Saltar al contenido

Goedkope Wasmachine

Goedkope wasmachine

Wil je niet al je spaargeld verliezen door een wasmachine te kopen? We begrijpen het. De wasmachine is een van de duurste apparaten in huis, maar iedereen heeft er een nodig. Daarom willen we je een lijst laten zien van de beste goedkope wasmachines op de markt. Ze zijn allemaal door ons getest en naast een zeer voordelige prijs zijn ze voor iedereen aan te bevelen.

Waarop letten bij het kopen van een Goedkope Wasmachine

Wanneer u een goedkope wasmachine koopt, moet u beslissen of u een volwaardig, draagbaar of handmatig model wilt. De meeste full-size opties die u onder de €500 vindt, zijn bovenladers en bieden een grote capaciteit en meer instellingen en wasprogramma’s.

Voor wie weinig ruimte heeft, zijn draagbare wasmachines compacter en kunnen ze gemakkelijk in een kast worden opgeborgen. Deze machines hebben echter vaak een kraanaansluiting nodig om te werken en voeren het wasgoed niet altijd af, waardoor ze moeilijk te drogen zijn.

Handmatige wasmachines tenslotte zijn het meest betaalbaar, maar vergen enige inspanning om te bedienen. Over het algemeen moet de machine met de hand worden bediend of geroerd, maar deze modellen hebben geen elektriciteit nodig, waardoor ze ideaal zijn voor op de camping of in een andere omgeving.

Deze keer richten we ons specifiek op goedkope volwaardige of normale wasmachines. Degenen die gewoonlijk thuis worden gebruikt. De prijs die we onszelf hebben opgelegd is 450€ maximum.

Beste Goedkope Wasmachines

Wij presenteren u de beste goedkope wasmachines op de markt tegen de beste prijs. Om deze speciale aanbiedingen te verkrijgen, hoeft u alleen maar op de onderstaande links te klikken!


Hoover HWP 48AMB

✅ Met hoge wasprestaties is de Hoover HWPV 48AMBC/1-S een voordelige, voordelige keuze. Modern en met het Power Care System om de meest delicate was te wassen. Een van de best beoordeelde goedkope wasmachines.Vind de beste prijzen hieronder:
Bekijk Product
BEKIJK PRODUCT

Beko WTV7722XBS1

✅ Met stoomfunctie, Bluetooth en 1400 toeren is de Beko WTV7740BSC1 een zeer interessante optie voor minder dan €400. De afmetingen zijn 84 x 60 x 55 cm en omdat hij van het merk Bako is, zijn de wasprestaties gegarandeerd. Vind hier de beste prijzen:
Bekijk Product
BEKIJK PRODUCT

Bosch WAJ28001NL

✅ Dankzij het SpeedPerfect systeem kunt u met de Bosch WAJ28001NL wasmachine uw wastijden met 60% verkorten, met een programmatijd van slechts 15 minuten. Als je op zoek bent naar een goedkope wasmachine van Bosh, dan is dit zeker de beste keuze.
Bekijk Product
BEKIJK PRODUCT

Hoeveel Is Een Goedkope Wasmachine?

Wasmachines variëren sterk in prijs, van iets minder dan 350€ tot meer dan 1.500€.

Voor onze doeleinden hebben we «Goedkope wasmachine» gedefinieerd als ongeveer 450€, en in een paar gevallen.

Het is belangrijk om te beseffen dat de duurdere machines nogal wat functies hebben die je misschien nooit zult gebruiken of gewoon niet nodig hebt. Geen van de modellen op onze lijst zal bijvoorbeeld verbinding maken met je iPhone.

Het is echter altijd het belangrijkste om de basis goed te doen. Als je onze lijst vergelijkt, zul je zien dat ze niet te veel afwijken van die 2-voudige en 3-voudige prijs.

U kunt, door een goede pre een stille wasmachine, met een laag energieverbruik en functies zoals een snelle was, vertraging timer en veilig voor kinderen.

4 Factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een goedkope wasmachine kopen

Alleen omdat je minder betaalt is het niet nodig om de belangrijke functies op te offeren.

Hier zijn er wat om voor uit te kijken:

1. Programma’s & Instellingen

Het verschil tussen een wasmachine die 230€ kost en 1.800€ is dat de laatste meer bellen en fluitjes zal hebben (of liedjes in het geval van sommige machines!).

Voordat u uw nieuwe wasmachine koopt, moet u nadenken over hoe uw typische lading eruit ziet.

«Sports Settings» zijn geweldig om modder en zweet uit de kleren te krijgen. Er zijn ook andere programma’s voor delicatessen, wollen kleding en zelfs om allergieën te voorkomen.

Persoonlijk kan ik niet zonder een kinderslot. Als mijn kleintje me naar de bijkeuken begeleidt, speelt ze graag met de knoppen en knoppen. Met een kinderslot hoef ik me geen zorgen te maken over het herprogrammeren van de instellingen.

Een zelfreinigingsprogramma helpt ook om uw wasmachine hygiënisch te houden en voorkomt dat er wasmiddelresten op uw kleding terechtkomen.

Kijk maar eens naar de lijst met programma’s en als je zonder kunt, zal dat de prijs zeker verlagen.

2. Een Quick Wash

Niemand wil eeuwenlang wachten tot een cyclus klaar is, zelfs niet als je een goedkope wasmachine hebt. Het vinden van een wasmachine met een snelle wascyclus van 15 minuten is een echte bonus.

U moet wel de maximale belasting voor de quick wash instelling controleren. Sommige modellen stellen een verlaagde gewichtslimiet in, wat goed is voor een paar artikelen (of als je een baby hebt!), maar niet als je een wekelijkse wasbeurt wilt doen.

3. 24-uurs Vertragingstijd

Een vertraagde timer is een geweldige functie om te hebben. Het stelt u in staat om een cyclus te starten voor wanneer u slaapt of het huis uit bent.

Ik geef altijd de voorkeur aan een 24-uurs timer, omdat het de dingen mooi en eenvoudig houdt. En als je ‘s nachts weg bent, kun je hem zo instellen dat hij klaar is als je terugkomt.

4. Energiebeoordelingen

Zelfs als u niet meer dan 500€ voor een nieuwe, goedkope wasmachine uitspaart, kunt u nog steeds A+++ energiezuinigheid verwachten.

Een belangrijke eigenschap om op te letten is hoeveel water er nog over is na de wascyclus. Als er veel water overblijft, duurt het langer om te drogen. Bovendien verbruikt u veel meer energie als u een wasdroger gebruikt.

Controleer hoeveel water de wasmachine in een jaar verbruikt. Er wordt veel aandacht besteed aan de kosten van elektriciteit, maar water is ook niet gratis en een waardevolle hulpbron!

wat is de beste goedkope wasmachine

De Goedkoopste Wasmachine merken

De minimumprijs voor een wasmachine begint gewoonlijk bij 250-275€. En enkele van de merken van wasmachines die deze prijzen aanbieden zijn: Zanussi, Indesit en Beko.

Hoewel ze ook wasmachines met hogere prijzen aanbieden, vooral Bako, zijn ze gespecialiseerd in goedkope en zuinigere wasmachines. Het zijn allemaal gerenommeerde merken op de markt, maar ze hebben een lagere prijs dan AEG, Samsung, Siemens…, enz.

Zal Een Goedkope Wasmachine Groot Genoeg Zijn?

De afmetingen van de wasmachines variëren van 5kg tot 13kg. Zoals je zou verwachten, zullen de verkoopprijs en de gebruikskosten variëren met de grootte.

Als je zoals ik bent, krijg je liever al je vuile was in één keer gedaan in plaats van een heleboel kleine wasbeurten. De juiste capaciteit is dus erg belangrijk.

Als vuistregel geldt dat 1 kg betrekking heeft op het drooggewicht van uw wasgoed.

1kg = (1 overhemd + 1 spijkerbroek) of 5 overhemden of 2 handdoeken.

De volgende afbeelding zou moeten helpen:

Wasmachine tips

Het is ook belangrijk om op te merken dat de vermelde capaciteit meestal voor de standaard katoeninstellingen is.

Als u wol of andere lekkernijen wast, dan wordt dit sterk gereduceerd.

Ook zullen veel van de «Quick Wash» programma’s slechts een fractie (meestal ongeveer 25%) van de maximale belasting toestaan.

Hoe geld besparen op energieverbruik

Als u geld wilt besparen, raden wij u aan niet alleen een goedkope wasmachine te kopen, maar ook te kiezen voor een model met een laag energieverbruik. Op de lange termijn bespaart u veel geld.

In maart 2021 werd het nieuwe energielabel van kracht, waarbij de classificaties A+, A++ en A+++ A, B en C werden, zodat de categorisering steeg naar de letter G (meer verbruik). Volgens studies bespaart de aankoop van een efficiëntere wasmachine tot 60 euro per jaar, hoewel sommige merken met een A-classificatie tot 350 euro kunnen besparen in vergelijking met een wasmachine met een E-classificatie over een periode van 11 jaar.

Bovendien helpen de volgende indicatoren ons om de efficiënte en meest goedkoopstewasmachine te kiezen:

  • Energieverbruik per 100 cycli. Hoe lager hoe beter.
  • Spin energie classificatie (A of B).
  • Het decibelniveau is niet hoger dan 70 dB.
  • Een hogere capaciteit wast meer wasgoed en er is minder wasgoed nodig.
  • Aangesloten wasmachine geeft informatie over het verbruik en aanbevelingen voor besparingen.

Goedkope Wasmachines: Hoe zit het met de centrifugeersnelheid?

Wanneer u de prijzen van bartas wasmachines vergelijkt, zult u zien dat wasmachines met 1600 en 1400 toeren meer kosten dan wasmachines met 1200 toeren. Maar hoeveel invloed heeft dit werkelijk op de prestaties?

Afhankelijk van het model geldt: hoe sneller de trommel draait, hoe meer lawaai hij maakt en hoe meer energie hij verbruikt. Dus het is niet aan te raden.

Technisch gezien zou een hoger toerental meer water moeten verwijderen. Veel katoenen kleding kan echter niet op 1600 toeren worden gewassen. Een machine van 1200 toeren per minuut kan hetzelfde eindresultaat bereiken, zij het met een iets langere cyclus.

Beste Goedkope Wasmachine onder €350

De hierboven getoonde goedkope wasmachines zijn allemaal goedkoper dan 450 euro. Als je nog op zoek bent naar een nog goedkopere wasmachine, laten we je zien wat volgens ons de beste wasmachine onder de €350 is:


Salora WMH6100

✅ De Salora WMH6100 is met minder dan 350 euro de voordeligste wasmachine voor de prijs. Hij heeft tot 15 wasprogramma’s en een eco-modus waarmee u energie kunt besparen. De capaciteit is maximaal 6 kg, dus perfect voor kleine gezinnen (2-3 leden). Vind hier de beste prijs:
Bekijk Product
Evaluatie door onze lezers van deze productcatalogus: 4,8 of 5