Saltar al contenido

Goedkope Wasmachine

Goedkope wasmachine

Als u op zoek bent naar een goedkope wasmachine, is het zeker een kopersmarkt. Niet alleen worden de prijzen lager, maar de nieuwste wasmachines zijn ook nog eens superefficiënt, zodat u kunt besparen op de gebruikskosten. Hier zijn enkele portemonneevriendelijke wasmachines waar u op kunt vertrouwen.

Beste Goedkope Wasmachines

Wij presenteren u de beste goedkope wasmachines op de markt tegen de beste prijs. Om deze speciale aanbiedingen te verkrijgen, hoeft u alleen maar op de onderstaande links te klikken!

LG FH4J5TN8E Direct Drive

✅ De LG FH4J5TN8E heeft een laadvermogen van 8 kilogram en is ideaal voor huishoudens van 3 of 4 personen. De wasmachine heeft een energieklasse A+++-30%. Dit geeft aan dat hij 30% zuiniger is dan A++++. Dankzij de ladingsdetectie weet de wasmachine altijd hoeveel wasgoed u in de trommel laadt. De wasmachine past het wasprogramma hierop aan. Zo kunt u ervoor zorgen dat u niet te lang wast of te veel stroom of water verbruikt. De wasmachine heeft 14 programma’s, waaronder katoen, donkere was en trommels. Met het stille nachtprogramma hoeft u zich geen zorgen te maken om iemand wakker te maken. De app laat u precies zien hoe lang de wasmachine draait.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Zanussi ZWFN8240

✅ De Zanussi ZWFN8240 is een snelle en energiebesparende wasmachine voor een huishouden van 3 of 4 personen. U kunt kiezen uit cycli voor bijvoorbeeld wol, gymnastiekkleding en beddengoed. Met de Time Care-functie kunt u de lengte van de wascyclus tot 50% inkorten. Dit is handig als u uw wasgoed snel moet laten reinigen. Heeft u echt haast en wilt u gewoon uw favoriete outfit opfrissen? Gebruik dan de korte cyclus (30 minuten) of de extra korte cyclus (14 minuten) voor een lichte lading. Dit is erg handig als je een stinkend shirt zonder vlekken hebt. Zodra de cyclus is voltooid, zal de machine uw wasgoed tot 1400RPM laten draaien. Op die manier heeft uw beddengoed minder tijd nodig in de droger. De energiebesparende functies maken de wasmachine 20% energiezuiniger dan A++.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Haier HW80-BP14636

✅ De Haier HW80-BP14636 is een stille, energiezuinige wasmachine met voldoende ruimte voor de was van 3 of 4 personen. Met de draaiknop kunt u kiezen uit programma’s zoals katoen, wol, sportkleding en jeans. Een complete trommel is in ongeveer 4,5 uur schoon met het katoenprogramma. Eenmaal gewassen kunt u uw katoenen wasgoed tot 1400 toeren draaien. De overige programma’s werken met een lager toerental. Om de wasmachine schoon te houden, gebruikt u regelmatig het ‘hygiëneprogramma’. Dit programma reinigt de trommel zonder dat er wasgoed in zit. Het maximale geluidsniveau van 72 decibel maakt het mogelijk om de wasmachine in uw open keuken of in de buurt van uw slaapkamer te plaatsen. Met energieklasse A+++-40% is de wasmachine 40% zuiniger dan A++++.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Samsung WW80TA049AE EcoBubble

✅ De Samsung WW80TA049AE zal de was van 3 of 4 personen wassen met behulp van EcoBubble technologie. De wasmachine mengt het wasmiddel eerst met water en verdeelt het gelijkmatig over het textiel. U kunt ook vlekken verwijderen bij een lage temperatuur. Dit bespaart energie en is voordeliger voor uw kleding. Om uw handdoeken of beddengoed grondig te reinigen, gebruikt u het programma hygiënisch stomen. Allergieën, zoals huisstofmijt en dierenharen, worden uit uw wasgoed verwijderd, wat de jeuk vermindert. Bacteriën worden ook beter verwijderd uit de stof, waardoor de wasmachine zeer geschikt is voor babykleding. Om de wasmachine fris te houden, zet u de trommelreiniging regelmatig aan. De wasmachine spoelt dan schoon bij een hoge temperatuur.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Samsung WW80T554AAW AddWash

✅ De Samsung WW80T554AAW zal vergeten sokken of T-shirts tot het verleden doen behoren. Met de AddWash opening in de deur kunt u altijd extra wasgoed toevoegen aan uw wasprogramma. Het is geschikt voor een gezin van 3 tot 4 personen. Met een energielabel van A+++-40% verbruikt u tot 40% minder energie dan een A+++ machine. De EcoBubble technologie wast uw kleding op een zeer schone manier op een lage temperatuur. Deze technologie gebruikt water, wasmiddel en lucht om een schuim te creëren dat uw kleding extra snel absorbeert. Zo kunt u ook bij een lage temperatuur vlekken verwijderen. Het programma hygiënisch stomen wordt gebruikt om beddengoed en handdoeken grondig te reinigen. U kunt de automaat ook op afstand bedienen met uw telefoon.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Hoeveel Is Een Goedkope Wasmachine?

Wasmachines variëren sterk in prijs, van iets minder dan 500€ tot meer dan 1.500€.

Voor onze doeleinden hebben we «Goedkope wasmachine» gedefinieerd als ongeveer 450€, en in een paar gevallen.

Het is belangrijk om te beseffen dat de duurdere machines nogal wat functies hebben die je misschien nooit zult gebruiken of gewoon niet nodig hebt. Geen van de modellen op onze lijst zal bijvoorbeeld verbinding maken met je iPhone.

Het is echter altijd het belangrijkste om de basis goed te doen. Als je onze lijst vergelijkt, zul je zien dat ze niet te veel afwijken van die 2-voudige en 3-voudige prijs.

U kunt, door een goede pre een stille wasmachine, met een laag energieverbruik en functies zoals een snelle was, vertraging timer en veilig voor kinderen.

5 Functies Om Uit Te Kijken Naar

Alleen omdat je minder betaalt is het niet nodig om de belangrijke functies op te offeren.

Hier zijn er wat om voor uit te kijken:

1. Programma’s & Instellingen

Het verschil tussen een wasmachine die 230€ kost en 1.800€ is dat de laatste meer bellen en fluitjes zal hebben (of liedjes in het geval van sommige machines!).

Voordat u uw nieuwe wasmachine koopt, moet u nadenken over hoe uw typische lading eruit ziet.

«Sports Settings» zijn geweldig om modder en zweet uit de kleren te krijgen. Er zijn ook andere programma’s voor delicatessen, wollen kleding en zelfs om allergieën te voorkomen.

Persoonlijk kan ik niet zonder een kinderslot. Als mijn kleintje me naar de bijkeuken begeleidt, speelt ze graag met de knoppen en knoppen. Met een kinderslot hoef ik me geen zorgen te maken over het herprogrammeren van de instellingen.

Een zelfreinigingsprogramma helpt ook om uw wasmachine hygiënisch te houden en voorkomt dat er wasmiddelresten op uw kleding terechtkomen.

Kijk maar eens naar de lijst met programma’s en als je zonder kunt, zal dat de prijs zeker verlagen.

2. Een Quick Wash

Niemand wil eeuwenlang wachten tot een cyclus klaar is, zelfs niet als je een goedkope wasmachine hebt. Het vinden van een wasmachine met een snelle wascyclus van 15 minuten is een echte bonus.

U moet wel de maximale belasting voor de quick wash instelling controleren. Sommige modellen stellen een verlaagde gewichtslimiet in, wat goed is voor een paar artikelen (of als je een baby hebt!), maar niet als je een wekelijkse wasbeurt wilt doen.

3. 24-uurs Vertragingstijd

Een vertraagde timer is een geweldige functie om te hebben. Het stelt u in staat om een cyclus te starten voor wanneer u slaapt of het huis uit bent.

Ik geef altijd de voorkeur aan een 24-uurs timer, omdat het de dingen mooi en eenvoudig houdt. En als je ‘s nachts weg bent, kun je hem zo instellen dat hij klaar is als je terugkomt.

4. Energiebeoordelingen

Zelfs als u niet meer dan 500€ voor een nieuwe, goedkope wasmachine uitspaart, kunt u nog steeds A+++ energiezuinigheid verwachten.

Een belangrijke eigenschap om op te letten is hoeveel water er nog over is na de wascyclus. Als er veel water overblijft, duurt het langer om te drogen. Bovendien verbruikt u veel meer energie als u een wasdroger gebruikt.

Controleer hoeveel water de wasmachine in een jaar verbruikt. Er wordt veel aandacht besteed aan de kosten van elektriciteit, maar water is ook niet gratis en een waardevolle hulpbron!

5. Stilte

Niemand wil iets dat zijn tv verdrinkt en klinkt alsof er een vliegtuig opstijgt in de keuken!

Gelukkig zijn de nieuwste apparaten een stuk stiller geworden. Zelfs met een goedkope wasmachine moet je rekening houden met ongeveer 75 db tijdens de hogesnelheidscyclus en 55 db tijdens de gewone cyclus.

Om u een idee te geven van hoe luid dit echt is, 80 db is twee keer zo luid als 70 db, en klinkt als een groot orkest.

70 db klinkt daarentegen ongeveer hetzelfde als een stofzuiger of een gesprek in een restaurant.

Wasmachine aanbieding

Zal Een Goedkope Wasmachine Groot Genoeg Zijn?

De afmetingen van de wasmachines variëren van 5kg tot 13kg. Zoals je zou verwachten, zullen de verkoopprijs en de gebruikskosten variëren met de grootte.

Als je zoals ik bent, krijg je liever al je vuile was in één keer gedaan in plaats van een heleboel kleine wasbeurten. De juiste capaciteit is dus erg belangrijk.

Als vuistregel geldt dat 1 kg betrekking heeft op het drooggewicht van uw wasgoed.

1kg = (1 overhemd + 1 spijkerbroek) of 5 overhemden of 2 handdoeken.

De volgende afbeelding zou moeten helpen:

Wasmachine tips

Het is ook belangrijk om op te merken dat de vermelde capaciteit meestal voor de standaard katoeninstellingen is.

Als u wol of andere lekkernijen wast, dan wordt dit sterk gereduceerd.

Ook zullen veel van de «Quick Wash» programma’s slechts een fractie (meestal ongeveer 25%) van de maximale belasting toestaan.

Hoe Zit Het Met Spin Speed?

Bij het vergelijken van de prijzen van wasmachines zult u merken dat 1600 en 1400 toeren per minuut meer kosten dan de 1200 toeren per minuut. Maar hoeveel heeft het echt invloed op de prestaties?

Afhankelijk van het model kan het zijn dat hoe sneller de trommel ronddraait, hoe meer lawaai er wordt gemaakt en hoe meer energie er wordt verbruikt. Naar mijn mening is dit contraproductief.

Het belangrijkste om te controleren is hoeveel water er nog op de kleding zit na afloop van de cyclus.

Technisch gezien zou een hogere draaisnelheid meer water moeten verwijderen. Veel katoenen kleding kan echter niet op 1600 uur ‘s middags worden gewassen. Een 1200 r.p.m. machine kan hetzelfde eindresultaat krijgen, zij het met een iets langere cyclus.

De Beste Goedkope Wasmachine Op De Markt

Op basis van onze strenge analyse van onze experts is dit de beste prijs-kwaliteitverhouding van de goedkope wasmachine op de markt van vandaag.

Haier HW80-B14636N

Wasmachine kopen goedkoop

De Haier HW80-B14636N wast alle wasgoed voor 4 personen extra rustig. Met slechts 67 decibel geluid kunt u de wasmachine gemakkelijk in de buurt van uw slaapkamer of studeerkamer plaatsen. Zo wordt u niet gestoord door het lawaai terwijl u werkt of naar een spannende serie kijkt. Het energielabel van A+++-50% maakt deze wasmachine extra zuinig en bespaart u tot 50% meer op uw energierekening dan een A+++ machine.

Dankzij de startvertraging kunt u precies kiezen wanneer u uw wasgoed klaar wilt hebben. Zo kunt u uw overhemden en broeken drogen zodra u weer aan het werk bent. Met de stoomstand kunt u lastige vlekken gemakkelijker verwijderen en rimpels in uw favoriete overhemd verminderen. Dit bespaart u tijd en strijken.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Belangrijkste Specificaties

Belastingscapaciteit: 8 kg | Toerentallen per minuut (RPM): 1400 toeren per minuut | Energielabel: A+++ -50% | Spinnend geluidsniveau: 67 dB | Diepte: 55 cm

Voor- En Nadelen

✔️ De koolborstelloze Direct Motion motor vermindert trillingen en geluid.

✔️ Zeer economische wasmachine met energieklasse A++-50%.

Sluit niet automatisch de watertoevoer af in geval van een defect of storing zonder waterbescherming.

✔️ Wast in een relatief stille modus met een geluidsniveau van slechts 67 decibel tijdens het centrifugeren.

Evaluatie door onze lezers van deze productcatalogus: 4,8 of 5