Saltar al contenido

Haier Wasmachine

Haier wasmachine

De netheid en hygiëne van onze kleding hangt grotendeels af van de manier waarop we ze verzorgen, maar ook van de wasmachine die we hebben. Het heeft geen zin om onze kleren vaak te wassen als onze huishoudapparatuur ze niet goed schoonmaakt. Het resultaat zal niet optimaal zijn. Daarom is het raadzaam om een merk te kiezen dat betrouwbaar is en een bepaalde staat van dienst en reputatie heeft. Dit is het geval met een Haier Wasmachine, een fabrikant die zich een reputatie heeft verworven als een van de meest populaire op de markt.

Beste Haier Wasmachines

Hier brengen wij u de beste Haier wasmachines op de markt. Geniet van deze selectie en profiteer van de beste prijs via de volgende links!

Haier HW100-B14636

✅ De Haier HW100-B14636 is een extra ruime, stille wasmachine met een laadvermogen van 10kg. Dat betekent dat hij geschikt is voor een huishouden van 5 personen of meer. Met een energielabel A++-50% is deze wasmachine 50% efficiënter dan een wasmachine met energielabel A+++. U kunt kiezen uit 16 verschillende wascycli voor o.a. jeans, wol en sportkleding. De wasmachine heeft een geluidsniveau van 67dB, zodat u geen last heeft van lawaai tijdens het spinnen. Hierdoor kunt u de wasmachine in de buurt van uw slaapkamer plaatsen. Tot slot zorgt de antibacteriële wasmiddellade ervoor dat u zeer hygiënisch wast.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Haier HW80-B14979

✅ De Haier HW80-B14979 is een stille wasmachine dankzij de borstelloze Direct Motion motor. U kunt hem eenvoudig in de buurt van uw woonkamer of slaapkamer plaatsen. Zo kunt u niet alleen geruisloos, maar ook zuinig wassen. De wasmachine is 40% efficiënter dan een A+++ energielabel. Met een laadvermogen van 8 kilogram heeft u voldoende ruimte voor de was van een gezin met één of twee kinderen. U kunt kiezen uit 14 wasbeurten, bijvoorbeeld voor wol, gymnastiekkleding en babykleding. Daarna kunt u de SteamPlus-cyclus gebruiken om rimpels te verminderen. Dit is handig omdat u dan minder hoeft te strijken. Als de machine aanstaat, ziet u de resterende minuten op het digitale display. U selecteert hier ook het aantal graden en rotaties.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Haier HW80-B16636

✅ De Haier HW80-B16636 heeft een borstelloze Direct Motion motor, waardoor het een energiezuinige en stille wasmachine is. U heeft minder last van lawaai, omdat de motor direct op de trommel is gemonteerd. Hierdoor is de wasmachine, met een maximaal geluidsniveau van 70 decibel, relatief stil in gebruik. Hij zal dus niet misstaan in de buurt van uw slaapkamer of in een open keuken. De trommel biedt voldoende ruimte voor de was van 3 tot 4 personen. U kunt kiezen uit wascycli voor gemengde was, jeans, gymnastiekkleding, babykleding en meer. Na het wassen draait de wasmachine uw katoenen wasgoed relatief droog tot 1600RPM. Dit betekent dat uw kleding niet zo lang hoeft te drogen. Een A+++-40% energielabel wasmachine is energiezuiniger dan een A++++ model.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Haier HW80-B14636N

✅ The Haier HW80-B14636N allows you to do the laundry for 4 people extra silently. With a 67dB noise level, you can safely place the washing machine near your bedroom or home office. You won’t be bothered by loud noise while you’re working or watching an exciting movie. The A+++-50% energy label indicates this is an extra silent washing machine. You’ll save up to 50% more on your energy bill than with an A+++ machine. With start delay, you decide when the laundry will be finished. You can dry your T-shirts and pants as soon as you get back home from work. The steaming function removes stubborn stains more easily and reduces the wrinkles in your favorite dress shirt. This saves you time and ironing.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Haier HW80-BP14636

✅ De Haier HW80-BP14636 is een stille, energiezuinige wasmachine met voldoende ruimte voor de was van 3 of 4 personen. Met de draaiknop kunt u kiezen uit programma’s voor katoen, wol, sportkleding en jeans. Een volle trommel is in ongeveer 4,5 uur schoon met het katoenprogramma. Na het wassen draait u uw katoenen wasgoed op 1400RPM. De andere programma’s werken op een lagere snelheid. Om de wasmachine schoon te houden, gebruikt u regelmatig het ‘hygiëne’ programma. U kunt dit gebruiken om de trommel schoon te maken zonder dat er wasgoed in zit. Met een maximaal geluidsniveau van 72 decibel kunt u de wasmachine veilig in uw open keuken of in de buurt van uw slaapkamer zetten. Met energielabel A+++ – 40% is de wasmachine 40% efficiënter dan A++++.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Wat Is Het Merk Haier?

Haier is een Chinees huishoudapparatenmerk dat al meer dan 27 jaar op de markt is en al acht jaar op rij de grootste verkoper van huishoudelijke apparaten ter wereld is. Het bedrijf heeft naam gemaakt door de kwaliteit en de goede prijzen van zijn wasmachines met een hoog energierendement en een verscheidenheid aan functies voor de gebruiker.

Welke Is De Beste Haier Wasmachine Op De Markt?

De beste Haier wasmachine op de markt is de machine die aan uw verwachtingen voldoet en u een hoogwaardige service biedt. Elk huishouden heeft andere behoeften, maar wat iedereen wil is dat zijn of haar kleding uit de wasmachine komt met zijn of haar kleuren en textuur intact en natuurlijk schoon.

Haier wasmachine geïntegreerd in een keuken

Bij de aanschaf van een Haier wasmachine zijn er veel aspecten waar u rekening mee moet houden. Eerst moet u beoordelen welke laadcapaciteit u nodig heeft.

Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal leden van het huishouden. Als er bijvoorbeeld maar één echtpaar in huis woont, kan een wasmachine van 7 kg H voldoende zijn, hoewel voor huishoudens met vier of meer leden een machine van 12 kg of meer aan te bevelen is.

Naast de prijs van het apparaat is het essentieel om rekening te houden met het energieverbruik van het model. U kunt misschien een wasmachine krijgen tegen een zeer betaalbare prijs, maar het kan een hoog verbruik betekenen en dus een hoge elektriciteits- en waterrekening.

Kies daarom bij voorkeur een machine met een A-type energiewaarde, omdat deze niet alleen uw portemonnee, maar ook het milieu respecteert.

Natuurlijk moet u ook rekening houden met de ruimte die u heeft in de keuken of de kamer waar u de wasmachine gaat plaatsen. Dit is een essentieel aspect, dus u moet zich zeer bewust zijn van de maximale afmetingen die deze ruimte kan innemen.

Een ander zeer belangrijk punt is de draaisnelheid, dat wil zeggen het aantal omwentelingen per minuut, een detail dat betekent dat uw kleding min of meer droog zal komen. Afhankelijk van het model kan deze functie gaan van 1000 tot 1400 of 1600 toeren per minuut.

De Beste Haier Wasmachine

Na een uitgebreide vergelijking van elke Haier wasmachine hebben onze experts deze machine beoordeeld als de beste op de markt wat betreft de kwaliteit-prijs.

Haier HW80-BP16636

Haier HW80-BP16636 wasmachine kopen

De Haier HW80-BP16636 is een zeer energiezuinige wasmachine met een A+++-40% energielabel. Hij is 40% efficiënter dan een A+++ model, wat betekent dat u bespaart op uw energierekening. U kunt deze wasmachine gebruiken voor de wasserij van 3 tot 4 personen. Met meer dan 16 wasbeurten is het eenvoudig om de juiste instellingen te kiezen voor het type wasgoed dat u wilt schoonmaken. Denk aan kledingstukken of een speciale lading voor uw huisstofmijtallergie. Wilt u rimpels in uw zijden blouse verminderen of een trui opfrissen? Gebruik dan de stoomfunctie. Zo bent u ook minder tijd kwijt met strijken achteraf. Dankzij de duurzame borstelloze motor en de hoogwaardige bouwkwaliteit draagt de machine minder snel.

Als u de beste prijs voor deze wasmachine wilt zien, klik dan op deze link.

Specificaties

Belastingscapaciteit: 8 kg | Toerentallen per minuut (RPM): 1600 toeren per minuut | Energielabel: A+++ -40% | Spinnend geluidsniveau: 78 dB | Diepte: 60 cm

Voor- En Nadelen

✔️ De duurzame borstelloze motor slijt niet zo snel als een motor met koolborstels.
✔️ Zeer energiezuinige wasmachine met een A+++-40% energielabel.
De stoomfunctie vermindert rimpels in uw wasgoed met stoom, zodat u snel klaar bent met strijken.
✔️ De wasmachine maakt veel lawaai tijdens het centrifugeren met een geluidsniveau van 78 decibel.

Tips

Zoals de zaken er nu voorstaan, kunnen we ons geen dwangmatigere aankopen veroorloven zonder vooraf goed geïnformeerd te zijn.
Vergeet het houden van meer nutteloze producten in de kast of in de opbergruimte. We zullen nuttige producten voor een goede prijs, waar we trots op zullen zijn als we ze weer moeten vervangen, en zo verder, denkend: laten we hopen dat het net zo goed is als de laatste.

Evaluatie door onze lezers van deze productcatalogus: 4,8 of 5