beter werkt, maar als u de pluisjes laat groeien, kan de machine vast komen te zitten en stoppen met werken.

Na elke wasbeurt kunt u uw machine het beste spoelen, omdat er dan wasmiddelresten achterblijven. Om dit te doen, voert u een wascyclus uit zonder een lading en met een reiniger die voor deze taak is gemaakt.

Om vocht, slechte geuren en schimmelvorming op uw toestel te voorkomen, die schadelijk zijn voor uw kleding, is het aan te raden het deksel van de wasmachine open te laten staan om dit toestel na gebruik te laten drogen.

Lees de instructies van Whirlpool wasmachine bij uw aankoop, zodat u er zeker van kunt zijn dat u uw correct gebruikt, wat storingen kan voorkomen, en u weet of het wasmiddel dat u gebruikt het juiste is voor de wasmachine die u heeft gekocht. De meest efficiënte wasmachines dienen gebruik te maken van wasmiddelen met een laag zuurgehalte.

Vergeet niet dat u de wasmachine niet moet overbelasten; volumineuze kleding, zoals beddengoed, is voor deze apparaten moeilijk te wassen; daarom wordt zware kleding in kleine hoeveelheden gewassen. Zorg er ook voor dat u de juiste hoeveelheid water gebruikt voor elke lading in uw wascycli.

Vergeet niet dat een klein lek ernstige schade kan veroorzaken, dus controleer uw wasmachine voortdurend op dit probleem; dit kan u veel geld besparen.

Wat Zijn De Voor- En Nadelen Van De Whirlpool Wasmachine?

Een Whirlpool wasmachine staat bekend om zijn robuustheid, duurzaamheid en technologieën die de gebruiker maximaal voordeel opleveren. Load&Go is bijvoorbeeld een functie waarmee u de wasmiddelautomaat kunt vullen en die wordt gebruikt afhankelijk van de lading die u gaat wassen. U hoeft deze niet elke keer te vullen als u de machine gebruikt!

Bovendien kunt u met het Xpert System witte of gekleurde kleding op de juiste manier wassen, waarbij vlekken worden verwijderd zonder dat u ze met de hand hoeft te wrijven. Impeller 4D gebruikt meerdere waterstralen om uw kleding maximaal te reinigen. Terwijl deze wasmachines water en elektriciteit besparen. Hoewel ze nog steeds achterblijven in snelheid, geluid en andere technologieën.7

+ Voordelen – Nadelen
Duurzaam Weinig intelligente modellen
Goede energie- en waterbesparing Lawaaierig
Hoog draagvermogen Geen stoomfunctie
Goed prijsgemiddelde Trage wasbeurt
Functies voor dieptereiniging

De Beste Wasmachine

Uit de vergelijking van onze experts blijkt dat de Whirlpool wasmachine FSCR 80621 de beste is volgens een prijs-kwaliteitstudie.

Whirlpool FSCR 80621

Goedkope wasmachine
 

De Whirlpool FSCR 80621 wast 8 kilo kleding met een goede snelheid en in stilte. Dit maakt deze wasmachine een goede keuze voor woningen van 3 of 4 personen. Automatische programma’s maken het u gemakkelijk, u kunt bijvoorbeeld snel een programma kiezen voor katoenen of synthetische kleding, of voor witte of donkere kleding.

De SoftMove-trommel heeft een speciale textuur die wrijving tussen de trommelwand en uw kleding voorkomt. Dit betekent dat uw kleding niet zo gemakkelijk te gebruiken is en dat u er langer als nieuw zult uitzien.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Voors En Tegens

✔️ Doe meer was in een cyclus dankzij de grote trommel van 8 kilo.

✔️ Uw kleren worden droger als u ze uittrekt dankzij de draaisnelheid van 1600RPM.

Heeft geen stoomfunctie om het strijken te verminderen.

✔️ Dankzij de borstelloze Direct Drive motor is hij extra stil met een geluidsniveau van slechts 72 decibel bij het centrifugeren.

Belangrijkste Specificaties

Belastingscapaciteit: 8 kg | Toerentallen per minuut (RPM): 1600 toeren per minuut | Energielabel: A+++ | Spinnend geluidsniveau: 72 dB | Diepte: 61 cm

Evaluatie door onze lezers van deze productcatalogus: 4,8 of 5